Regisztráció Blogot indítok
Adatok
w.zolika

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán megvoltt Sidney Crosby ötödik NHL-es bunyója is. A világ egyik legjobb csatára nem sűrűn áll oda verekedni, de ha nincs más választás, nem menekül el. Ráadásul ebben a műfajban is a sikeresek közé tartozik, négyszer nyert, és csak egyszer veszített.Majdnem 200…..
Alaposan átalakított csapattal készül az EHC München elleni, ma este 19 órakor kezdődő edzőmérkőzésre a SAPA Fehérvár AV19. Pat Cortina DEL-újonc csapata már három meccsen van túl, ezeken két győzelmet aratott, és egy vereségett szenvedett. A Volán honlapján a ma esti…..
Jégkorong Vienna-Fehérvár 6-5 2010.03.02 22:04:00
Őrült mérkőzést játszott kedd este a Vienna Capitals és a SAPA Fehérvár AV19. Állta edzője szavát a fehérvári alakulat, és igyekezett elrontani a bécsiek ünnepét. A házigazdák szereztek vezetést az első harmadban, a sok Volán emberhátrány ellenére történetesen egyenlő…..
Vasárnap nem sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna, mondta blogunknak Énekes Lajos, a SAPA Fehérvár AV19 edzője. Elsősorban a speciális helyzetekben mutatott játékban volt nagy a különbség, ez döntött a bécsiek javára. A fehérváriak úgy utaznak Bécsbe, hogy…..
Oroszországban nemzeti gyásznap van, Kanadában örömünnep. A két legutóbbi világbajnokság egyaránt orosz sikerrel véget ért visszavágóján a hazai csapat lemosta ellenfelét. Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány nagy erőkkel védi a játékosokat, de az össztűz intenzitása…..
w.zolika 2010.02.25 12:19:39
@mik vogymuk: Remélem ma a VOLÁN is
így játszik majd!!!
Go Sweden
Az első harmad eleje egyenlő erők küzdelmét hozta az EBEL-negyeddöntő 2. meccsén, a vezetést is megszereztük Palkovics révén, ám utána a bécsiek fél órája következett, ennek eredményeként nemcsak egyenlíteni tudtak, hanem előnybe is kerültek. A harmadik felvonásban aztán…..
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
Nem voltunk kellőképpen alázatosak, sok volt a fegyelmezetlenség a játékunkban, hívta fel a figyelmet a legnagyobb hibákra Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenice elleni győztes mérkőzés értékelésekor. Csütörtökön osztrák tévés meccsen az idén Fehérváron…..
Tizenkettedszer is a bécsiek örülhettek a magyar bajnok ellen az EBEL-ben. A sok hiányzó csatár ellenére remek emberelőnyös játékot mutattak be a hazaiak, hatból négyszer góllal végződött létszámfölényük. A Fehérvárnak ugyanennyi lehetősége volt, ezekből csupán egy gól…..
w.zolika 2009.10.26 21:20:53
Az emberelőnyös játékunkon próbáltunk elsősorban javítani a héten, de hangsúlyt helyeztünk azokra a dolgokra is, amelyek révén a koncentráció és az aktivitás magasabb szintre emelhető, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 edzője. A magyar bajnok a legjobb…..
w.zolika 2009.10.09 20:42:31
Bár az NHL-konferenciadöntők végeredménye elég simán kialakult, előtte jó sok izgalmat kínált a playoff, és nem várható kevesebb feszültség a fináléban sem. A legjobb két csapat közé ugyanazok kerültek, amelyek tavaly is, nagyon masszív Detroit Red Wings áll szemben a…..
Jégkorong Énekes Lajos visszatér 2009.01.25 14:14:00
Jelentős változás lesz csapatunkban a pénteki mérkőzéshez képest, mivel visszatérek a kispadra, fogta viccesre a Villach elleni mérkőzés előtti beszélgetés első mondatát Énekes Lajos Aba Volán-edző, aki betegség miatt kihagyta az Innsbruck elleni találkozót. A jó hír, hogy…..
Az Innsbruckot el kell kapni, és kész, írtuk délután, minden vágyunk így teljesüljön, nem is értjük, miért nem írtunk hasonlókat korábban. Hiszen: az Alba Volán megdöntötte az idei szezonrekordot az EBEL-ben, az eddigi 49 fordulóban – ennyiszer öt mérkőzéssel tessenek…..
w.zolika 2009.01.23 22:20:38
Nincs sérült a csapatban, de Benk András továbbra is lázas beteg, tudtuk meg Énekes Lajos edzőtől a szezon legjobban várt EBEL-mérkőzése, az Alba Volán-Red Bull Salzburg előtt. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató elmondása szerint részükről nincs különleges készülődés a…..
w.zolika 2009.01.04 15:58:14
@volanfan: csak a 2. harmadot felejtsük el...
Horváth András felépült, itt van velünk, játszik a Villach ellen – kezdte Énekes Lajos, az Alba Volán edzője a 2009. év első EBEL-mérkőzése előtti helyzetismertetést. Kiderült, mégsem hátvéd maradt ki a keretből, és van egy beteg is a csapatban."Nem tudunk teljes…..
w.zolika 2009.01.02 19:49:36
A listavezető KAC ellen a harmadik harmadban azt az Alba Volánt láttuk a jégen, amelyik a bajnokság elején fantasztikus eredményesen szerepelt. Kétgólos hátrányból felállva egyenlítettek a székesfehérváriak Kovács duplájával. A hosszabbítás végén pedig egy fantasztikus…..
Egy hét alatt kétszer is elbukott a Graz ellen az Alba Volán. A hazai 0-4 után idegenben 2-5-re futotta Ocskay Gáborék erejéből. A közvetlen rivális három meccsen hat pontot szerzett, mi csak kettőt. Énekes Lajos az okokat keresi szokásos értékelésében."Az első harmadban…..
Minden tudásunkra szükségünk lesz, ha pontokat akarunk szerezni Grazban, mondta Énekes Lajos. Az Alba Volán edzőjétől megtudtuk, Ryan Bonni az utolsó pillanatban futott be Bécsbe, onnan ment a stájer fővárosba, és remélhetőleg már jégre is léphet.Palkovics Krisztián…..
A klub statisztikái szerint 20-2-re nyertük a második harmadot – tudtuk meg Énekes Lajostól az Innsbruck–Alba Volán meccs után. Rég volt módunk idegenbeli győzelem után kérdezni az edzőt. Hatvan perc alatt utoljára éppen három hónappal ezelőtt nyert az Alba Volán, még…..
Az Alba Volán első sorát két helyen is meg kell bontani a Graz elleni mérkőzésre. Palkovics Krisztián lázas beteg, még az is kérdéses, hogy Innsbruckban pályára léphet-e. Horváth Andrásnak a válla sérült meg Villachban, legalább két meccset ki kell hagynia. Jégre léphet…..
A hátralévő 20 alapszakaszmeccsen 20 pontot vár új amerikai csatárától az Alba Volán vezetése - olvastuk a klub honlapján. Jason Guerriero 27 éves, AHL-es és finn élvonalbeli múltja van, a meccsenkénti 1 pontos átlagot a statisztikák szerint utoljára az NCAA-ben teljesítette.…..
Az Alba Volán két volt légiósának is sikerült a közelmúltban új csapatot találnia magának. Derek Couture és Johannes Alanen egyaránt hazájában mutathatja meg tudását.Mint arról az amerikai csapat honlapjáról értesülhettünk, az AHL-es Binghampton Senators standard…..
"A büntetések mellett tartalékosak is voltunk vasárnap este, a Jesenice ellen. Mondhatnám, hogy az összes maradék játékosunk pályára lépett, és ezzel nem akarok bántani senkit, csupán azt jelzem, hogy aki hadra fogható volt, azok közül mindenki szerepelt. Sőt, az egyik…..
"Három hazai mérkőzésünk következik. Célunk, hogy a Linz, a Jesenice és a Vienna Capitals ellen feljebb tornásszuk pontjaink számát. Ezeken a találkozókon legalább négyet kellene szereznünk. Hazai pályán, jó közönség előtt játszhatunk, nem kell utaznunk." Énekes…..
w.zolika 2008.12.12 21:37:23
w.zolika 2008.12.12 21:48:36
Újabb játékossal szűkült az Alba Volán kerete, Nagy Gergő hétfő óta a juniorokkal készül a divzió 1-es világbajnokságra. A csapat csak 46 pontot tud jégre küldeni Ljubljanában. "Négypontos mérkőzés vár ránk az Olimpija ellen – állapította meg Énekes Lajos…..