Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DIEGO_HU

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa, de már gyerekként sem izgatott soha a tűzijáték. Nem emlékszem, hogy szüleimmel valaha is kimentem volna augusztus 20-án a Dunapartra, aminek az érdeklődés hiánya mellett az is oka volt, hogy a nyarakat mindig  a telken töltöttük, és a nyári bázisról biza még a hagyományos tűzijáték sem…..
DIEGO_HU 2019.08.20 15:13:46
@Annie Oakley: anyádat...
Drága lesz menyem! Tudnod kell, mire számíthatsz, ha a jövőben az én fiamhoz akarsz hozzámenni. Ő pont olyan, mint a leendő magasan funkcionáló autista apósod. Vagyis ő már jobb lesz...
DIEGO_HU 2019.07.30 15:10:09
@Eugene Horse: Az tuti,

Főleg ezzel a névvel. Jusztusz.

Jusztusz jusztis sorrendbe pakolja az autókat...
Megérkezett az első magyar trailer Ridley Scott Terror című antalógiasorozatának második évadához. Az elsőt itt forgatták Budapesten, és a HNS Terror nevű hadihajó története volt, ami 1848 környékén, az északnyugati átjárót keresve fagyott jégbe. A második etap a Terror: Gyalázat címet kapta, és…..
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
Új ingatlant béreltél/vásároltál volna ami egészen tetszett is, mindaddig, amíg nem vetettél egy pillantást a penészfoltos, koszos fürdőre… Veled is megtörtént már? Hozzáértők szerint érdemes energiát fektetni a fürdőszoba-felújításba, mert már egy kisebb beruházás is nagyban növeli az ingatlan…..
DIEGO_HU 2016.06.19 18:52:14
@GöTi: jaja a zuhanyfüggöny legalább annyira undoritó találmány mint a viaszosvászon "terítő"
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
DIEGO_HU 2016.06.10 08:26:16
@totopad: jaja. Ilyenekkel mint te, aki azt hiszi hogy a ruszkik voltak a "jó megoldás"
  Legalábbis nekünk most hirtelen csak ez az egyetlen racionális magyarázat jutott eszünkbe arra, hogy miután a levélírónk - állítása szerint - arra vár, hogy végre üzembe helyezzék elektromos mérőóráját, az ELMŰ már javában és vígan számláz, méghozzá nem is kis…..
Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, mert lehetőségünk volt arra, hogy nászutunkat Japánban töltsük. Sok európai szokástól eltérő dolgot tapasztaltunk, ilyen volt például a japánok európaitól eltérő fürdési szokása, amit most szeretnék Nektek bemutatni. Egyik szállásunkon a közös fürdőszobába lépve…..
DIEGO_HU 2016.05.27 08:45:44
A Blikk infói szerint teljes az X-Faktor zsűrije, a korábban bejelentett Tóth Gabi - Gáspár Laci páros mellé két fiatal énekest kerítettek, ByeAlexet és Puskás Petit, ezzel kialakult minden idők legfiatalabb X-Faktor-zsűrije. Az első három évadban a Keresztes Ildikó-Geszti Péter-Malek Miklós-Nagy…..
DIEGO_HU 2016.05.18 16:50:35
Az osztályos intenzív őrzőben a nővérek többször megalázták és pár órával a műtét után bosszúból elvették tőle az oxigént, mert meg merte kérdezni, nem baj-e, hogy a mellkasából kivezető cső a padlón kúszik. Tisztelt Praxis!   Édesanyám nővérként és később asszisztensként nyugdíjazásáig az…..
DIEGO_HU 2016.05.11 13:31:44
@Szelid sunmalac: pedig igaza van ám.

Te faszarcú troll.
Az eddigi legelborultabb főcím szerintem, remélem az évad is hasonlóan elmebeteg lesz. ..
DIEGO_HU 2015.10.02 14:43:28
@Démétér: Az. Bár Jessica Lange-t hiányolni fogom. Az első 4 évadban alakitott rendesen. Sajnálom, hogy kiszállt.