Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acsiba

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre eltelt ez a nyomasztó négy év, vesztettünk sok illúziót és csalódtunk nagyokat. A cikluszárás apropóján összegyűjtöttük azokat a figurákat, akiknek zsírosbödön körüli sündörgése kitűnően jellemzi a rezsim működését. Hihetetlen, hogy holnap az fog kiderülni:…..
acsiba 2014.04.06 10:21:20
@Böszmelopás 14,9%. Szavazz hogy meg legyen nekik!!:
Mi van megcsináltad az anyukádat?
A Buzzfeed hírportál utazái rovatának egyik szerzője, Lara Parker ajánlójának összefoglalója: 1. Türkizkék tenger A horvát tengerpart gyönyörű. A strandoktól a lélegzetük is eláll, a tenger vize pedig tiszta és türkizkék. Horvátországon ezernyi kisebb-nagyobb sziget…..
acsiba 2014.03.22 10:25:56
@sata005:
Hello neked nincs kissebbségi érzésed??? pont.
Kamu kötelezővel, regadómentesen juthat kocsihoz, nem kerül be semmilyen nyilvántartásba és a rendőrtől se tartson. Azonos című írásunk kommentposztja...
acsiba 2014.03.04 07:57:27
@csufár: Lehet h nem tud költözni pedig akarna csak a nyakában van minden gyerek hitel stb . A lehetöségei pedig végesek.
Mostanában, amióta Kati korábban jár dolgozni, mint régen, hetente általában háromszor, néha többször is én viszem a kölköket suliba. Sebaj, így legalább a Foltos is rendszeresen megtornáztatja a tagjait, mert a motor és a tesztautók miatt az utóbbi bő két hónapban nem ment…..
acsiba 2014.02.16 14:49:18
@SwedishRunner: Hello . Gondolom norvég turistát akartál irni.:)
Belsőség Francia fos? Fenéket! 2013.07.20 06:28:13
- Tönkrement a Peugeot. Döbbent csend áll be a szerkesztőségben. Csikós hitetlen, fürkésző tekintettel fordul felém, Tom leveszi fülhallgatóját, Dani arcán együttérző, vespás mosoly jelenik meg, de ő sem elégszik meg ennyivel. Bizony, itt tartunk, hogy váratlan esemény, sőt,…..
Göbölyös "Jó tanuló, jó sportoló" Zsolt talán éppen kosárlabda-edzésre sietett, hogy ő lehessen a következő Zsizsi bácsi. Az is lehet hogy randevúra igyekezett az Uránia Filmszínházba, hogy megnézze egy helyes barnával a 'Brilliantovaya ruka' szovjet akciófilmet. Vagy csak…..
acsiba 2013.03.04 08:12:42
@Pierr Kardán: Hát persze.
Az elsö zsigulis rendszámok IH .. kezdödtek.,olyan junius felé .
Ami moszkvicsunk IG-s volt 71 04.02 i volt apám szemefenye.
Nincs akkora verseny a magyar bankpiacon, hogy bárki egy percig is komolyan gondolhatta volna az ügyfélért folyó harc majd megakadályozza a tranzakciós illeték áthárítását (a bankok túladóztatásával most nem foglalkozunk). A rosszabb hír, hogy a tranzakciós adónak magának is van…..
acsiba 2013.02.20 12:42:52
@Whave: Lehet h a taxiplussal drágábban utazol ,mint a cityvel.
Persze lehet h ezt szereted a koszos büdös autot a 3 fogu droiddal eggyüt akin 3 napja ugyanabban az ingben dolgozik..
Igényelj +kártyát
Zsiga barátom nem nagyon régi porschés. Volt már pár érdekes autója, többek között egy Olaszországból behozott régi Citroen DS, de az én Cougarommal is hosszasan szemezett, vagy legalábbis követte a hirdetés árcsökkenését. Rengeteg kiváló autós története van, a legtöbbet…..
Unjuk a taxisok vernyákolását, de a főváros töketlenkedését legalább annyira. Valószínűleg nem az öreg autókban ülnek a rossz taxisok, az újakban meg a jók, hiszen becsületes üzemeltetéssel nehéz megkeresni az új autóra valót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
acsiba 2012.11.14 14:48:06
@Béla, tudod a Béla:
Drága Béla neked a boltod nem Tiszaröfön van .4+1 felállástban?
Ha véletlenül összefutunk, azonnal lefújt volna gázspray-vel, mondta a tolvaj, miután elkapták. De milyen autóból lopnak ma a legtöbbet, és miért nem nyilatkozhat az autóvadász? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Nick Thorpe-ot, a BBC budapesti tudósítóját kerékpározás közben gázolta el egy autó a reggeli forgalomban Csepelen. Az újságíró sérülése miatt kórházba került. Egy éve. A BBC szerdán hosszú írást közölt a baleset áldozatának tollából a magyar főváros kerékpáros…..
acsiba 2012.09.19 15:20:38
Budapesten több ezer önkormányzati lakás áll  üresen, miközben folyamatosan mondanak fel bérleti szerződéseket és rendelnek el kilakoltatásokat. A legelesettebbek A Város Mindenkié csoporttól és a politikai skála túlsó végéről érkező Koppány Csoporttól kapnak…..
acsiba 2012.07.30 14:39:17
@Bobby Newmark: Hello .
Akkor kinek a dolga a munkahelyteremtés?
Azoké akiki a forrásokat kezelik nem ??
Belsőség Heti merítés 2012.04.01 10:50:00
Keressük a következő áldozatot tulajt. Egyetlen olajcsere amit csináltam 50000 km (!) múlva és mégsem hiányzott belőle egy dl sem, pedig Németországot jártam vele nem kis sebességgel (150-160km/h). A turnébusz. A történet ott kezdődik, hogy barátaimmal (19-23 éves kori…..
acsiba 2012.04.01 14:35:01
@Doubledecker: Akkor biztos padlot nyomtad.
Apádnál szinte megkönnyebülhetett az auto.
Kétmilliót törlesztett a háromból, visszaadta az autót, a bank eladta egy millióért, és még ő tartozik két millióval. Az autóhitel-károsult portréja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
acsiba 2012.03.27 10:04:01
@Shadowbull: Maximálisan egyettértek Veleg.
Még egy kérdés a cikkirotol h hol nött fel?
Én panelban de nem hiányzik a kezem .lábam.
Tudok olyan esetröl is amikor a 2/A kerületben gondolták ki az ilyen dolgokatés nem a "szakadt függöny" mögül.
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
acsiba 2011.12.17 08:43:03
@csúcsragi: Gratulélok ,remélem te is jársz majd igy egy párszor vazze!
Gubcsi Lajos, a Fidesz-éra eddigi legviccesebb figurája egy szép hosszú bejegyzéssel búcsúzott a lemondása kapcsán. Napsugaras emlékeztető 15 hónapról barátaimnak! És még nagyobb áldást osztott rám, amikor kineveztek a HM Zrínyi Kft. ügyvezetőjének 2010. június végén. A…..
Buddy Holly, a rock and roll hőskorának egyik legendája ma lenne 75 éves. Holly mindössze másfél évet tudhatott maga mögött a karrierjéből, mikor 23 évesen repülőszerencsétlenség áldozata lett. Az eredetileg Charles Hardin Holleynak anyakönyvezett zenésznek 1956-ban jelent meg…..
acsiba 2011.09.07 16:45:56
@Hajdú Peter: 50 évvel ezelötti szemüveg vazz
Szokatlan jellegű írást szeretnénk közzé tenni.A minap egy olvasói levél érkezett Nikolettától, aki egy nagyon kedves fiatal lány. Fiatal kora ellenére már nagyon sok nehézségen ment keresztül.Családjuk szívszorító története a hitelválsággal kezdődött amit más…..
Napindító inspiráló flegmaság a Barát-taxitól. Virág története rövid és velős, azonban annál bosszantóbb. (A Homár pedig gondolkozik egy "akik egy ágyban alszanak a főnökökkel" címkén.)Súlyosan eltévedtek az üzemeltetők, amikor Barát-taxinak nevezték el…..
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
acsiba 2011.05.22 10:47:19
@107!:
Nem kötelezö elmenni rendörnek ,gondolom az elötte alaposan tájékoztatva lettek az életpályárol.
Az elmult években eléggé ledegradálo volt rendörnek lenni föleg közlekedésinek.
Az autosok látják hogyan gyarapodtak a rendörök.Nemrég nyiregyházán tartoztattak le egy ötfös csapatot akik a kamionosokat nyulta le mondvacsinát szabálysértésekre hivatkozva.
Januári kubai nyaraláson csak 2db közlekedési rendörrel utaztam (30 évesek voltak).
Biztos az alulfizetett személyekhez tartoztak. Nem 60 ezer volt az ut.
Kertész Zsolt autószerelő, aki tősgyökeres kamuti, egy teljes évig dolgozott egy 1959-es Danuvia motorkerékpár restaurálásán, de az eredményt látva minden perc megérte. Zsolt, aki a járművet a parkavató ünnepségen is bemutatja majd, elmondta, hogy ő, akár csak a motor,…..
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
Behalt az akksid, és nem tudod, hogyan kell újat venni elektrokémiai gyorstalpaló nélkül? Olvasd el ezt. Vélemények az azonos című írásunkról...