Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rubik76

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
rubik76 2010.06.13 17:28:18
Rettenetes hír ez. Mármint hogy azt csiripelik a felpillantó küllők, hogy a Lovasi András Kossuth-díjat kap 15-én. Rettenetes hír ez a magyar gimnazista lányok százezreinek, nemkülönben ugyanennyi későharmincas-koranegyvenes álfiatal férfinak, (például nekem), akik azt hitték,…..
rubik76 2010.03.11 22:16:27
@szes.istvan@freemail.hu: Mondom, az itt a nagy baj, hogy ha bármiről véleményt mondasz, odalöknek egyik vagy másik politikai oldalra. Pl. szeretem, értem is talán az irodalmat (feleségem is magyar szakon végzett), és meggyőződésem, hogy Wass Albert is egy teljesen középszerű író. Ha ezt elmondom, azonnal megcímkéznek, pedig jó pár évvel ezelőtt egy általam is ismert egyetemi docens is így nyilatkozott valamelyik újságban.
Persze ettől még szeretheti mindenki.
rubik76 2010.03.11 22:21:00
@szes.istvan@freemail.hu: "lassan lüktet egy ér, fellobog halkan a láz, sima tenyér, a hátamhoz ér..." nézd meg az l és é betűk milyen lággyá teszik a szöveget.
És akkor a megszólalás, a hangszerelés újszerű volt. És összhangban volt a zene és szöveg.
rubik76 2010.03.11 22:31:55
@szes.istvan@freemail.hu: Minden vitában magas lóról beszélsz a partnereiddel? Így nem lehet könnyű veled.
Valóban nem fejtettem ki bővebben: én is hallgattam irodalmat, mégpedig Szegeden. A feleségemet csak példaként hoztam, mert ő is hasonlóan látja.
A mostani Ákos dalok szerintem versnek sokszor gyengék. És ennek pont az az oka, hogy előtérbe kerül a mondanivaló a formával szemben.
Egyébként nem én akartam vitázni Ákosról. De talán el lehetne fogadni, ha valakinek más a véleménye. Én ezzel kezdtem. És nem is Ákos kapcsán, hanem a "nagy generációval" összefüggésben.
Vác felé is megjelennek hétvégén a Stadler Flirtjei Határidő előtt megérkezett a második 30 darabos Flirt-rendelés első két járműve a MÁV-hoz. A svájci Stadler több mint két hónappal az eredeti határidő előtt szállított. A Kötött pálya információ szerint a 30. (vagy…..