Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArcHy

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Szamárpad Pofára esett a HÖOK 2011.01.06 09:45:00
Mást jelent a partnerség kifejezés az oktatási államtitkárság és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) szótárában - lógatta a fejét szomorúan az érdekvédők vezére a napokban. Igyekeznek kicsikarni valami változást a felsőoktatási…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
ArcHy 2010.09.07 13:29:58
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
Panem et circenses a 6kerben!Furcsa szórólapok terjednek a hatodik kerületben. Gondolhatnánk, hogy provokáció, de nem. Az eredeti forrás Illés Zoltán hivatalos honlapja. Lássuk! Valóban. Itt az idő a környezetváltozásra! Itt az idő, hogy befejezzük a választók hülyének…..
 Az elmúlt napokban több szocialista főember drámai hangú üzenetben szólította a demokrácia védelmére a választópolgárokat. - Egyedül nem képesek megakadályozni a Fidesz kétharmados győzelmét - esett kétségbe hétfői sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, aki az LMP…..
Véleményvezér Anti-MSZP 2010.04.12 02:07:00
 A választás üzenete: csak ne az MSZP-t! A vasárnapi választás egyértelműen az MSZP-ellenes erők elsöprő győzelmét hozta. A választások első fordulója a Fidesz nagy győzelmét hozta. Nincs azonban győzelem vereség nélkül. A vasárnapi választások vesztese…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
     Miután viszonylag hamar, talán már éjfél felé elég pontosan fogjuk tudni, hogy kit szabadítottak rá a választók az országra a következő négy évre, viszonylag korán reggel ott fogunk ülni a gép előtt és bogarásszuk az érdekességeket, a nap során…..
ArcHy 2010.04.05 22:07:29
@(b)Right_side: logikat keresni viszonylag nehez, az erzelmekre apellal mindegyik part, es a protest szavazatodra epit.

Foleg abban a magyar politikai legkorben, folosleges logikat keresni amelyben a Fidesz konzekvensen sulykolta es evvel megtanitotta egy orszagnak, hogy a tenyek nem szamitanak. Rombadolt az orszag, valsagkezeles helyett tonkretettek, egyik nap meg Megyo felegetett mindent, masik honapban meg adjuk a 14. havi nyugdijat.

MSZP is lol, de lagalabb demokratikus part, nem egy diktatura amit egy focista hulyegyerek vezenyel.
ArcHy 2010.04.05 23:09:13
@TREX: "De azt magyarázza már el nekem valamelyik kedves nyálverő, hogy a Maszop mi a büdüs perforált faxtól "demokratikus"? Amitől a Szadesz "liberális"?"

Hat nezzuk csak. Sztem:

1, Mindket part vezetesenek HIVATALOSAN is volt ellenzeke, akik nyiltan kritizaltak a partvezetest vagy a frakcio 1-1 torvennyel kapcsoaltos allaspontjat.

Fidesz? Nezzuk csak mi lett a mersekelt Pokornival? Mi lett (a)Rogan(s) Antival? Mi lett Kosaval? Mi lett azokkal, akik nem akartak itt majomkodni? Kertek egy jegyet brusszelbe. SENKI nem maradt meg Orban ellen. Zsinorban ket vesztes orszagos valasztas utan SEM tudta a jobboldal kirugni a fo primadonnajat.

2, Mindket partnak volt legalabb 3-4 demokratikus uton megvalasztott elnoke, a felso vezetesbol (orszagos elnokseg, ugyvivok) kb. 30 nevet tudnal osszeszedni, ez asszem szinten nincs a Fideszben. Meg a nyomorult MDF-ben, meg a szerencsetlen KDNP-nek is volt legalabb 3-4 elnoke az elmult 20 ev alatt.

Nincs OV fobiam, nem erdekel az urge. De szegyen, hogy a demokratikus magyar jobboldal nem kenyszeritette ki ennek az embernek az eltuneset a kozeletbol. Vannak a Fideszben vallalhato arcok balosoknak is. Kosa Lajosnak hivnak a miniszterelnok jeloltot: ATSZAVAZNEK. Legyen meg a 66%+1, hatha tudnak vele valamit kezdeni...
Ennyit változott a világ, ennyire picik lettek a tárolók harminc év alatt. A bal oldali monstrumon a piros gomb akkora, mint a jobb oldali SD-kártya. A bal oldali IBM által összeállított tár nyolc darab 2,5 GB-os részből áll és majdnem kétezer kilogrammot nyom. Az egész monstrum 648…..
Most nyilván fel fog lángolni a vita, hogy ez Photoshop-e vagy nem, de mi szeretnénk azt hinni, sőt azt is hisszük, hogy a fenti egy valódi, jószándékú ajánlat az ismert mobilszolgáltatótól. 24 hónapra még ezekkel a kondíciókkal sem rossz ez gyorsuló világunkban. Misi46…..
Életem során jó párszor utaztam repülővel, azonban tapasztalataim nem túl széleskörűek, mivel ezek mind Európán belüli, 1,5-2 órás, turistaosztályon/charterjáratokon/fapados járatokon eltöltött utak voltak. Igen-igen, zömmel utazási irodákban befizetett mediterrán…..
addict Katonának lenni menő 2009.12.03 17:45:00
Legalábbis az amerikai légierő számára készített futurisztikusan induló reklámfilm szerint, amelyet nézve olyan érzése van az embernek, mintha egy a jövőben játszódó kalandfilmet látna. Látványos mozdulattal magukat a mélybe vető ejtőernyősök, sci-fi filmekbe illő…..
 Az időjárás-előrejelzéssel foglalkozó magáncégek szerint az állami radarkép közérdekű adat, az OMSZ októbertől mégis sok pénzt kér érte a konkurenciától...
ArcHy 2009.10.05 20:55:15
@newnt55: ejgen, a koltsegek felet kifizetted: a masik felet pedig nem. Mondd mar meg, hogy miert van szukseged 250x250m-es radarkepre ember? Mari neni mikor nezi meg vaze a dopplerradart?

Nem jo egyik felnek sem nyilvan ami most van: az idokep eddig gyakorlatilag ingyen kapta az adatokat: piaci arat nem hajlando erte fizetni, es ezert elmegy sirni, mint a furdoskurva, cserebe az OMSZ meg kicsit felszeretne torolni veluk a padlot, de neki sem jo a jelenlegi helyzet, ezt tessek mar belatni.
Onlinemarketing blog Vihar 2009.10.04 21:07:00
Ha valaki figyelgeti az elmúlt 1-2 év történéseit a hazai internetes időjárás oldalakon, akkor két dolog tűnhet fel neki: megjelentek illetve ismerté váltak az ilyen jellegű oldalak, ráadásként veszettül népszerűek is lettek, napi 100 ezres nagyságrendű egyedi látogatókkal.Az…..
ArcHy 2009.10.05 15:08:16
@Konrad: par dologgal had formaljam akkor a velemenyed.

1, Amennyire en tudom, az OMSZ koltsegvetesenek egy jelentos resze nem a kozponti koltsegvetesbol van, hanem magancegektol, mint pl. a repter es tarsai.

2, A megvaltozott adatok, amelyek oktober1-el elerhetoek tudtommal csak es kizarolag minosegukben nem felelnek meg jelenleg AZ IDOKEP erdekeinek: nem pedig Mari neni erdekeinek. Tudomasom szerint az idokep nem non-profit vagy KHT formaban mukodik.

3, Az, hogy allami palyazatokon, koltsgvetesen keresztul fenntartott eszleloi halozat es annak a lebutitottan kozzetett adatai egy maganceg sajat profitszerzesi cejljabol nem felelnek meg okt1-tol: azt kell mondanom: szerintem sz*r ugy, de semmi koze a jogallamisaghoz, vagy ahhoz, hogy `allami barmok` vannak.

4, Kivancsi lennek, ha forditott helyzetben szolna a hir: mit irnal. Ergo: az alam ad kozpenszt egy szolgalat ellatasara. Utanna Te csinalsz mint bennfentes egy pityupalko kft-t, es a kozpenzen fenntartott rendszerbol az `kozerdeku` adatok ellopasaval Te elkezdesz penzt keresni. Akkor mekkora lenne a kozfelhaborodas, mondvan: biztos belsos vagy, meg csokos, es a tobbi. Tessek megnezni a masik OMSZ (mentoszolgalat) mit csinalt: ki kellett szerveznie a betegszallitast, nem veletlenul....
Giancarlo Fisichella szerződtetésével már hét igazolt pilótája van az olasz istállónak, közülük öt világklasszis.Kimi Raikkönen egy vb-t, 18 futamot, Michael Schumacher hét vb-t, 91 futamot, a jövőre biztosan érkező Fernando Alonso két vb-t, 21 futamot, a lábadozó Felipe Massa…..
 A T-Mobile meglépte azt, amire tényleg nem számítottam, amikor belőtte az iPhone 3Gs-nek az árát. Megtehette volna, hogy picivel olcsóbbá teszi a 3G-t, az új 3Gs-t pedig kicsivel drágábban adja, mint az eddigi iPhone-okat. Azt is megtehette volna, hogy a 3Gs-t a mostani 3G-s…..