Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajdú sógor

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sulifon November 11! 2008.11.17 16:17:00
  Valaki valakinek az orrára koppintott kompetencia alapú oktatás ügyben. Ezt abból gondolom, hogy a címben jelzett napon iskolavezetőnk megkeresett, felhívta a figyelmemet, hogy a szükséges anyagokat fénymásolhatom természetesen, ahogy eddig is mondták azt már nekem !!!! Azonnal…..
Amennyiben természettudományos képzettséggel rendelkezünk, evvel érdekes elegyet alkothat a világegyetemet átható misztikus erők iránti vonzalom. Volt szerencsém pályám során együtt dolgozni e faj egy képviselőjével, aki két természettudományos diplomával volt felvértezve,…..
Hajdú sógor 2008.12.13 21:39:17
Költözünk, mert a szabadságot szeretjük, meg a hercehurca nélküli kommentezést, meg a működő felhasználói felületet. Ide költözünk:http://hajdusogor.blogspot.com/Remélem, még találkozunk. Ezen az oldalon több frissítés nem lesz, az új helyen vasárnap délben új cikk.Csók…..
Hajdú sógor Intro 2008.12.08 21:55:37
Emlékszünk-e még a Pink Floyd ostoba filmjére, a Falra, amelynek névadójához Roger Waters szerzőt oda kellene állítani? Ebben a közoktatás úgy jelenik meg, mint egy gigantikus húsdaráló - a padban ülő gyerekeket egy bizarr szállítószalag juttatja el a daráló torkolatáig,…..