Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mark 84

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mekkora dicsőség lenne, ha lábon hazajönne — a Rozi megvásárlását követő héten végig ez járt az eszemben. Pár másodpercre végül is beindult, a fék remekül működött, kormányozni lehetett; nem igaz, hogy nem lehet megoldani valahogy. Már Szegedről hazafelé azon…..
Kezdek félni kicsit. Mióta Tibby autóját az öreguras 19 másodpercről lerángattuk jóval kevesebbre, a Tramp lassacskán tolódik el a mezőny hátsó felébe. Azt meg én nem szeretem, így az utolsó pillanatban vásároltam egy esélyesebb autót. A Tramp MELLÉ, természetesen, azt is…..
Lomtalanítás van Óbudán. Mindenki kupacokba ömleszti a nem kívánt holmikat, a lelkes lomisok meg széttúrják, és mohó arccal harácsolják össze a cuccokat. Külön világ ez, de nekik kincseket rejt a szemét – ha kíváncsian belepillantunk a halmokba, máris odaböffenek:…..
Belsőség Vasak becsülete 2011.04.19 17:01:00
Kauferék nem ma kezdték, nagypapa messze földön híres Bogárgyógyász volt, apuka pedig már a nyolcvanas években is furgonszám hordta az alkatrészeket, jórészt Olaszországból, de itthon is meglehetősen jó kapcsolatai voltak. Persze valamit valamiért, a kurrens alkatrészeket kint…..
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
mark 84 2011.02.08 21:00:23
@Brigi \"B. A.\" főnöke: Sajnos ezt néhány embernek hangsúlyozni kell.A mi cégünknél is előfordult,hogy kollégától loptak céges autót és a rendőrség és a biztosító is nehezményezte,hogy nincs meg a forgalmi.Mondanom sem kell,hogy felettébb gyanús...
Belsőség Anyám pedig megmondta 2009.07.14 22:42:00
2009-ben még mindig elég két ok ahhoz (papír és ceruza), hogy bárki bárkit büntetlenül feljelentsen, megkeserítve ezzel életét. Megértem én, hogy az ellenség vicsorogva kémlel a határ mögül és csak azt várja, hogy éberségünk meginogjon, na de ok nélkül az sem…..
Rovatunk első részében egy ultrabrutál hippibusz borzolta a kedélyeket, ezúttal... Egy Lamborghini Murciélago birtoklása minden bizonnyal remek dolog, főleg ha az ember fiatal, sikeres és van pénze eltartani egy ilyen verdát. Amerikában, ahol az egyenes vonalú gyorsuló mozgás…..
mark 84 2009.03.10 21:31:07
@Zahal: Szívemből szóltál barátom!
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..
mark 84 2009.03.08 19:33:15
@grigorij: Ne haragudj,hogy megkérdezem,de hogy sírtátok ki márkaszervízben,hogy hozott anyagból dolgozzanak?Ugyanis ilyet nem végezhetnek,sem GM termékkel,sem utánhányottal,bontottal meg végképp nem.
Rövid pillantás balra, aztán gáz: "ugyan jön valami kisautó, de még pont beférek elé." A következő pillanatban már csak a gumik kétségbeesett csikorgása és a fémbódék fülsértő csattanása hallatszik. Az elsőbbségi viszonyokat egyértelműen szabályozó macisajt…..
A szokásosnál többet lapozgatja a krízisről szóló híreket? Hirtelen drágának tűnik a szerelője? Megfordult már a fejében, hogy a válság miatt elhalasztja az autócserét? Esetleg kisebbet vesz? Tart tőle, hogy fel kell adnia az autótartást? Új rovatunk, a Válságblog segít a…..