Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solo

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Hát igen, imádok utazni és CsZ barátommal elmentünk a 4 napos májusi hétvégén egy kis városlátogatásra Malmöbe. Mondhatnám, hogy a szőke lányok voltak a fő ok, de hazudnék, mert tulajdonképpen a legolcsóbb wizzair jegy irányába húztunk :) Szóval itt láttuk életünk első…..
Az idén 48 éves német, Markus Östreich nem mai gyerek. Versenyzői karrierje egészen 1969-ig nyúlik vissza, ekkor lett először kategóriabajnok a német gokart-bajnokságban. 1984-től Formula Fordban indul, futamgyőzelmei mellett hatodik lett az EB-n. Egy évvel később Formula 2000-ben…..
Solo 2011.04.24 12:43:53
@Tomchy: Helyzet az, hogy a Hungaroring pofátlanul drága, nemhiába Nogaroban (Francio.) tesztelik a vasakat. Próbálkoztak idehozni a közös tesztelést, de még a magyar csapatnak is olcsóbb kiutazni Nogaroba, tesztelni, hazajönni, mint kimenni a ringre.
Solo 2011.04.24 13:14:26
@kafferbivalybalamber: Mondjuk tény, nem költenek minőségi PR emberre, akinek a dolga lenne negyedévente végig kopogtatni a médiát, hátha most már érdekelik őket. Sport TV-ben szerepelnek, az elég komoly kis ismeretlen csapat létére. Ráadásul úgy hallottam idén már 1 órás összefoglalók lesznek:)