Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsani0614

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megcsaltalak Nem számítok neki 2009.06.04 06:13:00
A. leveleKövetkezik, akit a férje csalt meg, de nem tud tőle elszakadni, hiszen két gyermekük van, akik imádják az apjukat.Sziasztok!Tudnátok Nekem segíteni? Összezavarodtam. . .Engem is megcsalt a férjem, most derült ki januárban a 2. 3 év alatt. 8 éve vagyunk együtt.Először 3…..
 Boldog szakítást mindenkinek! Ennél többet és jobbat egy poszttal nem tudunk nektek adni. Kedves Blog! A múlt héten egy 37 éves hölgy mesélte el kalandjait a férfiakkal kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy - mivel az évezred elején igencsak intenzív ismerkedési periódusom volt -…..
A ma reggeli több szempontból is a szakítósblog történetének egyik legjobbja lehet, ha nem kamu, de ez most nem érdekel. Nézzük, miért lehet a legjobb: 1, a szűz csaj randizik 2, a faszi ezredesével gond van 3, a kastélyszállóban bekapcsolja a meccset. Mellé rengeteg meglepetés…..
Megjött a levél a bolt tulajától, aki kirúgta a vevőjüket gyalázó és kihajtó eladót, íme a történet. (Előzmény itt.) A körülmények azok: A vásárlóval felvettük a kapcsolatot, elnézést kértünk tőle a történtekért, bár külföldön tartózkodom árubeszerző…..
A szerelem olyan, mint Rambo utolsó akciója. Nem akarsz bizonyos dolgokat megtenni, de szükség van rá. Ilyenkor mit csinál a férfi? Megélezi a harci kését, befesti az arcát és hosszú, loboncos fürtjeit piros kendővel rögzíti. Keveset beszél a férfi ilyenkor, főleg belülről fáj…..
zsani0614 2009.01.23 18:43:57
A pasik szemetek.A kép innenKedves Szakítós!Valamint kedves Kommentelők! Már egy ideje magamban tartom az egyik legszánalmasabb szakítós-szöveget, amivel néhány éve örvendeztetett meg az egyik exem.Nem szeretnék hosszas elemzésekbe, meg felesleges részletekbe bocsátkozni,…..