Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bnorb

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengetegen írták, sok helyen olvastam, hogy a Mortyrban bizony megcsodálható Hitler is, ahogyan nagyban magyaráz és hiába lőjük le, állandóan feléled.Anno egyszer végigvittem a Mortyrt, de nem láttam sehol. Gondoltam, "áá, biztos nem voltam elég figyelmes". Most, hogy…..
Bnorb 2009.04.03 17:00:03
@Bigmate: Sajnos breakdancelő fegyó csak a "jövőben" van, szal azzal nem tudtam :-/ A fegyverkód is csak alapfegyvereket ad, jövőben meg csak azokat amik ott vannak...
Bizony, elég büszke vagyok kis tervemre :) Nem hiába kellett annyi ideig várnotok a Mortyrra, és megérte újra meg újra olvasni, hogy "Hol a megígért folytatás???" :) Erre tartogattam. De tudtam, hogy egy blogon, ahol általában naponta max 1 bejegyzés van, az edzettebb…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Bnorb 2009.04.01 21:49:06
@pjoco: Felrakott egy videót, hogy itt a mortyr 2. része, de csak 12 mp-es,és ha rákattintasz a "valakit"-ben az i-re akkor ott az igazi
Bnorb 2009.04.01 22:00:08
Még régebben akartam írni erről a cégről, ugyanis ő is alkalmazza a csúnya kis átverős trükköt, miszerint licensz nélkül próbálja eladni magát hivatalosnak.Ezt már mások is elsütötték, és tényleg nem egy szép dolog. Ez már majdnem olyan mint ezek a rémes Tribute zene cd-k,…..
Bizony, ez már a harmadik és ennyi kacatot nyereményt még nem osztottam ki! Kérem szépen karácsonyig HÁROM darab nyertes lesz és így persze három darab feladat is. Most lesz itt mindenféle: 2 kreatív feladat: -Tervezz egy játékborítót: Tervezz egy vicces, abszurd játékborítót.…..