Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darren Gabriel

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb a TOP50 rock-metál dobost idéztük meg nektek, most pedig közösen nyálazzuk át a brit Rhythm magazin online szavazásának eredményét az utóbbi 25 év legjobb dobosával kapcsolatban. Szokás szerint vannak érdekességek, de egy biztos: a 18 karikás…..
Amennyire a blog keretei lehetővé teszik, igyekszünk az adódó alkalmakkal élve nyitni a fiatalok felé, akik néhány év múlva tevékeny részesei lesznek a világ legjobb futballjának. Tavaly is megtettük két poszt erejéig, most is kiszolgáljuk a hardcore szektort, akik nem akarnak…..
A ma délután kettőkor kezdődő, Japán elleni edzőmeccs az utolsó lehetőség a perememberkék számára, hogy a helyüket bebiztosítsák a vb-keretben, így a meccset legalébb páran komolyan fogják venni. A japánok meg mind, mert ők már csak ilyenek. A legfrissebb jelentések szerint…..
Darren Gabriel 2010.05.30 11:30:15
Vasárnap kora délután az Aston Villa és Birmingham City vívja az angol bajnokság eheti városi rangadóját. Ez az egyik legnagyobb hagyományokkal bíró helyi derbi Angliában, hiszen már 1879 óta vívják a felek. Ahogy arról a korabeli lapok beszámoltak, ez Anglia második városának…..
Hét forduló maradt, huszonegy megszerezhető pont, két egységen belül az első három. Tömegesen rohamozzák meg a népek a feltárásra váró negyedik pozíciót, Rambo visszatér a pokolba, a strandlabda visszavág. Egyébként meg az tegye fel a kezét, aki nem szkrollol le naponta minimum…..
Az angol bajnokság 25. fordulója következik a hétvégén, még akkor is, ha erre a tényre csak valahol a lap alján találunk utalást az angol újságok focirovataiban. A hetet természetesen a Terry-gate uralta: kollégám erről már elmondta a véleményét; én itt most csak annyit…..
Amennyiben felkérnének, hogy állítsunk össze egy százas listát a világ legjobb dolgairól, akkor abba biztos nem kerülne be a hétközi forduló, mint fogalom, mert kiszorítaná a vegetás tészta lekvárral. Azonban az FA illetékeseit ez legkevésbé sem érdekli. Kedden és szerdán…..
Darren Gabriel 2010.01.27 22:58:08
@Slice: bocs, de a haverod kezdett fröcsögni, nem állhattam meg szó nélkül :)
Darren Gabriel 2010.01.27 23:12:09
@dickinson: szoktam írogatni, bár ritkán. ez most pont kiszúrta a szemem. :)

az arse-t se kell túlhájpolni, öt éve nem nyertetek semmit, és valszeg idén se fogtok. persze, szimpatikus a sok ügyes afrikai fiú, ahogy teszik-veszik a labdát, meg trükköznek, csak lehet, hogy nem mindig hatásos. azt meg te se gondolhattad komolyan, hogy a villa feltett kézzel fog kimenni a pályára. nem labdazsonglőrök, de fizikálisan fel van építve a csapat. nem ti vagytok az első ellenfél, aki nem tud mit kezdeni ezzel.

szar lehet nézni, ahogy tehetetlenül vergődik a csapatod, csak butaságokat ne hordjunk már össze. :)
Darren Gabriel 2010.01.27 23:25:29
@dickinson: nem mindenki váltogatja a kedvenc csapatát, attól függően, hogy ki játszik épp szépen, remélem nem kell magyarázni. hidd el, én is visszasírom Mersont, Dion Dublint és a többieket, de most ez van. :)

a két kapufáról pedig... pl. Agbonlahor vagy Downing ziccerénél gondolom épp vécén voltál, vagy azoknál a részeknél, amikor nálunk volt a labda percekig. :)
A poszt írásának pillanatában az már biztos, hogy az aktuális PL-forduló felét nem fogják lejátszani a hétvégén (illetve hétfőig). Hiába a világ legjobb focibajnoksága és a jól működő állam, pár hópihe secperc alatt el tud rontani mindent. Az külön bosszantó, hogy pont…..
Darren Gabriel 2010.01.14 22:09:53
@imici77: lol!

lehet nyitott szemmel kéne meccset nézned, kedves barátom :D
Darren Gabriel 2010.01.14 22:58:18
@imici77: a második félidő mondjuk pont olyan volt, amit leírtál

az elsőben azért helyenként még fodbal is előferdült :P

a szokásos villa mák témájához pedig ajánlom a fool elleni hazai mérkőzés hoszabbítását, csak hogy egy friss példával szolgáljak

tudod mit, inkább ne is :P
Jamie Saft barátomnak hála, sikerült rábukkannom egy videora, mely a lehető leszórakoztatóbb módon leplezi le a Prodigy: Smack my bitch up c. számának eredetét. Szorgalmazom az ilyen videok készítését, így az emberek például nem hiszik azt hogy a Daft Punk írta egy az egyben azt,…..
 Hol is hagytuk abba? Ja, igen: a MU motorja ismét köhécselni kezdett; a Chelsea érvényesítette a papírformát a Liverpool ellen; az Arsenal folytatta az idétlenkedést, és több döntetlen született egy hétvége alatt, mint az előző 7 fordulóban összesen. A válogatott szünet…..
Sajnos mostanra szinte hagyománnyá váló kései összeharangozónkban - kissé nehéz nehéz fejjel - felidézzük a Premier League lassan a feledés homályába tűnő 7. fordulóját.  Olvashattok persze az előttünk álló hétvégéről is, amit a hitchcocki suspense jegyében…..
Darren Gabriel 2009.10.05 21:58:15
@Woland: valószínűleg a szezon egyik legfontosabb momentuma
Darren Gabriel 2009.10.05 22:01:54
@crazy_horse: szerintem Cristiano Ronaldo kéne balra, Messi pedig jobbra, nem? :)
Darren Gabriel 2009.10.05 23:12:14
Az ötödik kör is lement a hétvégén, és kezdenek markánsan körvonalazódni az erőviszonyok a PL-ben. A bajnok megmutatta az erejét, a Chelsea bemákolta - talán nem véletlenül - az újabb győzelmét, a Villa városi rangadót nyert, az Arsenal ismét Manchesterben kapott ki, és…..
Darren Gabriel 2009.09.15 15:25:14
@Everred: tavaly
Rúgd és fuss! My Kind Of Guy 2008.09.28 19:56:00
Ebben az évtizedben az angol válogatottnak nem sok olyan mérkőzése akadt, amelynek másnapján a szurkolók rettentő fejfájástól szenvedve, de mégis mosollyal a szájuk szélén állhattak neki a reggeli tojás elkészítésének. Na, a majdnem három hete megrendezett horvát-angol meccs…..
Húsz esztendőnk hatalom, húsz esztendőnk nem adom. Tiszta szívvel folytatjuk a Rorschach pályafutást, kétségbeesetten keressük Susant, valamint popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi, sporttárs,…..
Darren Gabriel 2009.08.05 21:00:54
Még hogy nem izgalmas a skót bajnokság! Kiszámítható és unalmas? Az Old Firm meccsekre ugyan nem kellett vérnyomáscsökkentőt szednünk, de a legjobbak a legváratlanabb pillanatokban képesek botlani idén, mint most a Rangers. Az utolsó megverte az elsőt, így a második pozícióba…..
A dingdingdong magyarhangja ismét magára vállalta a forduló elnevezését, vagyis egy újabb csonka fordulónak futunk neki. A Curling Cup döntője miatt a Spurs és a United meccse később kerül megrendezésre, ezért a hétvégén csak nyolc találkozót rendeznek a bajnokságban. A BL…..
Webisztán Bemutatom a zenekaromat 2009.02.21 10:47:00
A recept a következő:  1. Kattints rá a Wikipedia "random article" linkjére. A szócikk címe lesz a zenekarod neve. 2. A "random quotation" oldalon válaszd ki a legutolsó idézet legutolsó 4-5 szavát. Ez lesz a zenekarod albumának címe. 3. Majd a Flickren az…..
Darren Gabriel 2009.02.22 17:07:06
Szinte hihetetlen, de vesztett pontok tekintetében még mindig a MU a listavezető a PL-ben. A múlt heti csonka, és a szerdai hipercsonka forduló után, végre egy sablonos, tízmeccses, háromnapos körnek futhatunk neki. A kínálatból egyértelműen kiemelkedik a hétfő esti liverpooli…..
Darren Gabriel 2009.01.17 17:28:20
Most már végérvényesen kijelenthető, hogy idén a Premiershipben egy igazi kérdés vár eldöntésre, méghozzá az, ki fog a negyedik helyen végezni. Mert az, hogy a Liverpool megbotlik-e összeszarva magát a nyakában lihegő Chelsea-től, vagy majdnem húsz év után megnyeri újra a…..
A múlt heti papírforma eredmények után, a hétvégén emeljük a csapásszámot. A nagyok legalább egy fokkal nehezebb ellenfeleket kapnak most, lesz kiesési rangadó, és erre a fordulóra is jut egy "harc a kupaindulást erő helyekért". A beharangozóban a vágyainkat most is az…..
Nem vártunk túl sokat az aktuális Premier League fordulótól, különösen a Bayern győzelme miatti bánatunkban. Sok, eget rengető dolog nem is történt, hacsak az nem, hogy szombat reggel nyolc óra körül Gerrard lábát is megtalálták az Albert Dock környékén. A tabella eleje meg…..
Brutális sebességgel közeledünk a szezon feléhez. A nagyok most egy picit talán szusszanhatnak is, hiszen - többé-kevésbé - könnyebb fajta ellenfelet sodort eléjük a sors a hétvégén. Ez egyben azt is jelenti, hogy minimális az esély arra, hogy változzon a potenciális…..