Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UB

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Magyarország ellenáll 2018.06.27 07:39:23
Van a New York Timesban egy rovat a nekrológoknál, amolyan pótlás-rovat azoknak, akik nem kaptak a haláluk idején megfelelő méltatást a lapban. Az egyik legfrissebb cikk Amrita Sher-Gilről szól, ők is meglátják benne azt, amit látni lehet, hogy Sher-Gilből egy második Frida Kahlót lehetne csinálni.…..
UB 2018.06.27 15:50:05
Olyan jó, hogy megbocsátottak annak a szerencsétlen flótásnak: Jó nagy magyar cselekedet B)..
UB 2015.04.27 15:12:07
Ismételten szarka támadott meg egy biciklist az ausztráliai Új-Dél-Wales államban, vasárnap.  A rémisztő felvételeket egy sisakra felszerelt kamera örökítette meg.     Ausztráliában több olyan madártámadást is regisztráltak már korábban, ahol szarka volt az elkövető. A…..
Subba Agyszint: Ugrass sörért! 2013.05.13 09:34:52
Valószínű ők sem 47 ezerből élnek, ha egy üveg sörért bevállalják bmx-szel az ugratást. Kicsit szomorú kórkép, ugyanakkor meg bebaszva már te is simán megcsinálod/tad.  ..
UB 2013.05.13 10:01:17
Subba Cukiság: Duett 2013.04.25 13:35:32
E de szépen kíséri a gazdit.  ..
Tanár úr, kérem, én készültem és csak egy törzskönyvért jöttem. És fizetni. Baj? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Az Égéstér 43. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Timelord Mihaszna András szobra 2012.10.07 08:00:00
Bizonyára olvastátok a hírt, és az ehhez fűzött véleményeket az V. kerületben napokban felállított, egy 19. századi rikkancsot ábrázoló szobor, illetve a kezében tartott 21. századi újság körüli ügyről.  Itt az ideje, hogy elmeséljem, mit is "fedeztem" fel alig néhány…..
A Rallye Mad csapata hátulhajtós best of 2010-es videója friss meleg. Az ember csapágyasra hegyezi a ceruzáját, ha nézi. Ráadásul nem rondították el zenével, így a régi és új vasak hörögnek, szuszognak. A pilótákat nem lehetne azzal megsérteni, hogy "ívkirályok".…..
Az első cikk után hiányoltak az olvasók néhány ragadozó fajt. Természetesen a teljesség igénye nélkül válogattunk ki olyanokat, amelyekről megfelelő képanyaggal rendelkezünk, és általuk egy kis betekintést engedtünk ebbe a világba. A kéréseknek nem tudtunk ellenállni, így…..
Gyerekkoromból emlékszem, Országh Mihály a Magyar Rádióban saját műsoraiban mindig elhozta nekünk az erdőből a madárfüttyöt. Télen, a füttyínséges időkben szívesen hallgattam ezeket a felvételeket, hangmintát a Barátposzátától, a Csipcsalfüzikétől, a Havasi Pityertől…..
Miért van az, hogy a filmesek közt alig akad, aki el tudja dönteni, milyen motoros jelenethez, milyen előre felvett hang illik, és mi az amit tilos alákeverni. Azt még megértjük, ha nem motorgyár a produkció főszponzora, nem érdemes bemikrofonozott motorokkal felvenni az üldözési…..
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
Rhys Millen Rióban zavart fel a hegyre egy Hyundai Genesist. A Speedhunters-en találtuk a videót, amit a lapozás után találtok. ..
UB 2010.11.25 13:40:31
 Sosem volt amerika gyermekkorom emlékeit idézi fel ez a svéd hotel, ahol még a legkomolyabb felnőttekből is előrobban az indiánosdi (vagy éppen kovbojosdi), ha megérkezik a Treehotelbe.  És hogy hol van a hotel? Ott a fák között lóg, ez éppen a tükrös külső falakkal…..
HamPLÓ Kaszkó vagy?! 2010.07.23 23:24:00
Gyerekkorunkban - elsősorban családi körben - a címben szereplő kérdés egyfajta kódja volt a lehülyézésnek. Kijelentő, sőt felkiáltó módban is használható volt, apu pedig különösen lenézően-lemondóan tudta azt mondani, hogy "kaszkó...". Csak ennyi: kaszkó, és tudható volt, mit gondol. A Youtube-on…..
UB 2010.07.24 21:52:46
Miközben egyre-másra hallani a híreket a Kínában sorra nyíló metróvonalakról, az árnyékukban megbújó Bus Rapid Transit rendszerekről már kevesebbet hallani, holott ezek is meglehetősen impozánsak, legalábbis magyar szemmel nézve. Összesen 11 ilyen üzem létezik Kínában,…..
UB 2010.06.23 08:43:53
Dropkick Murphys @ Brixton Academy, London 2010. április 18. A Brixton Academy impozáns csarnoka a hetvenes évek elejéig moziként, kisebb nagyobb szüneteket követően ’81-től pedig koncertteremként működik. A lejtős padlójú nézőtéren elszórva több helyen is korlátok…..
UB 2010.04.30 15:34:31
@NilsMF: Pár éve felléptek a Vörös Lyukban. Nagyon jó volt, attól eltekintve, hogy tényleg túl hangos volt. A Böiler és a Bandanas volt az előzenekar.
UB 2010.04.30 15:40:01
@UB: Utánanéztem. 2001-ben volt, és nem a Vörös Lyukban, hanem a Mega Pubban, Böiler nem volt, ellenben tényleg, emléxem is rá, egy japán női punk zenekar igen! A többi stimmel! :)
est.hu/cikk/17469/dropkick_murphys
Hemzsegnek a kamuhirdetések a nagy szájtokon, most First Last küldött egy eléggé gyanús párost. Most mondjuk azt, hogy senki se vásároljon gyanúsan olcsón? Nem mondjuk, mondtuk eleget és nem vagyunk a top-állapotban. A mellékelt képről csak egy kicsit süt h fordítóprogrammal lett…..
UB 2010.03.23 12:02:01
Vigyázzatok, már használt autókkal is megy ugyanez a trükk, pl.:
www.expressz.hu/advertsListByUser.do?uid=1527922

A szívhez szóló válaszlevél az érdeklődésre:
Helló,

A jármuvet még eladó ezen az áron. Ez jó állapotban van, nincs technikai károk, nincs karcolás vagy horpadás, nem rejtett hiba. Megtalálható benne az eredeti kulcsok, kézikönyvek, karbantartási könyv, a téli gumik és az összes magyar iratok és dokumentumok. Az autót a bátyám, aki élt Magyarországon, a bátyám halt meg 3 hónappal ezelott egy hülye motorbalesetben .Nagyon szomorú, ez volt az egyetlen testvérem és én szerettem nagyon. Élek, Egyesült Királyság, Edinburgh-ban és az autó velem. A felesége adta nekem az autót eladni, mert költözött az otthoni és o nem tudja használni itt, Egyesült Királyság, mert itt az autók a kormánykerék jobb oldalán.A lány nem akar meggazdagodni a halála bátyám, hogy az, amiért putted alacsony áron. Ez egy magyar modell, valamint az iratok és a lemezeket, azt minden adót fizetett, és most a papírok és dokumentumok a nevem, ha meg akarja megvenni, nincs semmi probléma, mert én akarat küld az autó saját ország és én fizetem a hajózási adók. További részletekért várom, hogy küld nekem egy válasz.

Köszönöm!

PS: Nagyon sajnálom a rossz magyar, ha nem beszélnek angolul, hogy jobb lesz nekem.
Tegyük fel, hogy egy állami vállalatnál vagyunk vezető beosztásban, és kihasználva pozíciónkat, minél több pénzt akarunk kilopni belőle. (Svéd olvasóink kedvéért: ez életszerű szituáció.) Az alábbiakban a lopás kivitelezésének három verzióját mutatjuk be. Cikkünkben nem…..
Lenyűgöztek a Biomega bringái.. (nem beszélve weboldaluk intro-járól!) Letisztult, modern formák köszönnek vissza, ahogy azt egy koppenhágai cégtől elvárhatjuk. Igazi városi cangák! Képzeljük el az idális várost: tisztaság és nyugalom, összhangban a természettel. Nincs…..
Most mit kell úgy pattogni? Hát megrohad az a nyomorult vitamin? Mászkálnak rajta kukacok? Bűzlik, mint a tárgyadomb? Na látod. Hogy mondjuk nem hat? Hát mér vagy olyan biztos benne, hogy ha nem járt le, akkor csinál bármit is? Attól nem érzed magad jobban, hogy 75 százalékkal…..
Alant következik Stöcki "Közveszélyes Munkakerülő" Kolléga csodálatos képriportja a kínaiak nagy szemfényvesztéséről.Az előzményeket – amiben azon magyarázkodnék, hogy valójában normális emberekkel vagyok körülvéve – kihagyva hadd kezdjem a sztorit a…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..