Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bell & Sebastian

0 bejegyzést írt és 28804 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég elmúltak azok az idők, amikor államférfiúink valódi polihisztorok voltak, és a kamerák előli elfutás helyett nem hogy csak a parlamentben, de akár természettudományokban, a bölcseletben vagy épp az irodalom terén is hallatták hangjukat. Gondoltuk eddig. De most véletlenül…..
Bell & Sebastian 2014.03.13 22:43:12
@gnme: A valódi blueserek korán halnak, ezért házasodjon inkább mosómedvével, -nőt csak azért nem ajánlok, mert magától azért jobbat érdemelnek!
Bell & Sebastian 2014.03.13 23:21:39
@Alfőmérnök: "Egyedül ennek a paranoiás nácinak van ilyen rossz véleménye rólam, ..."

Most húzzam alá piros postairónnal a tartalmi hibákat, mint tanítónéni a gyépés nebulójának? Csak fölösleges kíntorna lenne, nem mondom, de tudod; hörcsög és üvegkalitka.
A mandiner.blog.hu első posztja, Turul kollégától   Emlékeznek még 2006 nyárelőjére? Még az őszödi beszéd kiszivárgása előtt, de a második szocialista-eszdéeszes parlamenti választási győzelem után voltunk. Gyurcsány épp a topon, a jobboldal épp heveny fejvakarásban. Nem tegnap volt. Tizenegy éve…..
Bell & Sebastian 2017.03.23 00:44:48
@Jakab.gipsz: Mér, kezdesz szilárdulni?
Bell & Sebastian 2017.03.26 18:59:44
@Disznóvári: Szónoki a kérdés. :)
Ellenforradalmárunk Párizs utcáit járja. Arcán alig titkolt döbbenet. Szereti a bort, de állapotán nem segít már néhány pohár Corton-Charlemagne. Letagadhatatlan civilizációs átrendeződés tanúja. Tudja, a történelem tovább halad a megszokott útján. Úgy néz ki, egyszer majd franciák nélkül.…..
Bell & Sebastian 2017.03.22 19:40:08
@Sir Galád: Beléd is, édes fiam. Ha korrupciót emleget itt valaki, első helyen (majd hosszú szünet) tegye szóvá a banki visszaéléseket, mert volumenét tekintve mindent visznek. A K&H eddig hány disznóságot követhetett el úgy, hogy még mindig itt van?

És ami az érdekes, már teljesen átvették a kormányzati stílust, nincsen kegyelem, fizess vagy megdöglesz. Ami, megint csak gondolom, annak köszönhető, hogy x + n -edszer nem tömik ki őket adópénzből, mert azt a kusza szemű költi, nem ad belőle.

Ezeket én csak két rablónak látom, akik kiegyeztek abban, melyikük milyen részterületet fosztogathat, ahelyett, hogy a magasztos céljaikat követnék.

Felfüggesztik az uniós júdáspénz kifizetését. Fasza, legalább Mészáros alvállalkozói fűbe harapnak és végre kapára-kaszára kap a nép, mert úgy visznek el hat egységet, hogy egyet sem adnak vissza, hoppon-koppon marad a pártmaffia.

Mindent nem lehet Szarosra kenni, elvégre valaki csak beengedte ide hálából, ha már a lengyelektől és csehektől kiebrudalták előtte.

De hogy egy ilyen faszkalap az ebül szerzett pénzével világpolitikai tényező lehet, ez mindent elmond a fals irányról.

Ezt se tudják legyőzni, mi lesz majd, ha a Coca-Cola holnaptól recirkulált trágyalével itatja a jónépet?
Bell & Sebastian 2017.03.22 21:36:14
@Tehéntőgy: Bizony így van, pont ahogyan mondani tetszik, ahhoz, hogy elveszíthessük, előbb meg kellett nyerni. Nem alapjogon adták, mint a nyolcszoros pengedrót-mászó -érdemérmet.
Bell & Sebastian 2017.03.22 21:38:19
@Tehéntőgy: Látta a Gladiátort? Úgy kezdődik, hogy:

- Rómaiak! Kétezer év néz le most rátok. (nem esik, köpnek, bazmeg)
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
Bell & Sebastian 2017.01.13 17:11:00
@Doomhammer: Bizony, a fogvatartottak 80 százaléka cigány, nem katolikus pap. Maga libsi én meg józan.

Ha beülhet egy tárgyalásra, az még nem jelenti azt, hogy közkinccsé tehet mindent, amit csak ott hall. Jól is néznénk ki, ha ez nem így lenne.
Bell & Sebastian 2017.01.13 20:56:58
@Doomhammer: Nem azt mondtam, hogy elhangozhatott ott bármiféle, minősített adat, hanem ettől jóval többet.

A magyar gyerekeknek a zsákos Frodótól kell félniük. Ezt a Frodót régebben még másként hívták, de az Akadémia engedélyezte.
Bell & Sebastian 2017.03.20 23:06:57
@Mr Falafel: Bele. Nem megy a fejébe a rendszer alapja: a törvény diktatúrája / bírósági korrupció, köznyelven. Ezt a szégyent! Prímásnak a brácsás nagy barátja.
Kölcsönös kiborulás az eredménye annak, hogy az ELTE-n gender-szak indul. A képzés szakigazgatója az Indexen bizonygatja a szak létjogosultságát, Antoni Rita marxista doktorandusz a polgári Magyar Nemzetben akad ki Puzsér Róbert kiakadásán, Puzsér pedig válaszol neki; a Kettős…..
Régóta foglalkoztat, hogy hazánk tanulhatna-e valamit az ázsiai „kistigrisektől”. Joe Studwell How Asia Works című könyve nyújtja a téma egyik legérthetőbb összefoglalását. Adva voltak szegény, elmaradott, alapvetően paraszti országok, ahol a falusi gazdálkodók, zsellérek mindig is az éhínség szélé…..
Bell & Sebastian 2017.03.20 22:34:46
@és ma mi jót tettél?: A pénz olyan a gazdaságnak, mint a vér keringése (Farbatrombitál tabletta) az élő szövetnek a fémvázon.

Ha naponta háromszor jön a borbély eret vágni, akit a pinyócás embör váltogat, senki se állítja meg Brüsszelet.
Bell & Sebastian 2017.03.20 22:58:05
@és ma mi jót tettél?: Nagy baromságot mondott keed, mivelhogy én is linkeltem a kifosztási rátát, ami egy a hathoz. Mindenki jobban járna, kivéve Viktort és haverjait, ha abbahagynák a koldusbotra támogatásunkat.
„Sírásó, milyen szépek is a városromok; de még szebbek az emberek romjai!”(Maldoror énekei, Bognár Róbert ford.) Ha Lautréamont grófja gátlástalan, kokaintól elkockásodott fejű tévés programigazgatóként születne újra, pont olyan műsort csinálna, mint a The Learning…..
Bayer Zsolt egy reggel nehéz álomból arra ébredt, hogy ágyában újságíróvá változott.  Félálomban még kurvaanyázott egyet rutinból, de aztán kitörölte a csipát a szeméből, fogmosás közben pedig tényleg újságírót pillantott meg a tükörben. Pártos újságírót,…..
Hojdák Gergely írása   Itthon hivatalosan 2015 végén tört ki a nagy babaháború, amivel a magyar népesedéspolitika új korszakba lépett. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, nehéz megmondani, ki tüzelt először. A vezényjelet kétségtelenül Kövér László szavai adták meg az év végi Fidesz-kongresszuson:…..
Bell & Sebastian 2017.03.16 21:16:41
Szerintem vesztésre állunk, ha csak a mai nap számít. Márpedig mindig csak a mai nap számít.

Nem túl felemelő betegkísérőnek lenni, pedig nagy eséllyel mindenki négyszer végigcsinálja a tortúrát a szüleivel és az ap-anyósával, plusz a saját kimenetele az aktuális divatból.

Hogy szómat a nyelvemmel ne öltsem, ma az történt, hogy nem láttam ép embert. A bejárati silbak őrző-védőként reinkarnálódott, nyugdíjas rendőr (még ezek a legfickósabbak), kórház dugig betegekkel, a személyzet vagy nyugdíjas doktor, akibe már csak hálni jár a hálapénz, vagy fehér köpenyes ide-oda és ki-be járó, ismeretlen funkcióval.

Telik-nyúlik az idő, szinte lefolynak az órák, mint ama bizonyos föstő képein, aki nem egy akvarell-csendéletű Wannseenichter volt, inkább olyan lyukfoldozó-féle genderkandúr.

Unalom atyja, meg a tudás anyja, nézzük inkább a kórházi rekonstrukciót, szabad szemmel az udvaron, ha már kis vonattal öntik bele a pénzt és csak szigorúan füstös képű vállalkozó nyerhet tendert, dolgozni meg vaskereszttel lehet csak.

No, ezeknek a mestereknek csak a vakeroló kanaluk volt fémből, gyülekeztek is az árnyékos oldalon, a tíz Celsius fokban, mint negatív svábbogarak. Kilencet ütött már a harang a nyelvére, mert minálunk a harangot ringatják, bezzeg a pravoszlávoknak több eszük van, mert ők a nyelvét mozgatják, jóval kisebb munka befektetésével, mire azt látom, hogy a brigád csupa nyugdíjasból áll, malteros legénytől a pallérig. Hogy kilenckor még csak a pozíciót foglalták, más egyéb nem történt, azon nem kell meglepődni, csak olyanoknak, akik már láttak építkezést a Raab felső folyásánál.

Szóval, elmúlt a nap érdemi része úgy, hogy senki sem szaggatta az istrángot 20 méteres körzetemben. Még én sem.

A brüsszeli nemjóját a sok rezsi csökkent csodarabbinak! Tizenhatodika van, és tegnap még egészen másról volt szó a pártnapon! Békeharcra fel, szeretkezz és ne háborúzz, köcsög!

www.youtube.com/watch?v=tb4jFYHMj8s
Bell & Sebastian 2017.03.17 07:42:53
@bbjnick: Az idő nem nekünk dolgozik, ha kihalnak a nyugdíjasok (nyugdíj nélkül inkább hamarabb, mint később), akkor nem választják újra a bonsai-törpe koronaherceget és báróit, visszajön a progresszív szívás.

A pártnapon (melyik ünnepünk nem az?) ezért én inkább a demográfiáról ordítoztam volna artikulátlan hangon, nem is a birodalmi lépegetésről.

Az eredeti mondás nem úgy van, hogy ahol akad stadion, kerül belé focista.
„Mi, az Y generáció tagjai, éhezzük a példaképeket, és bevallhatjuk, hogy olykor rossz helyeken keressük őket. (...) Pedig itt vannak előttünk. Vasvári Pál, a 12 pont megalkotója ott hagyta a nyugodt és biztonságos hivatalnoki állást, hogy a forradalom élére álljon. (...) Szerintem a tisztesség és a…..
Megvizsgáltuk Németh Szilárd fülét! Mindkettőt. Hogy miért volt erre szükség? A rezsibiztosként elhíresült, ma Fidesz-alelnökként és a Magyar Birkózó Szövetség vezetőjeként is vitézkedő politikus birkózó múltja miatt. Azt firtattuk először, hogy aztán mélyre ássunk 9 négyzetméteres albérletben…..
A száj mosolyra ritkán ragadtatja magát, mélabúsan konyul a bajusz is, gondterhelt homlokredők gyűrődnek a szigorú szemöldök felett. Bizonyos szögből nézve ez az arc − Áder Jánosé − mégis szép. Azaz: jó. A pártpolitika szemszögéből. Áder János ugyanis nem más: ő a Fidesz jobbik arca.  A rosszabbik…..
  hllndr írása   „A társas környezet elvárásai, reakciói, pozitív és negatív visszajelzései pedig észrevétlenül benne tartanak a valamiben, amit nem én választottam, ami nem rólam szól, amit készen kaptam. Pedig soha nem kértem. Soha nem tettem érte vagy ellene semmit. Az egész készen adatott."…..
Bell & Sebastian 2017.03.11 18:36:35
@Herr Schnapsidee Lieferant: A pénz útja

a., US < EU << Hu <<< Herr S. L.

b., US <<< EU <<< Hu <<< Herr S. L.
c., US < EU < Hu < Herr S. L.

No, eszen mety a vitya. Ki dögöljön éhen?
Bell & Sebastian 2017.03.13 18:32:30
@Herr Schnapsidee Lieferant: Es stimmt, az áru = pénz, fizetni meg nem szokásuk. Ami számít, azt egyszerűen leszerelik és odaköltöztetik, amint azt megszokták a jó öreg, okkupációs időkben. A németek aztán tudnának erről mesélni.
Szombatra virradóan, életének 92. évében elhunyt Kovács András Kossuth-díjas és kétszeres Balázs-Béla díjas filmrendező. A Kádár-korszak nagy filmes nemzedékének egyik legkiemelkedőbb alkotójára az 1984-ben készült Vörös grófnő című kétrészes filmjének elemzésével…..
Bell & Sebastian 2017.03.13 12:17:35
@Doomhammer: Ezzel a, végül is ki a ludas, kérdésfeltevéssel jó messzire jutottunk. Egészen odáig, hogy a béna, magyar arisztokrácia megint elcseszte, abcúg klerikális fasiszták, éljen a progresszív bőrkabát...

Előbb-utóbb majd csak kiderül, hogy tulajdonképpen mit is akar, míg unatkozva várjuk a soha meg nem érkező Godotját / makrancos Tölgyet.

Itt az ördög, hol az ördög? A gadarai megszállottban, vagy már az ötvenes pillangó- disznókban?
Bell & Sebastian 2017.03.13 15:17:15
@annamanna: Olyan mondása van, az is hamis, amiben a magyar nyelv árnyaltságát dicséri, pedig még szókészletben is verjük az angolt, ha az óangol nem játszik.

És van egy jó szar drámája, amiben pont azt boncolgatja, amit felemlíteni tetszik, a Geneva. (Genf / Népszövetség, ami utódával együtt, mai szemmel sem több júdó ártánynál, ebben a formában.)

Shakespeare utódának tekintették, így múlik el a..., és az ő angol ábécéje, G. B. Shaw egy írgolyhó.
Bell & Sebastian 2017.03.13 18:25:35
@annamanna: Boldogok a magyar népek, mert sok ökreik vannak, szám szerint 200. Majdnem.

@Herr Schnapsidee Lieferant: Azért van valamivel több nő, mint férfi, hogy lehessen válogatni. Akinek nem jut, semmi dolga, az törvényszerűen lázad és gyilkolni fog.

Az emancipunciság ezért a Holocaust előszobája.
neonépiprimitív Egy nős poszt 2017.03.12 05:01:00
(Négy bekezdés a „nőkérdésről”) „(...) Ha csodákat szült a keresztnek jele, — s ezt hiába tagadnám, — akkor tán az a legbámulandóbb, hogy csak a kereszt varázsereje és isteni eredete szülte valójában annak a családi életnek sokszerű báját és boldogságát, amely…..
Bell & Sebastian 2017.03.13 09:59:31
Forgács István írása   Nem, egyáltalán nem túlzó a cím. Ez az a döntés, amivel a rendszerváltás óta létező kormányok közül elsőként a mostani valóban tehet – és sokunk reménye szerint tesz is – azért, hogy az ország társadalmi és gazdasági viszonyai jó irányba…..
Bell & Sebastian 2017.03.09 22:10:02
@bbjnick: Hogy képbe kerüljek, át kellene rágnom magamat ezen a kásahegyen. Hol is kezdjem?

polhist.hu/index.php?option=com_jevents&task=icalrepeat.detail&evid=375&Itemid=4

Addig is. Csak emlékszik arra az eszmefuttatásra, amit Orbán engedett el a demográfiai deficit és a betelepítés-kérdés magyarországi feloldásának felvázolásakor.

Egyelőre még nem interaktív a tévém, kedvem lett volna megkérdezni: -És? Mondj már valamit, cseszd meg, te is lakosságcserét akarsz, more? Szóból ért a paraszt.
Bell & Sebastian 2017.03.10 09:03:09
@bbjnick: Amit ajánl, annak a nagyja megvolt. A szociográfia _mai_ helyzete érdekelt volna. Pártunk és kormányunk költ-e ilyesmire, amiből következtetni tudna arra a valóságra, ami menetrendszerű pontossággal pofán vágja.

Lenne még a > Mátyás király álruhában < -módszer, ami magában hordozza annak veszélyét, hogy amint felismeri a nép, az egyszerűen agyoncsapja és elássa a trónbitorlót, valószínűsíthetően ezért ki is ment a divatból ez az ősrégi, monitoring-módszer.

Lesötétített, páncélozott kisbuszból nem lehet jól rálátni a valóságra, ha egyáltalán észrevenni, amint botorkál az út szélén.
Bell & Sebastian 2017.03.10 10:25:40
@Jakab.gipsz: No, ezt a felzárkóztató évet pont neked találták ki. Lusta is vagy, arrogáns és buta. Elbocsátalak.
Mandiner blog A MoMo nevű béka 2017.03.02 15:01:00
Bencsik Gábor írása   Nem könnyű manapság magyar baloldali politikusnak lenni. Az emberrel az elvbarátai, értelmiségi holdudvarának tagjai folyton békát nyeletnek, és még jó képet is kell vágnia hozzá. Korábban például Gyurcsány Ferencet kellett lenyelni, most a Momentum…..
Bell & Sebastian 2017.03.08 21:51:34
Bell & Sebastian 2017.03.09 12:46:19
@maroz: Egészében és részleteiben is téves diagnózis, mert se nem gazdag, se vagyonos, se kizsákmányoló nem voltam / vagyok, még osztályharcos kritériumok szerint sem.

Do not free the camel of the burden of his hump; you may be freeing him from being a camel. / G. K. C. /
Bell & Sebastian 2017.03.09 16:27:23
@maroz: A teve púpjánál - gondolom.
Sayfo Omar írása   Pont egy éve volt, hogy írtam a Mandineren egy publicisztikát, melyben azt állítottam, hogy Európában nincsenek no-go zónák. Ma már nem tennék ilyen kijelentést. Az egy évvel korábbi publicisztika az akkor rendelkezésre álló szakirodalom és személyes…..
Bell & Sebastian 2017.03.08 10:54:57
@Jakab.gipsz: Ajvé, a kulturális és szociális vetület (hibás sorrendben összevonva: szocio-kultúra) csak a fele a számba veendő determinánsoknak. A genealógia és konfliktuskezelés szóba sem szokott kerülni, pedig ezek négyen együtt hatnak.

A _szociokulturális animáció_ sem csak vállalati, csapatépítő tréning, hanem alapvető módszere a kompetencia-alapú, kooperatív együttműködésre szoktató, nevelve tanításnak.

Egy kompetitív közegben mindez nem menő, erre mondtam azt, az egyedüli rendszeridegen itt maga a Rendszer.
Bell & Sebastian 2017.03.08 10:56:30
@Conchobar: Van az tovább is, lsd.: következő mondat.
Bell & Sebastian 2017.03.08 15:54:58
@Kandeláber: Így is van, kisebbségből. Csakhogy számszerűen többen voltak. :)
Mandiner blog Felnőttünk 2017.03.07 11:01:00
Szászi Áron írása   Sokat kritizált nemzedék a miénk: céltalan, nihilista, impotens volt egy darabig, most valahogy mégis „derűlátók, optimisták, vagányok” lettünk. Itthon képzeljük el a jövőnket és egyre jobban érezzük magunkat Magyarországon - derül ki a legújabb ifjúságkutatásból, de harmadunk…..
Stumpf András írása   Jaj, ezek a fránya jobbikos helyi szervezetek! Még meg sem száradt a tinta a vecsésiek lázadását letörni hivatott etikai bizottsági dokumentumon, újra jőnek, kopogtatnak, és most aláírást is gyűjtenek: immár a második kerületben. Zsidós téma ez is: láthatóan nehezen megy le…..
Bell & Sebastian 2017.03.07 08:31:05
@annamanna: Határozottan az a véleményem, hogy a Fidesz az agyatlan beruházásaival tulajdonképpen pénznyelőket telepít a "szerencséltetettek" nyakába, amivel csak azt kívánják elérni, hogy a fenntartáshoz szükséges támogatásért mindenki az ő eggüket nyaldossa, ha nem akarnak átállni a katasztrófa-turizmus haszonélvezőinek táborába.

Kapsz egy szép autót, de benzinre csak akkor adok, ha szépen kéred, rühes kutya!
Bell & Sebastian 2017.03.07 08:36:58
@Virág et.: Szinte vártam, mikor jön elő Joszip Tot, vagy Sukrán Lilla. Ingatlanozni akartak, csak nem jött össze. Buktak egy jó nagyot, utánam a vízözön.

Mindenki mindenki ellen, mindegy, csak dolgozni ne kelljen.
Bell & Sebastian 2017.03.07 09:20:37
@Virág et.: Maga éles szemű megfigyelő, bizonyára feltűnt ebben az esetben is, hogy Magyarországon a Zsidó Internacionálé megkerülhetetlen cégalapításkor és eltüntetésükkor, aminek az oka valószínűleg az lehet: a Hitelhez és a Kedvező Bírósági Döntéshez vérrel, verejtékkel és könnyekkel van a járhatatlan út kikövezve - átlagos alattvalóknak.

Ez a jelenség a legaggasztóbb mind közül, amit eddig fölemlegetett, ezért türelmetlenül várom, hogy felelősségre vonja érte Orbán Viktort kormányát.

Lelkesen fogok alábrácsázni, megígérem.
Ha Donald Trump ellenzi a bevándorlást, magával kellene kezdeni a távozást – utalgatott egy Facebook-mémen egy indián. Meryl Streep szerint Amerika bevándorlás nélkül csak sörhasú focidrukkerek nemzete lenne. És ugye az Egyesült Államokat úgy, ahogy van, kivándorló…..
Bell & Sebastian 2017.03.04 22:16:39
@pitcairn2: De én nem akarok gazdag lenni, megelégszek azzal is, ha békén hagynak, a többit majd megoldom, saját erőből. Ám ahhoz már végképp nem fűlik a fogam, hogy vagy egy okos zsidót, vagy egy buta cigányt kell itt leszopni a boldoguláshoz, amikor ilyen igényt még a kommunisták sem támasztottak a többséggel szemben.
Bell & Sebastian 2017.03.04 22:21:25
@Jakab.gipsz: Le vagy maradva, a harmadik dimenziója, vagy megjelenési formája (az entrópiának) az információ-elmélet, a hőtani és kozmológiai mellett.
Bell & Sebastian 2017.03.05 11:55:21
@Jakab.gipsz: Hagyjuk már ezt a királyi többest, inkább húzasd el a faekédet hat ökörrel.

Pontosan miért is tetszel dühödten marcangolni a bőgatyám szárát? Nem jutott krumplifőd?
Mondhatnám, hogy magam talán középre állok, de nem mondom: meglehetős megkönnyebbüléssel fogadtam a hírt, hogy Budapest visszavonta a Pályázatot. Az az igazság ugyanis, hogy teljességgel alkalmatlan vagyok az olimpiarendezésre. Nem tehetek róla. Így születtem.Már egész…..
Bell & Sebastian 2017.03.02 11:22:42
@Virág et.: Így aztán le is szögezhetjük, Batiszkáf fenti szösszenete ebugatta, ám ettől még a karaván halad, Álomország tengerpartján, puff, a büdös ártány.
Nagyon kifinomultan beszél a posztszocialista magyar néplélekről Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje. Valószínűleg azonban nem ezzel érdemelte ki az Oscar-díjat a világ túlfelén, hanem az inkább utópisztikus befejezésével, amit odaát – legalábbis újbalos-egalitariánus…..