Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polansky

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Heti TV nevű zsidó közösségi csatornánál folytatja Bánó András, írja a Breuerpress. Az ATV Híradójának eddigi főszerkesztője a megbízatása lejártával Európa első zsidó közösségi tévéjénél folytatja, ahol februártól rögtön három műsora is lesz. Bánó nem az első ismertebb név, aki otthagyja a…..
Facebook-bejegyzésben kiáltja az éterbe bánatát és elkeseredését az ATV vezére. Oka természetesen Kálmán Olga váratlan távozása...
A mai tüntetések lementek. Orbán kapott füttyöt, Vona előre menekül és előrehozott választást emleget, civilek és pártok végre és örömteli módon közösen demonstráltak - sok ezer ember előtt. Gyurcsány beszéde volt a legerőteljesebb, de jól szerepelt Molnár Gyula is. Karácsony Gergely úgy érezte,…..
polansky 2016.10.24 13:16:42
@bubu bubu: Önnek igen erősen igaza van.
Nem hiszem, hogy magyar fürdőben vagy strandon gyakran találkoznának az emberek burkinivel, vagyis (általában, de nem mindig) egész testet fedő, muszlim nők által használt fürdőruhával, legfeljebb a tévében, az olimpiai közvetítéseken tűnhetett fel, hogy bizonyos nők nem hagyományos fürdőruhát…..
polansky 2016.08.19 12:20:46
@T w: Így van, te tartsd tiszteletben őket ezerrel, de ők viszont itt is magukat tisztelik...ez az igazi csendőrpertu... .)
polansky 2016.08.19 12:20:46
@skarlát betű: Bocsánat, de nem. A "menekültek" nyolcvan száztaléka nem menekül, hanem pénzért jön, vagy azért mert már kapott, vagy azért mert azt remél. MInden demagógia nélkül, inkább a megszálló szó illik rájuk, gazdasági értelemben mindenképp, de sajnos kulturális értelemben is, mert - még ha talán nem is mindíg tudatosan - de aki nem hajlandó az általa letelepedésül választott ország kultúrájába illeszkedni, az a saját kultúrájára akarja formálni azt. Egy szó mint száz ez az írás nagyon is illeszkedik ehhez a témához.
Magic 8 ball Comic-us gondolatok 2016.07.07 14:00:14
Bocs a szóviccért. Szóval, ahogy azt már korábban, Amerika Kapitánnyal kapcsolatban (milyen meglepő, igazából nem Hydra-ügynök) kifejtettem, nem vagyok igazi képregényrajongó. Érdekel a téma, és bele is olvasok olykor, de a rendszeresség mindeddig elmaradt. Viszont a nagyobb történésekkel általában…..
Mai szerzőnk nem mostanában, hanem majdnem 30 éve vándorolt ki, Izraelbe. Nem volt egyszerű megteremteni az egzisztenciát két gyerekkel, de sikerült. Éva azt mondja (írja): minden nehézség egyúttal pozitív energiákat is jelentett. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
polansky 2010.03.01 19:27:26
@anonymoushun:
Ma Magyarországon hivatalosan még történelmi egyházak sincsenek, csak egyházak vannak, a vallási közösségek megnevezése egyszerűen: egyház. Te meg egy sötét bunkó vagy.
polansky 2010.03.01 19:28:39
@polansky:

linkeld te Péter Gábor, linkeld...:-)
polansky 2010.03.01 19:35:34
@anonymoushun:

Ezt a "Destruktív szekta" kifejezést, egy szűk vallásos réteg alkalmazza, ez lefordítva inkább: sikeres konkurrenciát jelent.
Családok százai jeleznek vissza a pozitív változásokról. N.S. a Vidám Vasárnapban tekintélytiszteletre, toleranciára, adófizetésre, józan életre, stb. buzdít. Ha odamégy egy szerdán, ugyanez fogad.
Milyen destruktív???
Ki vagy te kis Kapisztránom? :-)
Úgy tűnik, lassan hétköznapi dologgá válik, hogy az ateisták és a hívők (elsősorban a katolikusok) hitvitája az utcán, illetve az utcán látható posztereken zajlik. Még el sem múlt az első nagy felháborodás, amelyet a Brit Humanista Szövetség szervezett, itt is van a…..
polansky 2009.11.23 16:06:13
@ó jaj:
nyugi nyugi...
Állíthatsz magad elé élet és erkölcsi célt, de alapvetően a korlátozott életidő relativizálja ezeket, és talán értelmetlenné is teszi. Ez azonban szerintem - és sok hívő szerint - nem a "normális" "eredeti" állapota az embernek.
De ne izgasd fel magad, mert nem tesz jót...:-)
w Ölni és élni hagyni 2007.02.23 05:00:00
Felszínre bucskázott a móri komplikációk nyomán a halálbüntetés-vita. Az ellene - illetve  visszaállítása ellen - érvelők most ugyemegmondtam arckifejezéssel jegyzik meg, hogy ha nem törölték volna el, akkor az ártatlan Kaiser már nem élne, pedig nem is ő volt. Árnyalja…..