Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalmár

1 bejegyzést írt és 5135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...akkor végre eljön a mi időnk -- gondolják kb. az ellenzéki pártvezetők (vagy azok legalábbis, akik nincsenek Orbán zsebében). Ez a legbiztosabb ellenzéki stratégia egy ideje. A második -- már bizonytalanabb -- remény az, amit egy komoly nemzetközi erő-átrendeződéshez kötnek, pl. a liberális…..
Kalmár 2019.08.17 11:42:11
@Brix: Atyaég... ez de beteg gondolkodás.
Ezért nem nyer az ellenzék év(tizede)k óta. Fogalmatok sincs, hogy miért szavaznak sokkal többen a Fideszre, mint bármelyik másik pártra.

Hamis illúzió..szerencséjük van!... már megint (ez a legjobb) kihagytad a nem fenntarthatót és azt hogy nem is nő igazából a GDP, de ha nő akkor csak a Fidesz ellenére nő, és sokkal jobban is nőhetne és még az is fontos, hogy káros a növekvő GDP mert túlfűtött a gazdaság...tehát inkább csökkennie kellene...stbstb
Teljesen vakon vagytok.
MammyPress News Mész a Pride-ra? 2019.07.06 14:00:18
Minden évben elhangzik a kérdés, és minden évben kétféle reakcióval szembesülök a válasz után: vagy az egyetértő megkönnyebbülés, vagy a szimpla döbbenet… Pedig a válaszom csupán egy határozott „nem”. Amiben az az igazán poén, hogy ha igent mondanék, akkor is ez a két reakció lenne, csak fordítva.…..
Hogy az év legjobbjai között van a helye, az nem vitás. Számomra teljes mértékben az év legjobbja (2018) élvezeti potenciál és elegancia szempontjából. Azonban esetleges Oscar-győzelme művészi innovációs szemszögből kétségbeejtő, bőnyálas szembeköpése lenne a filmes…..
Az idén talán egy kicsit könnyebb lesz a demokrácia helyzete a világban - reménykedik az egyik legtekintélyesebb amerikai politológus, ám ha Macron felsül, akkor hosszú időre el lehet temetni az EU elmélyítésének tervét. Orbán Horthy nyomdokain halad. Románia egyre közelebb kerül az illiberális…..
Kalmár 2019.01.02 09:26:03
@balcán maxval birca: A bruttó minimálbéreket nominálisan összehasonlítani, egyenlő a gazdasági analfabetizmussal vagy a rosszindulatú uszító firkász módszerrel.
Melyik vagy?

Romániában pl a munkaadói járulék is benne van a bruttó fizuban
De az adókedvezmények sem szerepelnek, amitől teljesen összehasonlíthatatlan.
Írnál egy hasonlóan primitív összehasonlítást a fűtésre költött pénzről?
Szépen megmutatná, hogy Szibériában sokkal gazdagabbak az emberek, mint Los Angelesben, mert több pénz költenek fűtésre.

Olyan szomorú látni, hogy lassan egy emberöltő telik el úgy, hogy semmit nem tanultok!
Gazdasági témában nem találtok fogást a kormányon, mert pont fényévekkel jobban csinálják, mint a baloldalon bárki, bármikor.
További jó politikai öngyilkolászást kívánok!
Az egyik kezével elvesz, a másik kezével pedig visszaadja annak egy részét. Röviden így írható le az Orbán-kormány taktikája az utóbbi években. Úgy volt képes megszorítani a gazdaságban, hogy a legutóbbi időkig nem kellett komoly ellenállással számolnia a kormányzatnak, így nem csoda, ha ezt a…..
Kalmár 2018.12.28 17:25:12
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A szólásszabadság nevében kitiltottak a legtöbb ballib hisztioldalról. Gondoltam nyalogassátok egymást, ha az akolmeleg jobb. Persze már az is uncsi, hogy nem tudom komolyan venni a világmegváltó ötleteiteket. Orbán náci, cigány, lop, blablabla. Olyan könnyű így nyerni. De ne izgulj, még mindig unalmas vagy! Nem zavarlak, döntsd az Orbánt serényen!
Amennyiben betartanák Magyarországon az olyan jogállami követelményeket, mint például a pontos és elfogulatlan tájékoztatás, azok is szembesülnének hazánk égető problémáival, akik szerint egyedül a migráció erősödése az egyetlen megoldandó gond idehaza. Bár Magyarország nem a bevándorlók célországa,…..
Furcsa szerzet a politikus. Mindig talál olyan számot, amelyről kimondhatja, hogy az ő pártja volt a legerősebb. Az országgyűlési választás óta több mint fél év telt el, és a nyilvánosság fórumain kommunikációs csata bontakozott ki. A kormánypártok többséggé nyilvánították magukat. Az ellenzékiek…..
Bár az infó az egyik narancsos propagandalapban jelent meg, kivételesen teljesen hihető: Botka László teljhatalmat akar a választási felkészülésben, a jelöltek kiválasztásában. Lehet erre legyinteni, de ez fontos dolog. Orbán leválthatósága szempontjából is. Nézzünk néhány…..
Az utóbbi napok eseményei, nyilatkozatai, a mai Áder-beiktatás és utána a beszéde annyira megviselték az egyébként is magas érzelmi intelligenciával létező kis lelkemet, hogy most úgy döntöttem, nyilvánosan ventillálok. A magyar nyelv tele van szólás-mondással. Ilyen a "fejétől bűzlik a hal" is. Az…..
Kalmár 2017.05.09 08:01:02
A felújítottnak mondott, valójában 99.99 százalékban új orosz metrószerelvényeknek 15.000 kilométert kell futniuk meghibásodás nélkül, hogy forgalomba állhassanak. Ennyi idő és ekkora távolság elegendő ahhoz, hogy kijöjjenek a hibák. A hibákat pedig értelemszerűen még azelőtt ki kell javítani, hogy…..
Kezdem egy vallomással: bármennyire is túr ki nagyon durva sztorikat Juhász Péter, hiába gondolom róla, hogy jó arc, mégsem szimpi. Első körben csak valami megmagyarázhatatlan furcsaság övezte a figurát, de mára sikerült teljesen amortizálnia magát: a hívei szemében hiteles, mást azonban nem tud…..
Szelestey Lajos nemzetközi lapszemléje, 2017. március 14.  Hangos sajtószemle...
Kalmár 2017.03.15 09:49:41
@Tibi !: Ha ti fütyülhettek, akkor mi leönthetünk egy kis hideg vízzel titeket. Az is vélemény nyilvánítás! Meglátjuk utána mennyi kedv marad kint maradni a téren!
Retteg a Fidesz a Momentumtól...
Kalmár 2017.03.14 14:00:43
@1ghost: Kussolj csicska!
Kalmár 2017.03.14 20:42:21
@martineden: Azért mert a gép itt marad még igaz lesz, hogy rengeteg pénz megy vissza.
Azokon a gépeken ugyanis keresnek szépen. Szóval nem önzetlen jófejség az EU pénz.
Kalmár 2017.03.14 20:49:23
@nu pagagyí: Amit írtam, ahhoz tudsz szólni vagy nem is értetted?
Mostanában kering az interneten egy cikk, amit a szemlelo.com jelentetett meg, mely elvileg címe alapján simán a segélyekről szól egy henyélő roma kisebbségivel illusztrálva a dolgokat, ám inkább a feltétel nélküli alapjövedelemre van kihegyezve hevenyészett stílusban. De nézzük meg, mi is pontosan…..
Istenien szórakoztam a magát még mindig államférfinak gondoló Áder beszédén. Mégiscsak jó dolog ez a demokrácia, gyorsan hozzá tudnánk szokni!..
Nagyon úgy fest, a szegedi polgármester a baloldal önjelölt szuperhőseként ízé-porrá zúzza a pöffeszkedő, antidemokratikus, Fidesz-KDNP-s megaszörnyet. Mondom, nagyon úgy, legalábbis részben, hiszen Botkából sugárzik a tenni akarás, magabiztosan áll egyelőre még verbuválás alatt álló serege élén és…..
Szigetvári Viktor beleállt a Momentumba. Politikusellenes rasszizmusról delirál. Kicsit csal, amikor a politika- és politikusellenességgel vádol meg egy épp politizálni kezdő, a hétvégén párttá alakult mozgalmat és annak éppen politikussá váló vezetőjét és úgy tesz, mintha a törés a politikusok és a…..
Azt mondja az MSZP-DK sunyikoalíció, hogy azért nem segítenek az olimpiai aláírásgyűjtésben, mert 1, a Momentumosok ezt kérték és, mert 2, „nem akarnak rátelepedni”. Én meg azt mondom, hogy hazudtok, mint a vízfolyás...
Kalmár 2017.02.09 10:49:54
@Buchhalter: Szerintem felületesen olvastad el Fuss neki még egyszer.
A szocik nem tudják folytatni a Fidesz vádlását korrupcióval, mivel sokkal nagyobb szar borult rájuk.
Erről szól kb.
Kalmár 2017.02.09 12:45:23
@Dr. Trejo: De ez az aláírásgyűjtés pont nem az ügyről szól!
Gyuri bácsi megígérte, hogy ő lesz a Fidesz ellenzéke és ennek az egyik szervezete bontogatja a szárnyait, a cél csak a sajtó nyilvánosság!
Kalmár 2017.02.09 17:04:11
@Pan Modry: Ez igaz.
Erről Szigetvári pártelnök írt a Facebookon. Egyúttal azt közölte, nem tesznek eleget a TEK kérésének, és ott lesznek csütörtök délután 6-kor a Kossuth tér és Alkotmány utca sarkán, hogy kifütyüljék az Orbán-Putyin szövetséget...
Kalmár 2017.02.01 12:21:00
@Gere Mari:
Aki téglát dob egy miniszterelnök felé, azt lelövik.
Mindenhol.
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
Kalmár 2017.01.23 09:58:58
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Szerintem nem. Sokkal többre tartottam Fodort, amikor kiállt és az "igen" mellett kampányolt, mint a többit, aki csak sunnyogott, pedig nem sok minden áll távolabb tőlem, mint a Fodor féle liberalizmus!
Valami mellett kiállni mindig gerinces dolog! Más kérdés, hogy az a valami jó vagy rossz, helyes vagy helytelen? Ezen lehet vitázni, bár semmi nem fekete vagy fehér.
Kalmár 2017.01.23 09:59:44
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Szerintem nem. Sokkal többre tartottam Fodort, amikor kiállt és az "igen" mellett kampányolt, mint a többit, aki csak sunnyogott, pedig nem sok minden áll távolabb tőlem, mint a Fodor féle liberalizmus!
Valami mellett kiállni mindig gerinces dolog! Más kérdés, hogy az a valami jó vagy rossz, helyes vagy helytelen? Ezen lehet vitázni, bár semmi nem fekete vagy fehér.
Kalmár 2017.01.23 10:01:03
Bizony, a konzervatív, keresztény, polgári értékrend rendelkezik egy G-ponttal is. Ezt napjainkban G-pont F. Gábornak hívják. Az F-et itt most nem is magyaráznám el. (A Simicska egy másik G-pontra gondolt tavaly.) A földi jelenség egyébként a 666.ro faszekresztőjeként is üzemel. Fiatalkori fényképe…..
Végre egy épkézláb kezdeményezés a magyar értelmiségtől, bár a sikertelenség garantált, hiszen Orbán Viktor nem fogja engedni, hogy bárki érdemben bekavarjon a közelgő elnökválasztási komédiába. A miniszterelnök volt harcostársa mellett tette le a voksát a múlt év végén, és ez azt jelenti, hogy a…..