Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapjabemindenkitövig

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az okos ember más kárán tanul. Legyen mindenki okos! És egyben kíméletes olvasónkkal, akinek ezúton is köszönjük, hogy elmesélte, hogyan lett adathalászok áldozata. A műfajon belül külön neve is van egyébként az eredeti oldalakra nagyon hasonlító fake oldalakkal dolgozó…..
kapjabemindenkitövig 2016.12.14 10:04:13
A Telenor e-komfort csomagja lényegében a pontos átutalásos fizetésért cserében némi előfizetési kedvezményt nyújt. A rendszerében viszontvalami gebasz lehet, mert a hozzánk érkező panasz mellett a neten is több levelet találtunk arról, hogy 3 problémamentes hónap után egyszer csak jön egy 1000…..
Mi??? Lassan itt a tavasz, mi meg még mindig egy elmaradt adventi vásár miatt dünnyögünk? Nagyon is! Ugyanis a sztori kb. halotti tort vízionáló lezárása ellenére a benne szereplő utazási iroda él és virul, ontja az aktuális ajánlatokat Velencétől Mohácsig.  Olvasónk lenne a Különösen Szerencsétlen…..
Impozáns szálloda alagsori büdös kis lyukában tölteni a téli nyaralást, miközben a spanok egy puccos, balkonos szobában héderelnek? Nemcsak az irigység írat ilyen helyzetben Homár posztot a magyar emberrel, hanem a gyanú is, hogy eleve a helyzetből fakadóan bezsebelhető pluszpénzre épül az üzleti…..
Hú, de ügyesen tördelélték a fenti hirdetést! Azt esetleg érdemes tesztelni, hogy az all inclusive szókapcsolatot a Siófok előtt vagy után veszi észre az egyszeri olvasó, de az hétszentség, hogy az első sor végére egy lényegtelen kis hülyeségként odabiggyesztett light…..
kapjabemindenkitövig 2014.09.15 11:53:22
@nandras01: tökéletesen egyetértek. unalmas és számomra már hányingerkeltő a kényszeredett és erőltetett jópofizás. emiatt már csak kb. havonta egyszer nézek ide olvasgatni, régebben naponta jöttem és aktívan kommenteltem. kár, hogy itt nincs tiltás funkció, mint a facebookon...
kapjabemindenkitövig 2014.09.15 17:46:05
@Aureliano Buendía: hm... és honnan tudod, hány profillal futok? :P elárulom, hárommal.
kapjabemindenkitövig 2014.09.15 17:51:44
@ColT: már miért ne használhatnám azt a profilomat, amelyiket akarom? na nehogy már te mondd meg, mikor honnan írjak... szándékosan nem az aktívról írtam, mert megtehetem. te meg bek@phatod. :)