Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Safiye

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az hagyján, hogy a hétvégék 80%-án rossz idő van, de most különösen kitett magáért az időjárás, állítólag 40 éve nem volt ilyen vihar, pláne nem májusban. A mérleg: - ketten meghaltak (nyugodjanak békében) - Boldván 150 embert kellett kitelepíteni, Sátoraljaújhelyen…..
Komolyan, egyszerűen szánalmas ez a bohózat. Úgy izgulnak a gárdamellényre, mint Stohl a jófajta Viagrára. A szocik amúgy szépen alakítják az új imázsukat, természetesen a megújulás mentén,  tegnap lazán átpasszolták a Jobbiknak a nemzetbiztonsági bizottság elnöki…..
Péntek van végre, süt a nap, nem szeretnélek Titeket nagyon megterhelni a csodálatos kis országunk egyre bámulatosabb híreivel, úgyhogy most kaptok egy csokornyit, röviden-velősen, aztán majd lehet ízlelgetni, emésztgetni ... 1. Deutsch Tamás (!!!) lesz az MTK (!!!) elnöke Hunvald…..
Gyurcsány 40 oldalas dolgozatával természetesen NEM az MSZP-ért folyó küzdelembe száll be. Hideg sör, chips, mogyoró előkészítve, aztán indulhat a hentelés az elnöki székért. Csak egy maradhat: Az MTI birtokába került 40 oldalas dokumentumot kedd este mintegy ezer email…..
Vastagbőr A részvétel is fontos 2010.04.11 09:35:00
Hírek, részvételi adatok, vélemények: 18:2117:30-as részvételi adatok szerint 59,28% a részvételi arány. 2006-ban 61,72%, 2002-ben 65,56% volt.17:332 óra 20 perc alatt adtam le a voksomat Zuglóban! Több száz méteres sor! Botrány! Itt a a videó! (Hopp, az Index is erről…..
Safiye 2010.04.11 10:34:59
@Krikri: nagyanyám is már reggel 7-kor elment kiöltözve szavazni az mszp-re
Safiye 2010.04.11 11:27:14
@Krikri: Én már EP választás előtt is próbáltam győzködni a nagyit:) akkor azt mondta, hogy ő nem az mszp-re, hanem a Göncz Kingára szavazott. Mostmeg az orbán diktatúrája miatt volt kénytelen:)
Na kérem, új év, új tervek, új fogadalmak, új élet, új célok, új minden. Kisebb (nagyobb) magánéleti átszervezések után némileg tisztulni látszanak a felhők, így végre újra tudok írkálni. Többen kérdezgették, hogy behalt-e a projekt, és őszinte meglepetésemre sokan igen…..
Vastagbőr Minden jót mindenkinek 2009.12.31 14:01:00
Bár kissé korán van még, de stábunk szeretne Mindenkinek szépeket kívánni.Ma éjjel aki akar bulizzon, aki akar, aludjon, aki pedig a Sas-kabaréra kíváncsi, az úgyse ezt a blogot olvassa. :-)Az új évben legyetek erősek, egészségesek, nevessetek sokat, figyeljetek, vigyázzatok…..
Safiye 2009.12.31 16:55:59
Már hallani az angyalszárnyak surrogását.A sütik megsültek, a húsok előkészítve, a lakás ünnepi díszben, a fenyő már mocorogva várja a csillogó díszeket, és mindenhol érezhető a gyerekek csodaváró izgatottsága.Ez az ünnep igazi szépsége. A készülődés, várakozás, a…..
Safiye 2009.12.24 14:15:30
Kedves Olvasó! Terveim szerint ezen az oldalon rendszeresen egy-egy aktuális és/vagy fontos politikai kérdést járok körül, ha minden jól alakul, s rögtön nem beszélnek le róla kedves barátaim és még kedvesebb ellenségeim, talán hetente többször is. Amennyire korlátozott…..
Safiye 2009.11.08 16:31:27
Megvan, mi köti össze a 40 centis kilátót a hülye kapuval. Ez a két remekmű más épületekkel együtt a Tokaj Világörökségért Projekt keretében készült. A Világörökségi címet elnyert tokaji borvidékhez tartozó 13 település térségi összefogáson alapuló…..
A Bukás után 1 évvel később...Még mindig ugyanazok az arcok, még mindig zuhanórepülésben. Velünk együtt.  ..
Vastagbőr Ég veled, Feri! 2009.03.21 13:01:00
Ennél szebb tavaszi hétvégét nem is kívánhatnánk magunknak, eljött az, amit régóta vártunk: Gyurcsány lemondott a miniszterelnökségről!!!Volt már ilyen többször is, de ez most komolynak tűnik. Belátta ő is, hogy így, vele már nem megy.  Pezsgőbontás, népünnepély,…..
Ez a válság minden szart a felszínre hoz ... Hétfőn a Kormányzati Jósda bukkant fel, mégpedig a Mokkában. Aki már elfelejette, hogy miről is van szó, egy kis ismétlés: A Kormányzati Tanácsadó Jósda  egy civil szervezet, amelynek tevékenységének egy része…..
"Rendőrökre támadt egy afro-amerikai család az atlantai Wall-Mart áruház parkolójában. A New York Times információi szerint a járőrpáros azért akarta igazoltatni a család egyik tagját, mert autójával szabálytalanul a mozgáskorlátozottak részére fenntartott parkolóhelyre…..
Safiye 2009.02.25 15:07:12
@dszg: csaknem megint a magyarok nyilai???
Vastagbőr Dögkeselyűk 2009.02.24 11:01:00
Hétfő hajnalban egy 27 éves cigány férfit és 5 éves kisfiát agyonlőtték Tatárszentgyörgyön. A másik két gyerek és az anya is megsérült, a család háza pedig leégett. Szörnyű bűncselekmény, el sem tudom képzelni, ki képes ilyenre. Úgy egyáltalán embert ölni előre…..
A szociális és munkaügyi miniszter életrajza röviden:1951. április 2-án született Budapesten. 1974-ben a MKKE Általános kar népgazdasági tervező-elemző szakán szerzett közgazdász diplomát. 1981-ben az MKKE Továbbképző Intézetében vállalati komplex szervezés-vezetésből…..
Azt hittem, a múltkori Fidelitas-vízgereblyézés volt az év legszánalmasabb politikai performansza, de a Munkáspárt most egy erősre sikeredett produlcióval jelentkezett be... "Cipőből emeltek szobrot a szólásszabadságnak a Munkáspárt 2006 aktivistái az Egyesült Államok…..
Értelmezném és kommentelném az Index egyik cikkét. A címe: 'Viperát találtak egy gárdistánál Borsodban' Dőlt betűkkel az Indexes cikk, bekezdésenként alatta a saját olvasatom.A miskolci rendőrkapitányságra érkezett bejelentés szerint Gesztelyen egy fekete egyenruhába…..
Inda gépház Hatalmas holdtölte 2008.12.12 11:24:00
Hatalmas holdtölte lesz december 12-én, kezetekben a fényképezőgéppel várjátok a horizonton a Holdat! A jelenségről bővebben az Indexen. Legyen nálatok állvány és kapjátok el szebben a Holdat mint én. A Hold december 12-én 15:14-kor kel, a Nap 15:54-kor nyugszik. Sajnos…..
A Grace klinika az első évadban amolyan kritikus- és közönségdarling sorozat volt, mindenki odáig meg vissza volt érte, lelkendezett a karakterek esendősége és az emberi kapcsolatok kissé felületes, de azért még vicces bemutatását, és így tovább. A sorozat igen hamar az egyik…..