Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skate

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skate 2017.06.07 21:08:59
Igazán nem bírom a színészt, viszont Charlie Hunnam (talán pont a SOA-s karaktere miatt) még a 2005-ös Huligánok-ban egész jól játszott, ami nem is annyira rossz film egyébként:

www.imdb.com/title/tt0385002/

Karib5: már az előzetesekben érződött, fölöslegessé vált a történet szempontjából Jack Sparrow karaktere.

WW: az élőszereplős filmnél örülök, jobban sikerült, mint az eddigi DC univerzumot építő mozik. 2009-ben volt egy egész estés rajzfilm is már az eredettörténetéről. Badfear egész jól kifejti róla a véleményét (akik még nem látták a Gal Gadot-os mozit, annak a fényében tartalmazhat számukra spoilereket)

www.youtube.com/watch?v=SV2MTOT0gTg
A következő, egyben befejező Sorter vs. BlackSheep-videóra egy kicsit többet kell majd várnotok mint eddig (konkrétan a hét végéig), de nem kell aggódni, addig még be fog figyelni egy Baaad Movies-epizód is!..
Skate 2017.04.24 18:26:29
Az első filmet anno moziban láttam feliratosan (többit már nem). Az akciók és humora akkor még nagyon bejött. És tényleg érződött még rajta Spielberg jelenléte is. A második rész előtt szinkronosan néztem újra. Hát már nem igazán kötött le. A második rész megtekintése után jött viszont a hideg zuhany. Ez meg mi volt?! A harmadik egy fokkal jobb volt az előzőnél főként akciók terén (mint az épület köré tekeredő féreg), addig a negyedikből annyi maradt meg, voltak benne dinóbotok, meg egy szivarozó robot. Álcák meg tényleg megkülönböztethetetlenné váltak már a folytatásokban. Az első részben (ha jól emlékszem), még szem előtt tartották (egy-két jelenetben), hogy ki autobot és ki álca, így valamennyire el tudtam különíteni őket egymástól. Már az első film után sok helyen visszaköszöntek a vélemények, mennyivel maradandóbb lett volna ez a franchise már az elején, mondjuk Peter Jackson készítette volna el.

A képregények azért elég jól bemutatják a robotok közötti harcot (főként még a korai Marveles füzetek) és a főszálból egy nagyon jó szériát lehetett volna készíteni, nem Bay kezébe került volna a projekt, hanem mondjuk olyan rendezőébe, akinek az akción kívül a történetről is egy normális forgatókönyvet fogadott volna el, ahol vannak rendes karakterei a robotoknak, mint a képregényekben. És megalapozhattak volna a zúzáson felül egy hasonló univerzumot, mint a Disney tette a Marvel-lel. Itt is akkor merült fel ez az univerzumépítősdi eshetősége, mikor már látták a Marvel filmek sikerét. Ma már odáig jutottunk, minden stúdió valamilyen univerzumépítést akar elég kevés sikerrel többnyire, így próbálják ezt egy újabb filmmel megkísérelni (mint a Névtelen Drakula bukása után a hamarosan érkező Tom Cruise-os komolyra vett Múmiája, nem pedig a Stephen Sommers-es féle könnyedebb fajtával próbálkoznak, a 3. résznél a székbe került Rob Cohen nem igazán tudott ráérezni ennek az ízére (rászolgált egyrossz filmes bemutatóra ez is), közben a '90-es évekből van egy-két jobb filmje és még a maga agyatlan módján a Lopakodó is bejött nekem anno). Lassan számon tartani se lehet ezeket. A Transformers-nél meg ki kellene rúgni az egész gárdát is Bay távozása után. Látszik Bay nélkül is mit képesek művelni. Az utóbbi három évben elkövetett Tini Nindzsa Teknőcök című merénylet eddigi két része is megérdemelne egy misét a Baaad Movies rovatban. Ahogy a G.I. Joe filmek is, amik kábé hasonló színvonalat képeznek, mint az előbb említettek.

Tomlion: Támadás a fehér ház ellen-t én is bírtam, míg a Londonos folytatása nem hiányzott már az idegállapotomnak.
A videó mellé pedig egy abszolút nem idevágó kis extra: a Dűne-sorozat kedvelőinek ajánlok egy remek podcastet, melyben elég részletesen és sok érdekességet érintve három rajongó kibeszéli a teljes Dűne-ciklust. ITT meghallgathatjátok!..
Skate 2016.05.25 14:51:09
Műfajban ezt tartják a legjobbnak. Ez se tűnik nagy eresztésnek, legalább van benne vér.

www.imdb.com/title/tt0075666/

Elég a többségnél a borítókat/plakátokat megnézni és a horogkereszttől kezdve minden fellelhető rajtuk.

www.imdb.com/list/ls056941092/
Egy kilencvenes évekbeli scifi-horror, ami leginkább a The Roller Blade Seven-re hajaz. Azt hiszem, ennél többet nem kell mondanom...
Skate 2016.04.30 09:16:56
Hasonlóan pocsék Alien-koppintás még az Xtro, főleg a 2. része. Legalább a szörny (kuncogás) még vállalható, amúgy totál sablonsztori.

www.imdb.com/title/tt0100975/

Míg az 1. rész konkrétan csak hangalámondásos változatban található meg magyarul. Garantáltan a nosztalgia és röhejfaktor viszi el. :,D

www.imdb.com/title/tt0086610/

3. rész meg no comment.

www.imdb.com/title/tt0115006/