Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tanuljunk

2 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történetcsokrot Ztf bocsátotta a rendelkezésünkre. A kvázi balesetekből azt látni, hogy a biciklisek gyakran nem tudják elképzelni a közlekedési szituációt az autós/gyalogos szemszögéből, hogy amíg ők begurulnak valahova, és átlátják a helyzetet, a közlekedő…..
Tanuljunk 2009.01.20 15:14:00
@Alf: errol van szo! keszul a plugin csak szolok
Tanuljunk 2009.01.20 15:41:31
@decibá: nem fogja megvaltoztatni mert ettol sikeres ember o!
BUKSZ Atomot a magyarnak! 2009.01.20 11:06:00
Úgy látszik ahogy 2006-ban, most is véget ért az orosz-ukrán gázvita, Európa napokon belül újra hozzájuthat a számára nélkülözhetetlen fűtőanyaghoz. Nagy kérdés, hogy ezúttal tanulunk e a történtekből.Két éve a politikusok alig reagáltak a kialakult krízisre, gyakorlatilag…..
Tanuljunk 2009.01.20 12:44:49
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..
Tanuljunk 2009.01.20 11:07:54
Továbbra is maradunk a bankoknál, mint az előző részben. A gyakorlatban azt látjuk, hogy a jegybanki tartalékráta rendszerint igen alacsony (Magyarország esetében épp november végén csökkentették 5-ről 2 százalékra), sőt vannak országok (Svédország, Kanada, Mexikó, Dánia),…..
Tanuljunk 2009.01.19 19:33:20
Újra és újra előkerül a téma, hogy sok autós fittyet hány a zebrára és főként az ott ácsingozó - esetenként már zebrán baktató - gyalogokra, és nem egyszer csak a puhatestűek életösztönén múlik, hogy nem történik nagyobb baj, az anyázást leszámítva. Akik pedig kétség…..
Éppen a márciusi Critical Mass napján történt, egy napos kora délutánon. Magam sem értem, miért voltam annyira bolond és figyelmetlen, bár meglehet, éppen az volt a baj, hogy tavasz volt, a fene sem érti, hogy ez a tény ilyen idős korára még bármit is jelentsen az embernek,…..
Árokásó Top100 Hardy Mihály 2009.01.17 17:31:00
Épp nézegettem, hogy a fenti úriember kimaradt a gyűjteményünkből, pedig ha valaki, hát ő biztosan emeli illusztris társaságunk fényét. Nem hiszitek? Akkor olvassatok! Egy kis előzmény: Hardy Mihály két és fél évtizeden át dolgozott televíziós újságíróként. 2003 és…..
Tanuljunk 2009.01.17 21:05:48
"@Télikert: én balos szavazo voltam! aztán dolgoztam az egyik minisztériumban a baloldal és a jobb oldal alatt is. És ott megláttam a különbséget. Azota nem lennek kepes a baloldara szavazni. Olyan dilettans bandat meg ti nem lattatok mint azok voltak akkor. A fidesz (sajnalom hogy ezt kell mondanom) de sokkal szakmaiabban intezett akkor ott mindent"


ugyanezt tapasztaltam en is! hihetetlen szinvonaleses ahogy jottek ezek barat-baratja tipusu szakertok meg az volt szovejetben végzett 2 évalatt doktori cimet ado politikus orvosok.
Fantasztikus fejleményei vannak a TV2 blogügyi ámokfutásának. Aki nem hallotta volna: a prae.hu-n ősszel indult egy Hungarian helyszínelő nevű klasszikus munkahelyipletyka-blog egy ismert kereskedelmi televízió szerkesztőségének mindennapjairól. A szerző - aki minden bizonnyal…..
Tanuljunk 2009.01.15 14:03:11
@Lunitari: de hulye vagy nem a tv2 latogatottsaga nott meg...
Zsarufika Szemtanú 2009.01.15 13:10:00
A minapi túszejtős-rablásnál előkerült egy idős asszony, aki utoljára látta a rablót, ám  hiába szólt a rendőröknek, nem figyeltek rá; ehelyett lezártak egy tömböt, több száz embert kényszerítve az utcára, a rablót meg hagyták meglógni.Rácz Jenőné Erzsike a Miklós…..
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
Tanuljunk 2009.01.15 12:37:45
@breakingnews: ugyes ugyes ;)
Tanuljunk 2009.01.15 13:02:38
@Sigismundus: en megmondom. es akkor most mi van? mit szeretnel?
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Tanuljunk 2009.01.14 16:31:52
@Jeszenszky Zsolt:
"ép az ötszázadik új tagunkat üdvözlöm Email-ben"
Gratulálunk és sok sikert a bizniszbe!

csak könyörgünk ne akrjon semmit allamilag ránkerőltetni!
Tanuljunk 2009.01.14 17:03:28
@JClayton: helyes a bőgés ez a baja itt mindenkinek és ezt nem birjak megerteni a JZS csapatból.

mert ez igy teljesen ugy nez ki mintha ezert haragudnanak mert valaki kerdezni mer... ezt meg mar ismerjuk regrol... es koszonjuk nem kerjuk
Tanuljunk 2009.01.15 12:55:08
@szloboda: kedves szloboda én azt szeretném megkerdezni hogy kaptal barmilyen szolgaltatast a befizetett penzedert cserebe? és most win-win szituácioban érzed e magad?

Helyszínelő Tribute Welcome 2009.01.15 12:30:11
Ha leírom, hogy Hungarian Helyszínelő, azt már letiltja a rendszer, vagy VZ jogászainak fenyegető levele kell hozzá?A HH által elindított lavinát továbbgördítendő, mohón várom a témával kapcsolatos kommenteket. A jól fizetett jogászok alaptalan, viszont kellőképpen arrogáns…..
Hogy mi a 2009-es trendi férfi alapkelléke? Egy finom bőrből készült, tökéletesen elegáns kesztyű! És, hogy mi a 2009-es év újdonsága? Az öltönyök újraértelmezése. Ne gondoljuk ugyanis ezentúl, hogy az öltöny csak nyakkendővel hordható, vagy hogy csak inget lehet alávenni,…..
Tota W. megijedt, hogy megint keresztenynek kell majd lenni. Megnyugtatom, nem kell. Marmint ha nem akar. Ha akar, akkor termeszetesen semmi akadalya. Templomba sem kell menni, hogy kereszteny legyen az ember. De kezdjuk csak elorol.A felelem oka az orszag fole tornyosulo KDNP es a kotelezo…..
 (Eredetileg ezt is A gázhiány dícsérete című poszt részének szántam, de úgy érzem, megér egy önálló bejegyzést.) Szomorúan olvastam a Srbijagas vezérigazgatójának újvidéki bejelentését, miszerint Magyarország nem ad kölcsön gázt Szerbia számára. Itthon Molnár…..
w Kísértet járja be 2009.01.08 07:30:00
Konzervatív fordulat! Megijedtél, mi? Ez most a menő para, ettől kell beszarni. Halloweenre konzinak fognak öltözni a gyerekek, sétapálcával és jelentős megtakarításokkal mennek rémisztgetni. Konzervatív fordulattól tart Gyurcsány Ferenc, és vészcseng a Népszabadságban. Féltve…..
Sajnos nem tudom máshogy értelmezni a lap azon feltételezését állítását, hogy sokan a magas költségektől riadnak vissza a felsőoktatástól, ezért nem iratkoznak be végül a sikeres felvételi után.Tekintsünk el attól, hogy valóban sok pénz kell ahhoz, hogy valaki az ingyenes…..
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
 Érdekes-e bármilyen bűncselekménynél, hogy akár az áldozat, akár a tettes milyen származású, konkrétan az, hogy roma-e vagy sem? Eldöntendő kérdés, lehet érvelni mindkét álláspont mellett. Maradhatunk annál, hogy bármely változat következik be, nem történik meg más,…..
A Blikk.hu azzal dobta fel újonnan fejlesztett rss-olvasóját, hogy beleintegrálta Hornyák „Dundika” Hajnalkát, ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy amikor frissül az oldal - vagy bizonyos időközönként ettől függetlenül is - Dundika besétál a képbe, és kicsit illegeti…..
Halihó! ;-) Rendkívül hasznos javaslatokat küldtetek a megjegyzésekben. Természetesen cikket érdemel a karácsonyi modoroskodás meg a modoros tanarak is. Azonban először folytassuk a modoros nők egy alfajával, a színházas, külföldrajongó, nagyvilági hölgyeményekkel! // //…..
Tegnap éjféltájt a XII. kerületi munkahelyemről ballagtam hazafelé az újonnan bérelt lakásba, ahová nemrég költöztem át. Kellemesen fagyos idő volt, a Szent János kórháztól mentem fölfelé a Határőr úton csendesen elmélkedve: az élet, a világmindenség, meg minden,…..
Update, avagy foreword kezdő júzereknek. A píszíről való véleményem itt olvasható: Alapfogalmak XV — torelancia, előbb kéretik ezt elolvasni, és csak aztán tessék beszólni. Úgy nagyjából-egészében kezd az összes faszom tele lenni azzal, amikor píszíellenesnek látszó…..