Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maróy Ákos

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
A repülés két legrizikósabb pontja a le- és felszállás, ezért nem mindegy, hogy az e célra használt kifutópálya milyen paraméterekkel rendelkezik. Egy kifutópálya biztonságát számos dolog befolyásolja: kifutópálya hossza, topográfiai adottságok, speciális időjárási feltételek vagy épp a nagy légi…..
A mostanában már amúgy is alig vegetáló artmoziknak a Fidesz-érában valószínűleg vége lesz. Kárörvendjünk vagy rinyáljunk? Két dolog.   Egy: verseny   Az artmozik bezárása melletti piaci érvet felejtsük el. Nem az a feladat, hogy a szórakoztatóipar globális…..
Kövér László ma újfent kinyilatkoztatott. A Fidesz fő ideológusa kilépett a parlamenti elnök szerepéből, és a lengyel szenátus elnökével folytatott megbeszélések utáni nemzetközi sajtótájékoztatón kijelölte a közeljövő főcsapását a hazai médiahatóság és a média…..
Maróy Ákos 2010.12.13 12:12:55
@Winston Smith: mutass egy torvenyt, amibe beleutkoztek. es mutass egy torvenyt, amibe az utkozik, hogy ugyanezt az infot a sajto lehozza, pl. BBC, The Gardian, New York Times, etc.

szoval: a WikiLeaks tevekenysege nem torvenybe utkozo
Ma került ki az Indexre az a felhívás, melyből kiderül, hogy a cég alvállakozóval szeretné megcsináltatni szájtjai mobilalkalmazásait. A tenderkiírás szerint az Index az összes fontosabb kiadványára (Index, Velvet, Totalcar, Sportgéza, Dívány, Portfólió, InfoRádió, Blog.hu,…..
Délelőtt már megosztottam a mindenféle helyeken, de azért ide is kipostolom, hátha valaki épp nem tud csengőhangot választani magának... Haladóknak erősen ajánlott a kupacrendezés szimfónia is. Lehetne ebből valami kellemesebb hangokból álló verziót is kreálni. Ki tudja,…..
Közel sem célunk a napi politikai eseményekre reflektálni, de nem mehetünk el szó nélkül a nagy médianyilvánosságot kapó Zuschlag-per mellett: a nyolcadrendű vádlott (vagy elítélt, a fene sem tudja, hogy kell az ilyet megfogalmazni az első fokú ítélet után) ugyanis nem…..
bodoky Levelet kaptam lájf 2010.03.15 22:13:00
From: Mervó József <mervo.jozsef@grupomilton.hu> Date: 2010/3/15 Subject: balatonring angyalai zene + logo To: Tamas Bodoky <bodoky@gmail.com>     ..
Japán befektetőktől (Softbank) érkezett a 75 millió dollár. Az élő streameléssel foglalkozó webes szolgáltatás feltehetően a mostani befektetést az USÁ-n kívüli piacokon való terjeszkedésre fogja elsősorban használni.A Softbank korábban olyan cégekbe invesztált, mint…..
Maróy Ákos 2010.02.02 17:54:27
@[nev]: aki azt hiszi mindenhez ert, az semmihez sem ert
Az első digitális fényképezőgépet a Kodak mérnöke Steve J. Sasson készitette 1975-ben. 23 másodperc alatt mentette el a 100x100 pixeles képet magnókazettára. A gép súlya 3,85 kilogramm volt. Az alkotó, és a gép. Van egy világa kétségtelenül a képeknek.   Ez állítólag…..
És a szervezők jóvoltából mi is ott leszünk. Ezmiez? A Green Bikes for Peace csapata ma elér Budapestre. 15:30-kor a Váci úton a Budapest táblánál lehet őket virággal, kendővel, nagy mosollyal vagy esetleg szőlőcukorral várni. :) Onnan együtt gurulhattok velük a Jászai Mari…..
The question we ask today is not whether our government is too big or too small, but whether it works. (...) Where the answer is yes, we intend to move forward. Where the answer is no, programs will end. And those of us who manage the public’s dollars will be held to account, to spend…..
Maróy Ákos 2009.03.02 20:18:23
A Művelt Alkoholista Obiztatás 2009.02.17 14:00:00
Borászkörökben az Országos Borminősítő Intézet közutálatnak örvend. Hallottam már olyan megfogalmazást, hogy az OBI a sztálinizmus utolsó bástyája, de a higgadtabbak szerint is megreformálhatatlan, parazita szervezet. A közjót szem előtt tartva, szerkesztett formában…..
Maróy Ákos 2009.02.17 16:47:54
@fafej11: no de mikor lepett fel az OBI utoljara annak erdekeben, hogy a sajat folyamatain javitson, konnyitsen, olcsobba es hatekonyabba tegye? vagyis: mikor kepviselte utoljara a boraszok erdekeit?

az pedig, hogy hany palack alapjan es mennyiert vegzi a minosites, a torvenyben nincs benne - ezt az OBI sajat hataskorben modosithatja. pl. tarthatna kepzes turat Ausztriaban, es megtanulhatna hogy ott hogy tudjak 3 palackbol. vagy outsource-oljak Ausztriaba, es akkor 'csak' 4 palackot kernek, abbol egyet megtarthatnak :)