Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kholiq

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a kormány is a politikailag könnyebb utat választotta. Nem nyúlnak a nyugdíjasokhoz, elköltik a magánnyugdíjvagyon ötödét, de legalább az adót csökkentik. (Fotó: Mudra László/origo)  Szombaton Matolcsy György ismertette a jövő évi költségvetés fő sarokszámait. A…..
Geekblog Ruszki Transformers 2010.09.20 16:26:00
Alexander Semenov orosz amatőrfilmes pár perces Transformers-fricskája (ami valószinűleg demóreelnek készült) szórakoztatóbb, mint az utolsó, istentelen, hat órás Michael Bay-szemét.    Transformers from repey815 on Vimeo...
Egy jó hír a Thaiföldre készülőknek: 2011 januártól a Qatar Airways heti négy járatot indít Budapestről Dohába, ahonnan már csak egy ugrás Bangkok - és a többi ázsiai nagyváros természetesen. Doha az arab légitársaság központi reptere, ide érkeznek és innen indulnak a…..
Csütörtök reggelre futótűzként terjedt a hír, hogy Anglia légi közlekedését lenullázta az izlandi Eyjafjalla vulkán kitörése. Erre a Kárpát-medencében normális esetben mondhatjuk, hogy na bumm, ez van, minek van Izlandnak vulkánja, hát nem elég nekik a Björk meg a Sigur…..
Sok lakótelepi parkolóban vagy faluban látni magára hagyatott roncsokat, négykerekű szocialista autóipari mementóként díszelgő, egykor jobb napokat látott rozsdakupacokat. Ezeket az autókat még a bontóba sem éri meg elvinni, viszont komoly mértékben járulnak hozzá a vizuális…..
Az első Predator film klasszikus, olyan film, amely még ma is könnyen megállja a helyét sok akciófilmmel szemben, a folytatást már kevésbé szerették, szerintem az is megállta a helyét (erről itt írtam). Harmadik rész nincs, hiába hiszik azt oly sokan, a DNA - Ragadozó 3 elnevezés…..
Van itten egy káros, hamis és hazug alapmítosz, amit a rendszerváltáskor elültettek, és ami azóta is folyamatosan mérgezi a közbeszédet: az utoljérjük a Nyugatot és a provincializmus mítosza.  Magyarország és a többi posztkommunista ország a rendszerváltás után az új…..
  Patek Gábor, a Societas kampányfőnöke, a nagysikerű trollbajnokság (megjelenések többek közt itt, itt, itt és itt) ötlet- és házigazdája Bánó András vendégeként büszkült és obamázott az ATV-n, kitűnő vágóképekkel: …..
Geekblog Eaters ultimate teaser 2010.01.21 20:00:00
Az a hír járja, hogy Uwe Boll nem csak hogy nézhető, de egyenesen remek filmeket kezdett el gyártani. Az állítólag több, mint csak szóbeszédet majd igyekszünk igazolni, amint lesz rá alkalom, illetve DVD rip, de addig is itt egy olyan film előzetese, aminél Boll csak…..
Geekblog Halálkeringő 2010.01.14 08:30:00
A magyar thrillernek jóformán csak gyökerei vannak. Pszichológiai motivációval rendelkező magányos tettes jelenik meg Fazekas Lajos hetvenhetes Defektjében, majd a nyolcvanasok végén Tímár Péter próbálkozott a denevér röptének rövidre szabásával. A rendszerváltás…..
Melyik régi ismerősödbe mártanál bicskát? - ezt a dilemmát boncolgatja ez az új magyar kisjátékfilm. A készítők megkértek, tolmácsoljam: kiváncsiak a véleményetekre, a kommentekben apró részletekig menő módon fejtsétek ki, mit gondoltok a filmről. ..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
kholiq 2009.11.04 17:22:02
Cameron közeleg. Update: immáron hivatalosan is debütált a második Avatar trailer. HD-ben is tölthető: a Theatrical Trailer mellett kattints a HD gombra...
w Turulfarhát 2009.10.27 07:00:00
„Hát tudd meg, ez az ember feltalálta a halandzsanyelvet. Értelmetlen szavakat kever bele a mondatba, és amikor az ember félig megőrült, hogy nem érti, öt koronát kér kölcsön.” Karinthy: Halandzsa Lesz bevásárlóközpont, nyugtatta meg Vona Gábor azokat, akik a Jobbik…..
  Kőházy „FankaDeli” Ferenc hosszan válaszolt saját blogjában a Reakción megjelent tűnődésemre és az azokra született olvasói kommentekre. Az alábbiakban - egy rövid viszontválasz után - változtatás nélkül közöljük tanulságos gondolatait.   Személyes…..
  Nagy igyekezettel megírt, zagyva könyvet olvasok. 56-ról, külföldi szemmel. Az író a magyar származású, de magyarul nem beszélő Michael Korda. Hazánk történelmét is összefoglalja az első száz oldalban, saját teóriákkal. Van egy bája az egész leírásnak, kábé…..
  A Nemzetközi Összefüggéskutató Intézet (International Correlation Resource Center (ICRC) keres azonnali belépéssel olyan közszereplőt, lehetőleg országgyűlési képviselőt vagy polgármestert, aki hosszan tud arról beszélni, hogy a cigányok megnyomorítják a…..
kholiq 2009.10.12 15:50:16
Geekblog Assault Girls-előzetes 2009.10.10 14:14:00
Szar CGI, semmi sztori... kár, hogy mivel már minden hülye videokamerát foghat a kezébe, ez lett a japán exploitation egészéből. Mindegy, annyit megér, hogy kicsivel több mint fél percet rááldozz az életedből. UPDATE: A videó lecserélve a friss, hosszabb, látványosabb és egy…..
Mandiner blog Suhancosról 2009.10.09 16:31:00
  Feloszlott a Suhancos zenekar és nem örülök. Mi több, szomorúan mélázom, épp abban a hangulatban, amit a Suhancos olyan jól meg tudott fogni. Honnan is kezdhetném: van ez a hiphop nevű, mára elkurvult popzenei műfaj, aminek a peremvidékén azonban időről időre felbukkannak…..
Jól megbánta az online vásárlást Zoltán. Az ED-től vett mobil megkarcolt kijelzőjén nem volt fólia, a cég el is ismerte, hogy tévedésből használt telefont küldtek, de - misztikus, hogy miért - készpénzben nem voltak hajlandók visszaadni az árát, csak átutalással. A pénz…..
kholiq 2009.10.09 08:28:09
A So You Think You Can Dance (Táncolj, ha tudsz) című táncos reality-vetélkedő tegnapi adásában az egyik versenyző annyira megörült a továbbjutásának, hogy szó szerint a padlóra vetette magát örömében, és fetrengett egy sort - csak azt felejtette el, hogy nincs rajta bugyi, így…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
kholiq 2009.09.23 08:36:31
Mandiner blog Napistenfestő 2009.09.17 14:01:00
„Csak ha nem félünk többé, akkor kezdhetünk alkotni” William Turner   Tojássárgája az élet, a világmindenség, meg minden színe. Ezt lehet leszűrni az utolsó éveikben a misztikumba merülő festők művészetéből, akik a mindenséggel mérték volna magukat. Ab ovo…..
Geekblog Antichrist - előzetes 2009.09.12 08:29:00
Lars Von Trier filmje óriási botrányt aratott magának Cannes-ban, bár őszintén szólva, az Antichrist extremitásai túlságosan sokkolóak nem lesznek az olyanok számára, akik Audition-on és hasonlókon edzőttek (ami persze nem jelenti azt, hogy a film csupán az ember-ember-ellenes…..