Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epres

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gát György rendező és Polgár András, a sorozat egyik forgatókönyvírója avat be minket a kultikus sorozat titkaiba. Aki nem olvasta az előzményeket, ide klikkoljon.Azt már posztokkal ezelőtt megállapítottuk, hogy a közönség imádta a visítozó rendőrlányt, nem így a…..
Sváby András visszatért. Ugyan az Orbán Viktorral szembeni megalázó vereség után a bulvársajtóban megjelent pletykák szerint egy ferencvárosi férfifodrásznál kopaszra borotválta a fejét, és egy különös zaklatott éjszaka végén, alkoholtól és antidepresszánsoktól bódultan…..
comment:com Frei furcsa éjszakái 2007.02.27 10:07:00
Elégedettek lehetünk, tegnap is megkaptuk Freitől a havi megkínzott ember, levágott kar, szart lapátoló afrikai és csatornába tömött hulla adagunkat. Frei mentségére legyen mondva, hogy Libéria tényleg ilyen hely, pont Frei műsorába való, úgyhogy forgatott is arrafelé…..
Körülbelül tizenhatmillió forintott kell fizetnie Gundel Takács Gábornak, amiért megszegte a Tv2-vel kötött szerződését. A kötbér mellett, évek óta folyosított fizetése egy részét is vissza kell fizetnie. Az MTV hivatalososan elzárkózott attól, hogy átvállalja a…..