Regisztráció Blogot indítok
Adatok
digiteye

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mercedes saját gyártású limitált modelljei többnyire a közel-keleti vevőket célozzák meg. Most mégis kivételt tettek, de ebből is kimaradunk ugyanis a gyártó csak az USA-ba szánja legújabb szörnyetegét. Akik szeretik a klasszikus formákat (vagy éppen formátlanságot), nem…..
digiteye 2015.04.13 17:08:11
digiteye 2015.04.13 17:08:41
Politikusok esetében különös jelentősége van a tartalom és forma összefüggéseinek. Egy olyan ismert közéleti személyiség esetében, mint Magyarország jelenlegi miniszterelnöke közel 30 év távlatából vizsgálhatjuk fotók segítségével, miként változott a külleme közéleti…..
Mai eldöntendő kérdésünk Neymar Jr-hoz kapcsolódik.A világhírű focista szerepel ugyanis a Police soron következő, 2015-ös tavaszi/nyári kollekcióját népszerűsítő kampányban, melyet a fotós, Rankin készített a főként napszemüvegeiről híres divatmárka számára.A…..
digiteye 2014.11.12 04:36:41
Lekókadt az írhatnékom az elmúlt időszakban, tény és való, egyéni szocprobléma. Nem arról van szó, hogy a büdös baller barom énem gyászol, eleve egyiknek se tartom magam a háromból. Már nem az zavar, amit ez a nemzetgyilkos fideszes bagázs művel. Átalakították az országot…..
Elkezdődött az őrült dömping, sorra tolják ki a híreket az iPhone 6-ról és a 6 Plusról a tech oldalak. Kicsit vártunk, hagy ülepedjen a dolog és előítéletek nélkül tudjunk ránézni az új almákra.  Képernyőben felzárkozott Már jó ideje kiszivárogtak a képek, nem…..
digiteye 2014.09.11 19:51:22
Ezt a droidfészket! Nem semmi.

Na vettem droid fónt. Kurva anyját, particionálva van a geci. 2Giga app, und jóccakát. A többi meg ott figyel, internal storage néven hogy majd fotóval meg hasonló szarokkal töltöm meg. Sose.

Na hekkeld meg, legyen valami. Cyanogenmod, richtig olyan modellekkel van tele, amiket nem kell basztatni, maguktól is jók. HTC M8. De az enyim nem az.
Na akkor root, meg ROM flash. Meg is van amit fel kell rakni, de nem egyszerü, hogy csak feldobod a tf card-ra, behuzod és kész.
Nem.
Ez szopatós. Telepiteni kell valami szart Windows alá, ok kérek kölcsön egy olyan laptopot.
Install, faszom, letölt, betölt, kikapcsol, bekapcsol, minusz gomb és power egyszerre benyom, meg a jó kurva anyátok.
Tizenkétszer megyek végig az idióta droidos leirásán, angolul van de nem az a baj, mert az megvan anyanyelvi szinten.
Nem az van amit leir a barom. Nem megy, abbahagyom, ok veszek One Plust, azon egyböl van cián, nem kell szopni fostos droid korlátokkal.
Ja, az meg meghivásra van, vagy pedig száz dodóval többért.
Ugy majdnem egy HTC M8 ára, ami egy szép telefon, csak 2 hónap mulva nem lehet majd eladni, ha jön a 9. Meg droid, HTC szószba.

Ugyhogy most elég, droid felejtös, az olyan hekkereknek való akik éjjelente telót basznak, az nem én vagyok.
Az appok többsége kurva ronda, már a tárcsázó is egy vicc. Volt elsö susmus galaxym, pont ugy néz ki ma is a kis tradicionális droid gecó. Mindegy milyen dobozba rakják, ocsmány.
Meg a billentyüzet.
Az mekkora szar. Nyilván sóher a gugli, nem fizet ki Jon Ivy szintü pasikat, olyan is a design. KitKat, ja.
Na megyek venni iPhone 6-ot mielött nekem meg becsuszik a Sport szelet a boxeralsóba a szájbalökött droidtol.
Olcsó husnak híg a leve. Android a neve.
Eljött a várva várt nap, amikor megkezdődött az egy hetes projekt, amiben szegény gyerekeknek főzünk és egy kis időt töltünk a társaságukban, hogy jó példát mutassunk nekik. Az út Lapu Lapu város melletti faluból elég hosszúnak bizonyult Cebu city belvárosáig. Rengetegszer…..
digiteye 2014.08.10 14:11:51
  Eljött a nagy pillanat, amikor végre valahára eljutottunk a fő projektünkig. A Cebu+ székhelye a Cebu City Health Department-ben található, ami a város egészség megőrző központja. Három iroda tartozik az alapítványhoz. Van a fő iroda, ahol a főnökség tanyázik, a külső…..
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
digiteye 2014.07.27 20:22:03
@bölcsbagoly: vád elöl nem ide szokás
digiteye 2014.07.27 20:30:39
@bölcsbagoly: esetleg kíséreld meg az elmondottakkal vitázni ad hominem
digiteye 2014.07.27 20:31:20
Összejön végre Viktor álma, végre meg van véve a bank. Alapvetően semmi meglepő nincs a hírben, hiszen azt mindenki tudja már évek óta, hogy a bajoroknak el kell adniuk magyar lánykájukat az év végéig. De hát ugye csúnya is volt, szegény is volt és a szóba jöhető kérők…..
digiteye 2014.07.26 16:12:47
@csentecsa: bucibugyi, olvasol te híreket? Szerinted csábítani kell? Százezrek vándorolnak ki, nem hallottad?
Az marad, aki orbánfaszt szop egy kis apróért, vagy képtelen megtanulni valami rendes nyelvet. Ne válaszolj, mert már most leszarom.
digiteye 2014.07.27 15:23:40
@csentecsa: értetlen kis hülye vagy te. Mondtam, hogy nem érdekel, mit írsz, erre megismétled az elözö baromságodat.
Kövesd a köpcöst, a buta emberek mind azt csinálják. Eléjük áll egy pszichopata es mennek utána. Akinek meg esze van az elöle.
Na csá. Keress valami focis Orbán képet és verd ki rá. Attól jobban alszol.
Most éppen 400 milliárdra becsülik a "visszajáró" pénzt. Ez azt jelenti, hogy minden állampolgár 40 ezer forinttal támogatja a devizahiteleseket, az eddigi segítségen kívül. (Devizahitelesből kevesebb van, mint állampolgárból, vagyis minden hitelesre többször 40 ezer forint…..
A magyar internet tapsikolva ünnepli, hogy az RTL Klub tegnap páros lábbal beleszállt a miniszterelnök strómanjába, Mészáros Lőrincbe és az esti híradóban előadták róla mindazt, amit már évekkel korábban kellett volna. A fellelkesült ellenállók most azt emlegetik, hogy ha…..
digiteye 2014.06.13 10:24:38
Vettem Mariatól egy szappant, arcradírt és éjszakai hidrataló krémet 20 Euróért. Utána összepakoltam és elmentem a környékre sétálni, mielőtt átköltöznék az új hosztomhoz. A környék tele van girbe-gurba kacskaringós utcácskákkal és remek kávézókkal,…..
digiteye 2014.06.08 06:24:34
@digiteye: hol lehet neked privátban írni?
digiteye 2014.06.08 06:25:17
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: hol lehet neked privátban írni?
digiteye 2014.06.08 17:06:01
@eßemfaßom meg áll: nem erröl van szó.
Azt kell eldönteni, hogy a blogban leirtakkal vitatkozunk, vagy azzal hogy ki-ki milyen feltételezésekkel él a szereplökkel kapcsolatban.
Lehet mondani hogy a cikkíró hazudik.
Lehet mondani, hogy a görög papi komcsi.
De ezek mind feltételezések, ami nyilvánvaló.
Ha tehát a blogban írtakkal akarunk vitatkozni, akkor el kell fogadnunk hogy ami ott elhangzott, az úgy volt. Az pedig nem hangzott el, hogy a faszi komcsi. De ha az is lenne, akkor is az megy ki Magyarországról, hogy náci. Erre emlékeznek.
Ezen el kellene gondolkodni
Magyaridióta Magenta színű álom 2014.06.06 00:22:50
Követve a hiszteroliberálbolseviki blogolás hagyományait, most annak kellene következni, hogy így a Telekom, meg úgy a Lázár és ígymegúgy az Origo, meg a sajtószabadság. Ezzel szemben a helyzet az (hogy drágajóBolgárúrra is utaljunk), hogy a sztori minden szereplőjének…..
Csepeli olvasónktól kaptuk a levelet, amelyben részletes választ ad arra, hogy ő miért nem szavaz Orbán Viktor kormányára és a Fideszre Miért nem szavazok az Orbán-kormányra és a Fideszre? 1, A Kósa-Rogán-Matolcsy trojka 2010-ben bedöntötte a forintot: 265 forintról 300 forint…..
Üdvözlök mindenkit! A legelső posztomban is többször említett Clara Bow filmjeit mindig lelkesedéssel nézem. A 20-as évek legnagyobb színésznője, korai szexszimbólum és igazi díva volt. Egy hihetetlenül magasra jutó, és óriásit bukó nő története. A RetroKeDD ma…..
Igazi kórussá állt össze a baloldali tömörülés minden hangja, most, hogy talált egy szólamot, amelyen nem csupán azt lehet elzengeni, mennyire utálják ők együtt, közösen, összefogva Orbán Viktort, hanem azt is, hogy miért. Azért ugyanis, mert nem akar vitatkozni Mesterházy…..
Styxx rákattant az alacsony költségvetésű, újépítésű házikók felkutatására. Nemrég egy amerikai, két és fél millió forintos nyaralót mutatott be, ám még ennél is van lejjebb a minőségi low-budgetben, csak most Amerika helyett Délkelet-Ázsiában lesünk meg egy menő…..
„Nem engedte neki, hogy bármit felvegyen, nem öltözhetett kihívóan. Volt egy kis kölcsönpénz vissza nem fizetés is„ – 1 poszt, 2 sztori: Levélírónk nem a férfi lakásán szeretné az első randit. Posztolónk szerencsétlen sorsú barátnője pedig egyre inkább leépül…..
 "Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán" fú de fölhúztam magam ezen a videón.ekkora primitív prolit még nem hordott hátán a föld, ő csak mossa kezeit, semmi köze…..
digiteye 2014.03.01 13:54:08
@tesz-vesz: tényleg, miről szól a "poszt" (micsoda undorító szó) ?
Mindenki hülye, Jobbik rulez? Arról?
digiteye 2014.03.01 13:56:23
@rajnaig: olyan elvakultak, hogy csak fröcsögnek mindenfelé
digiteye 2014.03.02 13:12:27
@tesz-vesz: Felveszed a hülye bakancsodat, meg a fekete ingedet, attól még nem vagy Schutzstaffel, hogy felszólítsál bárki. Pont olyanok vagytok, mint a biztonsági őrök a bankban.

De az Antallal kapcsolatban egyetértek. A sunyi genya egy rémesen nagy baklövés volt. Szépen lerugta az országot a lejtőn. Aztán mikor vette, hogy konyec filma, megsúgta az Orbánnak, hogy merre hány a méter, azóta is azt szopjuk.
Szóval lenne mit kezdeni veletek, ha nem kellene állandóan a hülye vadhajtásaitokat nézni.
Múltkoriban a Paksi szélkakas c. posztomban már írtam arról, hogy mennyire szánalmas a politikai elit véleményváltozása az oroszokhoz való viszonyhoz. Mostanság kezdem azt kívánni, hogy bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma az üggyel. De nem ez. Hanem az, hogy hogyan is akarjuk elkötelezni…..
Sok minden fog még történni Felcsúton - olvasom a sokunk számára akár egy kiadós fenyegetéssel is felérő miniszterelnöki üzenetről szóló hírt. Az a helyzet, hogy Felcsúton nem volt még faluház, úgyhogy én a magam részéről örülök, hogy most már ebben sem szenved hiányt a…..