Regisztráció Blogot indítok
Adatok
író

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az abortusz téma mérhetetlenül nehéz és sok vitát kelt az egész világon. Hogy én miképp vélekedek róla, már megírtam. Most csak egy figyelemfelkeltő fiktív imát szeretnék megmutatni, ami azt gondolom, elég jól szemlélteti, hogy miképp gondolkodna egy magzat, ha tudná mi fog…..
író 2009.05.23 03:49:26
Elkezdtem olvasgatni az abortuszról írt cikkeket, hozzászólásokat és rengeteg hiányosságot vagyis problémát fedeztem fel.
Rögtön Shimoda 2007.05.15. 18:53:30
hozzászólását szeretném helyesbíteni, amivel nagyon nem értek egyet. Én nagyon tisztelem azokat az embereket, akik mielőtt valamit leírnának egy kicsit elgondolkoznak és csak utána írnak. Először is a genetika megállapította, hogy a megtermékenyített petesejt kész emberi lény, tehát nem a szervek kifejlődésétől kezdve tekinthetjük embernek. Ajánlom, hogy mielőtt valamit leírnánk nézzünk utána is a dolgoknak.
Most már jogászok is kezdenek ezzel a fajta állásponttal egyetérteni, csak az a probléma, hogy mi magyarok sem szentelünk elég időt arra, hogy foglalkozzunk ezzel a kérdéskörrel.
Másodsorban és úgy gondolom, hogy el kell ítélnünk azt az állásfoglalást, miszerint a nő azt csinál a testével amit akar, hogy mindent kisajátíthat magának. Ebben az esetben a nő önző, felelőtlen. Nem csak saját gyermekét öli meg, hanem saját magát is. Ezt legfőbbképpen lelki sérülésnek nevezném, de a beavatkozás sokszor szervi sérülést is okozhat és emellett emlőrákot is. Viszont mindig marad valamiféle követkemény.
Ilyen például a depresszió, mert nem lehet csak úgy elfelejteni valamit, ami igenis megtörtént. Emellett rengeteg etikai problémát vet fel ez a kérdéskör.
Vajon azt csinálunk az életünkkel, amit csak akarunk? Nincsenek határok, nem tartozunk felelőséggel másoknak, nincsenek következmények? Mindenen csak úgy átléphetünk, átgázolhatunk? Szerintem nem. Az ember belegázolhat a Teremtő művébe és megpróbálja magát fölé helyezni. Nem hogy csak felelősséggel tartozunk egymás iránt, de emellett tisztelnünk is kell az életet és annak minden mozzanatát. Kitől kap az ember arra felhatalmazást, hogy istent játsszon? Mert ha nem tiszteljük az életet, akkor nem tiszteljük Istent sem, aki minket megteremtett, és egy felfoghatatlan nagy ajándékkal lepett meg. Isten teremtő munkája magában hordozza a szeretetet. Egy anya aki megöli a gyermekét az hogy képes emberként élni?

Ahogy ígértem, továbbmegyünk a női következetlenség szálon. Idézem: "Azonban van itt még más is. Ha szexről van szó, a nők erőfölényben vannak. Még egy kövér és csúnya troll is hozzájuthat a kielégüléshez. Csupán annyit kell tennie, hogy elmegy egy kocsmába vagy…..
író 2008.12.07 14:43:03
Ez valóban így van, hogy a nők egy kicsit előnyben vannak, ha a szexről van szó, mert nekik nincs szükségük az ugrálásra, viszont ők sem kapnak meg mindent olyan egyszerűen.
Szex és szex között is van különbség.
Van aki igényes önmagára és nem éri be csak akármivel és van olyan nő akinek mindendegy alapon történik minden. Viszont lehet hogy a szex terén előnyben vannak, de a szex olykor nem minden, ha nincs szenvedély és nincs szeretet.
Mert a nők leginkább a biztonságra, szeretetre és megnyugvásra vágynak, de azt nem minden férfitől kaphatják meg és inentől kezdve lehetnek akármilyen szépek és csábítók sokszor pofára fognak esni.
A mai fiatalok nagy része csak szórakozásnak veszi az egészet, egy játéknak és nem éreznek semmi féle felelősséget csak mint egy nagy buli.
Az érettebbek akiket már nőknek lehet nevezni azok már tanultak mindebből és kezdik felismerni, hogy régebben milyen hibákat követtek el és számukra már nem minden a szex körül forog. Óvatosabbak és megfontoltabbak lettek és csak olyan önmagára és környezetére is is igényes férfiakal próbálnak meg kapcsolatot létesíteni, akik már nem csak testileg hanem agyilag is felnőttnek mondhatják magukat.
Akiknél még számítanak a legfőbb emberi erények, akik valamilyen értékek mögé építik fel az életüket és a szexet mint az ember életének meghatározó eseményét és a világ legtermészetesebb dolgát nem csak játéknak használják hanem egy fontos érzelmi állapotnak is tekintik, amivel nem csak örömet hanem boldogságot is tudnak női párjuknak szerezni.