Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szucsitg

4 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is leszögezném, hogy alapvetően próbálok spoilermentes lenni, és a lényeg nem azon lesz, hogy mi történt, hanem, hogy milyen benyomásokat generált a sorozat bennem, meg azokban, akik látták. A kritika második fele pedig alapvetően csak azoknak fog mondani bármit is, akik…..
szucsitg 2011.04.17 19:09:21
@Gaines: hát, a true blood első évad az olyan halál unalom volt, mint a huzat. mármint pörgést tekintve... én az alábbiban bízom: nyit egy olyan 6,5 misivel (tippem 6,8), megzuhan a harmadik részre olyan 4-re, majd a maradók, és a word of mouth miatt vissza térnek páran, és úgy egy 4,5-5milliós finálét produkál. és mivel úgyis berendeli az HBO az s2-t, így a második évadra, még egy intenzív kampánnyal, és a felélénkült hype-pal a nyakában, legalábbis az évad második fele büntetni fog, visszatérhet a magas nézettség, és a ciklus lezártáig nézhetjük boldogan a sorozatot :D és nekem meg bilibe lóg a kezem :D

tény, csak az a baj, h az elit alakulatban együtt mozognak jobbára a szereplők, itt meg kapásból 3 főszál van, ami lassan kiegészül egy negyedikkel, és a királyváras pedig vagy 3-4 ágra fog szakadni. egyszerűen az elit alakulat lókuki ehhez képest.

amúgy nem panaszkodom én sean beanre, félre ne értsd, imádtam a játékát, csak tudjuk, h milyen döntéseket kell meghoznia majd, csak gondolj bele a jory-s esetre, és akkor kérdés, h mennyire fog a jelenlegi jelleméből ez szervesen következni. az idő megmondja.
szucsitg 2011.04.18 17:14:15
@JeannedArc: azért elég durva jellem fejlődés várható a karaktertől az első évad során is, hát még ha lesz később. és persze, az alap vmennyire klisés, de mi nem az?
Epizodisták Shameless (US) - pilot 2011.01.15 22:10:00
Az utóbbi időben nem egyszer fogalmaztam meg negatív kritikát a Showtime irányába, a harminc perces dramedyk erőltetésével rossz irányba indult el a fizetős csatorna, míg a régi sorozataiknál minőséghanyatlást figyelhettünk meg. Idén valamelyest javítottak a renoméjukon, az…..
Legutóbb az új sablon kapcsán jelentkeztem ehhez hasonló közleménnyel és ezúttal is a blog kinézetéhez kapcsolódó változtatásokról szeretnék beszámolni. Ezen kívül még két, bizonyos időszakonként frissített bejegyzésre szeretném felhívni a figyelmet.A kritikák végén…..
szucsitg 2009.11.16 13:50:16
Oké, tegyünk magunkat túl azon a tényen, hogy miközben jobbról és balról is záporoznak ránk a világpremierek, miközben a fontos filmeket már Amerika előtt láthatjuk, a Terminátor-saga 4. részét, a Terminátor: Megváltást valami miatt csak két héttel az amerikai premier…..
szucsitg 2009.06.02 22:51:19
És máris eltelt egy hét. Itt pletykandúr. De mielőtt még összefoglalnám, hogy mi is történt az Upper East Side-on az elmúlt 1 hétben, hangot kell adnom a Cool figyelmetlen címadásának. Minden rész címe, egy film címének elferdítése, ami esetünkben The Wild Brunch. Az eredeti…..
Mint tősgyökeres budapesti, és mint belvárosi gimnáziumba érettségizett ember, évek óta kiváló rálátással bírok a folyamatosan javuló minőségű útjainkra, az európai szintű közlekedési morálra, és persze a fejlett közlekedési lámpáinkra. Nem, éppen nem az…..
Vége, eldőlt. Ez alkalommal hackelések nélkül (vagy csak nem tudunk róla). Az MNB lezárta az urnákat, tartottak egy gyors szavazatszámlálást, majd bejelentették: az új 200 forintos hátoldalát a Lánchíd fogja díszíteni. Mert az olyan szép és magyar. Félreértés ne essék, nincs…..
Mi másról is írhatnám az első posztot, mint valami realityről. Igen, itthon még mindig az egyik legmostohábban kezelt műfaj. Változtatni nem fogok rajta tudni, valószínűleg, de legalább kritizálhatom a mai tv-s felhozatal egyik legtrágyább műsorát, ami szórakoztató is egyben.…..
Új hét, új izgalmak, új Big Bang Theory. Sheldont az elmúlt két hétben sikerült porig alázni, szóval itt az alkalom, hogy mások felé fordítsuk tekintetünket, úgyis olyan rég volt szó Leonardról és az ő szűnni nem akaró vágyiról Penny iránt. Odahaza kezdünk, ahol épp semmi…..
Hosszú böjt után tért vissza ismét a Lost az AXN-re, de legalább megint van, ráadásul egészen ütős kis résszel tértek vissza a szigetelők - elárulhatom, hogy a hullámvasút innentől sem lassít, sőt, tessék nagyon figyelni, mert rohadt jó lesz az évad vége is. Az előző…..
szucsitg 2008.09.10 11:04:05
Szabadság, elvtérsak, kijár az embernek kilenc keményen végighajtott hónap után. Jövő hét szerdáig a köldökzsinór elvágva, így a soros Szökés és a vasárnapi Lost hogyvoltok tolódnak, helyette vodkázás lesz valami török szállodában és/vagy a tengerparton, üssetek...
szucsitg 2008.09.09 22:30:33
Többször emlegettük már a bigott amerikaiak kedvenc gittegyletét, a Parents Television Council nevű szövetséget, akiknek feltett szándékuk, hogy minden, szerintük ledér, erkölcstelen és erőszakos jelenetet száműzzenek a tévéből. A tévésorozatokat hetente értékelő, és minden…..
Olyan rég kezdtük odahaza a részt úgy, hogy mind a négy kiskocka boldogan falatozik, és az új Star Trek film információit tárgyalják ki (és nem hiszem, hogy azért várják ennyire, mert hozzám hasonlóan nagy JJ Abrams fanok), szóval most tekintsünk bele ebbe is. A téma gyorsan…..
Jó hírek. Mostantól kétszeres tempóra kapcsolunk, hogy szeptember 22-ig befejezzük az évadot, és utána újult erővel, José Torrento, Iowában élő spanyol bevándorló nagybácsinktól frissen beszerezve követhessük és beszélhessük ki kedvenc geekjeink második évadát. Lehet…..
Viszatért a Szökés az amerikai tévére, elkezdődött a negyedik évad, rögvest egy olyan duplarésszel, ami mellett nehéz szó nélkül elmenni. A nálunk látható harmadik etap csalódást okozott, amiről egyrészt tehet a sztrájk, másrészt meg az, hogy ebből a sorozatból…..
Újra itt van a nagy csapat, frissen, üdén és egészségesen (MÉG!), és hát végre eljött az az epizód, amire már mindenki várt, az évad legjobb része, ami nem kisebb dologra vállalkozik, minthogy bemutatja, milyen is az, ha Sheldon megfázik. És garantálom, ez az ember betegen…..
Itt a vége a második évadnak, amit sajnos a sztájk tönkrevágott egy kicsit, de sebaj, majd a harmadik jobb lesz. Nem foglaljuk össze az eseményeket, amik idáig vezettek, ott van fent a Hősök-tag, tessen használni és olvasni kicsinyég. Mohinder törött orrával indulunk, hazaér, és…..
hogyvolt Tudorok 1x07-1x08 2008.08.24 09:00:00
Ott hagytuk abba, hogy Wolsey szarban van, mert nem sikerült elintéznie a házasság érvénytelenítését, szóval Őfelsége egy kicsit ki van rá akadva, ráadásul még a kétes pénzügyeire is fény derült. Ezt hívják nehéz napnak, de nem kell aggódni, Jack Bauernek 6 ilyen is volt,…..
Jön a csajos sorozatok közül túlélő Lipstick Jungle második évada, itt egy promó belőle. Bevallom férfiasan, végignéztem az első évadot, és mivel a színészi játék az átlagnál magasabb színvonalú volt, azt hiszem maradok a másodikra is. ..
hogyvolt Tudorok 1x03-1x04 2008.08.07 11:00:00
Egy színházi próbán nyitjuk az epizódot, valami túlbuzgó Shakespeare-előd egyengeti a sok önjelölt színészpalántát, és hát mit is mondjak, nem épp egy Tony-díj jelöltes a gárda... Amikor ráadásul az egyik puska el is sül, és 3 centivel a „rendező” füle mellett…..
Legutóbbi alkalommal Penny és Leonard megint nagyot léptek előre, szóval most pár hétig elvannak egymással, mi pedig ismét belevethetjük magunkat a történet többi kockájának megismerésébe. Mint már oly sokszor, ezúttal is a négy jó barát péntek esti bulijába csöppenünk:…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.12.05 09:09:00
Courney Cox azt mondta, hogy szívesen felhasználná Britney Spears látványos összeomlását a Dirt című sorozatban. Állítólag a jó családanya hírében álló Cox kiakadt a gyerekeit kissé elhanyagoló, egykori tinisztár viselkedésén, a kopaszságtól a pinavillantásig bezárólag.…..
szucsitg 2007.12.05 10:41:23
comment:com Hírek kávé mellé 2007.10.24 09:00:00
Ajaj, Donald Trumpnak nem elég a The Apprentice című reality, lesz neki saját talkshowja is, amiben majd anyagi csődben lévő párokat próbál hasznos tanáccsal ellátni. Seth MacFarlane, a Family Guy című animációs sorozat atyja egy interjúban azt mondta, hogy még úgy 3-4 évadot…..
Csak egy pársoros így reggelre: aki feladta a dolgot a második, valóban kicsit gyengébbre sikerült évad után, az sürgősen essen neki a harmadiknak, mert pöpec kis évad lett, a finálé pedig méltó megkoronázása a dolognak. A kommentekben lehet spolierezni, óvatosan a kikkolással. ..