Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kétkerék

18 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem egy év telt el azóta, hogy a főpolgármesteri kabinet úgy határozott, Budapesten bevezetik a bérbicikli-rendszert. Elvileg az ügy sínen van, vagyis kéne lennie: léteznek konkrét tervek, megvannak a források, most mégis veszélybe került a megvalósítás. Az 1,3 milliárdos…..
Autó. Szabadság, szerelem. Még meg sem vettük első autónkat, máris földöntúli boldogsággal töltött el az, milyen fantasztikus érzés lesz, amikor már nem kell 2 karton szuperakciós tejet a budaörsi Tesco-ból a Stadionokig a BKV járműveit igénybe véve szállítanom. Emellett…..
Onlinemarketing blog Vitatkozni 2010.01.18 15:39:45
Vitatkozni jó. Én legalábbis szeretek. Persze csak akkor, ha értelmes vitát lehet folytatni. Nem vagyok konfliktus-kerülő, legalábbis vitában nem. Ebből aztán néha problémám is támad.Például simán belemegyek olyan helyzetekbe, amiből már valódi konfliktus is kialakul, ráadásul…..
Ez alkalommal a corbis képügynökség magyarországi képviselője a Red Dot kapcsolódott be a reklámrejtvény játékba, aminek eredményeképpen maga a feladvány is átalakult egy kicsit. Ezúttal ugyanis nem az a cél, hogy megfejtsük az eredeti reklámot, hanem az, hogy a megadott stock…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Kétkerék 2009.12.14 20:39:27
@Roltii: Ezek voltak a demonstráció szervezői. Kiket másokat szólaltatnának meg.
Bruneiben egzotikus és menő vállalkozás lehet a kerékpározás. Az ország hírügynöksége hosszas cikkben beszámolt arról, hogy a fejlesztési miniszter, Pehin Orang Kaya Hamzah Pahlawan Dato Seri Setia Awg Hj Abdullah bin Begawan Mudim Dato Paduka Awg Hj Bakar és helyettese, Dato…..
Kicsit megkésve de bejelentem, hogy innen elköltözött a blog.  Az új cím bringavideo.hu . Gyertek és nézzetek sok nagyon sok biciklis videót.    ..
Sok panasz érkezett a Diet Coke klipje miatt a brit reklámügyi hatósághoz, az Advertising Standards Authorityhez, azt állítva, hogy a reklámban közreműködő Duffy rossz példát mutat a fiataloknak. A Wales-i énekesnő néhány hónapja került a képernyőkre a Coca-Cola új arcaként.…..
Kerékagy Óvatosan a hekkevéssel! 2009.06.13 00:13:00
Múlt héten adták át hatalmas késéssel az Újpesti vasúti hídon a bicikliutat, elmentünk letesztelni. A következtetés egyszerű: a célnak megfelel, végre újra van összeköttetés Újpest és Római között, de az építőiparnak ez a burkolat se lesz nagy büszkesége, szétrázza a…..
A kínai Baiheti kézzel kezdett fabiciklit faragni, a munka nyolc hónapig tartott. A sajátos stílusú bicikli feltehetően dísztárgyként funkcionál majd, mert bár különleges a virágmintás kerék, gumi például nincs rajta. ..
Life is for sharing. Ez a T-Mobile nemzetközi kampánygondolata. Hogy ezt demonstrálják, ők maguk szerveznek olyan rendezvényeket, és adnak olyan élményeket a meglévő vagy reménybeli ügyfeleiknek, amelyeket azoknak érdemes megosztaniuk másokkal. Az első nagy megmozdulás a Liverpool…..
Következzen egy olvasói levél, amelyet Digler nevű olvasónktól kaptunk, akinek a Spar legújabb promócióját látva azonnal bevérzett a szeme. Nem csoda, hiszen a hupikék promóció tényleg mindennek alámegy, és jófajta mekdonáccos merketinggel próbálja behúzni a szülőket az…..
2009. április 19-én 15:00-kor startol a tavaszi Critical Mass a Tabánból. A szervezők egy  bábfilmen magyarázzák az útvonalat amelynek az első fele kissé kacifántosnak tűnhet - de az Erzsébet híd elfoglalása mindenért kárpótol majd! Hőőőzöngés, csubakkázás Π Π…..
Diplomaták biciklis ruhában, a civilek pedig öltönyben, nyakkendőben tekernek végig a városon vasárnap egy kisebb biciklis felvonulás keretében, amelyet a föld napján rendezett nagy critical mass előrendezvényeként szerveznek meg. A Critical Diplomass nevű rendezvény érdekessége,…..
Őszintén mondom, nekünk Mohács kell! Itt, a válság közepén a legjobb ami történhet velünk egy előrehozott választás. De most nem fogok beszélni sem az MSZP-ről, sem a Fideszről, sem a kerekítési hibát éppen elérő egyéb pártokról. Ez kérem nem politika, hanem kőkemény…..
Onlinemarketing blog Webceleb 2009.03.13 22:36:55
Vajon vannak webcelebek? Vagy lesznek ilyenek? Arra gondolok, hogy olyan ismert emberek, akiket csak az internet tesz ismertté. Így persze nem is mindeki ismeri őket, hanem elsősorban a webes közösség.De vajon kikből lesznek a webcelebek? A Twitteren követett geekekből? A sokak által…..
Amit New Yorkban kerestem, azt meglepetésemre Londonban találtam meg. A biciklis futárkodás őshazájában, a városi biciklizés divatteremtő fővárosában ugyanis rengeteg, de nem annyira menő biciklist láttam. Londonról viszont kiderült, hogy csendben szofisztikált és magas szintű…..
Kétkerék 2009.03.03 23:08:10
@Gabbye: Ilyen mellényt rövidújjasba minden autóban találálsz. Illetev minden autósboltba. Ez természetesen vicc volt. És elnézést nem túl konstruktív hozzászólásomért!!!!
Néhányan szememre vetették, hogy a blog úgymond "elbulvárosodott". Nos, azt hiszem mindez legkevésbé sem rajtam múlik, olyan leveleket és kommenteket közlök, amelyeket ti írtok. Ha új csapásirányt szeretnétek látni, akkor küldjetek kevésbé bulváros történeteket!…..
Az amerikai színészektől megszoktuk, hogy privát megnyilatkozásaikban két lépésből eljutnak a világ megváltásához, amelyben ők játszanának a főszerepet. A New Yorkban kerékpározó Matthew Modine is összehord mindent, hogy biciklizés egyesítheti egész világot, meg hogy a…..
VAsárnap a criticalmass aktivisták elvittek 9 biciklit down kóros embereknek.Engem nagyon megérintett ez a dolog. Jó volt látni az örömöt ami sugárzott a downosokról és a cmesekről is. Mondhatni a mosoly napja vollt.A filmem erről a napról itt nézhető meg:…..
Mi a fene az, hogy szellem bicikli? NA ennek a megválaszolására vállalkozott a szellembiciklik című film rendezője.A velekészült riportot a bringavideo.hu -n meg is nézhetotek. Na meg a tudósítást a filmbemutatóról ami a millenárison volt. ..
A különböző funkcióval kifejlesztett tárgyak forradalmi újraegyesítésének korát éljük. A világméretű mozgalom vivmányai között van a háziasszonyok otthoni fogyasztógépének mobilizálása is. A pedálos taposó eszközt ezúttal egy rollerrel házasította össze egy…..
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
Kétkerék 2009.02.24 13:13:26
@Kétkerék: letem=életem csak már az é betűm is elment mondván, hogy nincs gmail akkor nincs élet sem....