Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elfogomfelejteni

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Francis Ford Coppola cége beperelte a Vinocor USA csomagolástechnikai vállalatot. A vád az, hogy a Vinocor által szállított különleges palackok és csavarzárak hibái miatt 660 ezer palack bor ment tönkre. A Napa County bíróságra benyújtott vádirat szerint gyakorlatilag a teljes…..
elfogomfelejteni 2009.12.13 17:57:54
@Peter Blau: jah, nem tud lelegezni ...
kivancsi lennek, hogy a sok sznob meg tudna-e kulönböztetni egymastol a dugos es csavaros borokat (nyilvan ugyanazt a fajtat).
A bolgár Jovo Bozhinovski nevével fémjelzett Bozhinovskidesign tervezői alkották meg az E.L.A íróasztalt. A szinte lebegő munkállomást a kitámasztási pontok mellett mindössze két, a falhoz erősített kábel tartja. A légies hatás érdekében rendkívül merev, üvegszálas testet…..
Bizony, itt is nagy különbségek vannak. Az első, és legynagyobb különbség, hogy inkább az előadásra járnak, mint a gyekorlatokra, de úgy általában azért mindenre bejárnak. Mi egy szót sem szólhatunk, hiszen mi azért a legtöbb órán ott vagyunk, de a magyar átlaghoz képest a…..
Televíziózás 2009 hölgyeim és uraim. Gyerekek is kiröhögik. És hogy miért van a teknősön 100 ft.-os boxeralsó, ne kérdezzétek. Azt sem, hogy miért nem énekel tátog a teki, amikor elég világosan neki kéne...
Itt van ez a Mazda nevű hirosimai autógyár. Most, hogy a hitel- (és a hozzá kapcsolódó gazdasági) válság lassacskán túljut a bimbózási stádiumion, és színpompás virágba borul, nos a Mazda most éppen ficánkol örömében. Vegyünk néhány adatot, amelyek röppályáját látva…..
Annak az időszakát éljük, amikor a legnagyobb pornócsillagok a legszebb ruhájukat magukra öltik és megmérkőznek az AVN díjakért, amelyet az Adult Video News magazin támogat. És azok a szerencsések akik január 10-én Las Vegasban élvezhetik az eseményt, DVD-k helyett élőben…..
elfogomfelejteni 2009.01.04 17:11:04
Félrefordítások Babafürdetés 2008.12.14 12:38:02
A feladvány megoldása természetesen babafürdetés; Hantacica küldte:Gondolom, nem a Futurama az egyetlen, ahol ez előfordult, de még friss az élmény a tegnap esti [november 9.; bocs - LJ] rész után, úgyhogy most szorult ökölbe az arcom.Naszóval: az egyik szereplő állapotos. A hír…..