Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ule

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koprodukcióban mától fixen ezen az oldalon elérhetővé teszünk szerzőtársammal egy szólistát, azaz szavak listáját, amelyekkel lépten-nyomon összefutunk, és talán segítség lehet másoknak, a blog olvasóinak és a Google bátor használóinak egyaránt. Rejtélyes szerzőtársam…..
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
ule 2010.01.02 01:17:12
nekem feltűnt egy dolog mind3 általam látott számfeladványban. nevezetesen, hogy két féle 7-es alakú karakter/jel van minden képen. egyik inkább kampó alakot formáz, nem tudom, nincs-e ennek valami más jelentősége. esetleg nem valami matematikai állandó vagy jel vagy ilyesmi lehet?
a 3 link, amin megnézhetők ezek:
i.imagehost.org/view/0868/Image1214-1708_TV40
kepfeltoltes.hu/view/100101/K_p092-2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
www.youtube.com/watch?v=T2n0Gdga-ZA

nekem furcsa ez, hisz ha egyfajta karakterkészletet használnak, akkor miért különbözik következetesen egy ábrán belül is a két db 7-es, míg az 5-ösök, 2-esek, 3-asok ugyanolyanok, azaz nem kézzel van írva minden számjegy, hogy különbözhetnének.

hátha valaki ezen a vonalon elindulva talál valami megoldást.