Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kemeng

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
A tegnapi hírleveles bejegyzésben csak mellékesen beszéltem a hírlevelek formátumáról, és megjegyeztem, hogy már a html hírlevél a "normális". Közben itt pihent az egyik böngésző fülön nálam egy felmérés, hogy az USA-ban milyen html formátumú levelek megjelenésére…..
A rutinos budapesti tömegközlekedő jól tudja: ha verés jön, a biztonsági kamera elé helyezkedve kell bevárni a feldühödött ellenőrt. Na de mit tehet akkor, ha nem működik a kamera? Ráadásul az ellenőr sem igazi ellenőr volt? Rémtörténet a Stadionok megállóból.Ma reggel…..
kemeng 2008.05.09 15:19:55
A ketelkedok, es varosi legendasok megnyugtatasa erdekeben:

A tortenet szorol szora igaz (aprilis 30-an, delelott 9.45-kor tortent, a deli palyaudvar fele tarto reszen):

A holgyemenyt Vikinek hivjak, jelenleg mar nem tobenfestet a haja.

Az egyik uriembert a harmasbol Mikinek hivjak, 185 magas, fekete kozeprovid haja van, olyan 35 ev koruli. Legjobb tudomasom szerint jelenleg is ott dolgoznak (3-4 lejarat egyikenel), es ok ketten "mindig egyutt vannak beosztva 24-ben".
A verekedo uriember szemelye tisztazatlan, illetve a 3. ellenor neve sem ismert.

A sztori meg szombaton (delutan 1.45-kor, az eredeti eset szerdan tortent) folytatodott, amikor is Miki reszerol szobeli, majd fizikai atrocitas tortent a sertett szemelye fele. A "celszemelyt" ugy meglokte a lepcson, hogy az utolso 10 lepcsofokot majdnem gurulva tette meg.
Ekkor a celszemely agya eldurrant, es visszafele jovet panasz tett a forgalmi irodaban.
A szembesites soran, kiderult az aznapi ismetelt talakozas soran "Viki" azt mondta "Miki"-nek, hogy a sertett becsermlo kezmozdulatokat tett iranyaba (ilyen nem tortent), es Miki csak ezert "intezkedett". (az elso eset kapcsan o karbatett kezzel 3 meterrol figyelt)

A fonok: Egy 150 cm koruli, 45-os holgy,
Az sertett keresere "irasbeli" figyelmeztetesben reszesithette volna a kollegit, de ezzel a lehetoseggel a sertett nem elt. Kerese csak annyi volt: Nyugodtan tudjon utazni.

Kiderult tovabba az is, hogy biztonsagi orok es ellenorok egyszemelyben. Viszont az ellenorzeshez karszallag kell, ami "koztudottan" konnyen leesik.
Az ott dolgozoknak NEM feladata az utasok vedelme. Miki szavaival elve: "Nagyfiu vagy mar, vedd meg magad!".


Szoval aki nem hisz, az jarjon utana (ezt a ket ellenort megtalaja biztosan ott).
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
kemeng 2008.04.19 15:03:55
Néhány órával ezelőtt azt kértük a válogatottól, ha másképpen nem megy, nyomjuk le izomból a japánokat. Ennél sokkal többet tettek. A sikerhez persze kellett egy lengyel is. De: jobb egy keserédes győzelem, mint egy emelt fővel viselt vereség. Elemző írásunk végén Pat Cortina…..