Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krumplicukor1987

0 bejegyzést írt és 405 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A port.hu-n és a mi postaládánkban is landolt pár üzenet az RTL Klubon tegnap este 20:00-kor bemutatott Sherlock Holmes miatt, amit, legalábbis a felháborodás szintjéből kiindulva, minden további és szívfájdalom nélkül csonkított meg a kertévé. Mutatunk pár szalonképes…..
Filmdroid Top 10 James Bond filmek 2012.10.05 18:07:00
1962-ben egy új akcióhős tűnt fel a vásznon. Bond. James Bond. Hűvös eleganciájú brit tikos ügynök, aki felrázva, és nem keverve issza a Vodka-Martinit, Őfelsége különleges engedélyével lelkiismeret furdalás nélkül végez a gonosztevőkkel, gátlástalanul elcsábítja az…..
Soha nem sietnek sehová. Kizárt dolognak tartják, hogy napi 7 óránál többet dolgozzanak és azt sem a mi kelet-európai / amerikai feszített tempós hajtásban teszik. Nincs ölelkezés, puszilkodás. De ez nem azért van, mert nem fogadnak be, egyszerűen ilyenek. Ma Norvégiába utazunk,…..
Krumplicukor1987 2012.09.30 17:49:21
@pizo: Mercedesről elég sok rosszat hallottam, konkrétan hogy a magyar alkalmazottak szemét elég kis fizuval szúrják ki (egyik minőségügyi mérnöknek 2 év tapasztalattal ajánlottak bruttó 240-t..).
Audi: ha már Magyarországon maradok, akkor viszont nem költözöm el. Meg hozzájuk már adtam be korábban pályázatot, és visszajött a válasz, hogy találtak megfelelőbb jelöltet, olyan pozícióra, amire én nem is jelentkeztem :)
(Egyébként nem felsőfokon beszélem a németet, de jelenlegi melóhelyemen is állandóan németekkel telefonálgatok, úgyhogy elég simán elboldogulok a némettel is.)
Néhány napja kiderült, hogy a Gengszterosztagot mégsem láthatjuk idén, a stúdió a colorado-i mozis lövöldözés miatt 2013 februárjára tette át a bemutatót. Nem ez az egyetlen produkció, amelynek premierjét eltolték jövőre. Lássunk néhányat ezek közül. World War…..
Krumplicukor1987 2012.07.29 18:33:53
@Dean6: én meg kb. azért kezdtem bizakodni a második részben, mert kinyírják benne Duke-t. Számomra egyértelműen az első film legnagyobb csalódása az ő szerepeltetése volt: abszolút semmilyen karakter, a nullánál is borzasztóbb színészi játékkal. Remélem csak minimális játékidőt kap a 2. részben.
Az Arany Málna Díj Alapítvány kuratóriumi tagsága idén is összeül, hogy eldöntse szerintük mely filmek és alakítások voltak a legrosszabbak a 2011-es évben. Az "elismerés" szakmailag semmit nem ér és inkább annak szánják, hogy a jelöltek kapják össze magukat. A…..
Székesfehérváron nagy felzúdulást keltett egy roma kulturális központ alakítása a belvárosban. A polgármester előbb maga indítványozta az átalakítást, majd a Jobbik tüntetése után, közleményben határolódott el és a közgyűlésen szavazta le saját javaslatát. A…..
Krumplicukor1987 2012.01.26 12:49:56
@Jossarian: na mert aztán a nem cigányok igénylik ám a kultúrát. Csekkold le, hogy mondjuk hány ember hallgat Bartókot.
Az embereknek Való világ, hamisított híradó, meg politikai propagnda kell.
Valódi kultúra kb. 20 emberből egyet érdekel derék hazánkban.
Krumplicukor1987 2012.01.26 15:14:59
@Sborisz: tényleg ott lakom, és qrva sokszor sétálok este, péntek-szombatonként éjjel is, és egyszer sem kötött még belém cigány!
Sőt, érdekes, régebben Pesten, Józsefvárosban voltam sokat, és ott sem! Életemben egyszer kötött belém ember, az is egy 20 éves seggrészeg fiatal srác volt (nem cigány mellesleg).
Jó lenne, ha nem terjesztenél hazugságokat, abszolút nem gáz a környék. Aki nem keresi a balhét, az is nem is nagyon fogja megtalálni.
Krumplicukor1987 2012.01.26 15:15:59
@khmm...: leszarom ki vagy, engem még sose támadott meg cigány. Mindig csak valami náci cigányellenes ismerős ismerősének az ismerősét...
 Rohangál egy-két ember Hollywoodban, aki van olyan helyzetben, hogy szinte bármit megvalósíthat, amit elképzel. Adam Sandler is közéjük tartozik, a Nagyfiúk esetében már történet sem kellett, csak összeszedte haverjait és elmentek forgatni, majd a kész jeleneteket egymásra…..
Túlzás nélkül állítható, hogy a jövő év legjobban várt filmje a The Dark Knight Rises lesz. Christopher Nolan leszállítja a harmadik részt és ezzel együtt le is zárja, amit elkezdett, a stúdió vakarhatja a fejét, hogy miképp fogja folytatni a franchise-t. De addig is…..
Krumplicukor1987 2011.12.20 10:34:16
@nikodémus: milyen Batman képregényeket olvastál? Hush, meg ehhez hasonló baromságokat?
Mert ha mondjuk Az első év, Préda, Terror, és hasonló, színvonalasabb alkotásokat is olvastál volna, rájönnél, hogy a Burton-féle Batman ezekhez sokkal közelebb áll.
Burton-féle verziók nem komorak? Láttad egyáltalán a filmeket?
Krumplicukor1987 2011.12.20 10:40:27
@mr.roper: nekem is a Burton-féle két film a kedvencem. Két fő ok miatt.
A filmek lassabbak, nyugodtan folydogál a film. Nincsen benne 8 millió vágás mint a Nolan filmekben, ahol az az érzésem, hogy a rendező 6 órásra tervezte a filmet, csak aztán kénytelen volt megvágni bő két órásra.
Másik: Batman karaktere. Kétségtelen, hogy Bale fizikailag sokkal jobb, Keatonról nehéz elhinni, hogy egy erős, harcművészetekben jártas fickó. Más szempontokból viszont Keaton jobb: sokkal jobban látszik rajta az az enyhe őrület, amit a jobb Batman képregényekben felfedezhetünk (hiszen ugye Batman sem százas teljesen), ill rajta látszik, hogy olyan Batman, akinek valóban a szülei elvesztése óta csak egy cél lebeg a szeme előtt.
A Nolan féle Batman Begins egyik legnagyobb hibája, hogy ott Bruce ugye csak ilyen 20 éves korában döbben rá, hogy valamit kéne kezdeni magával, addig semmit se csinált. Könyörgöm, pont ez Batman lényege, hogy kisgyerek kora arra készül minden erejével, hogy egynap szembeszálljon a bűnözőkkel!
Krumplicukor1987 2011.12.21 11:21:19
@nikodémus: szerintem egyáltalán nem pocsék Keaton.

És mint mondtadm, Batman fejlődésének legfontosabb pontja, hogy a szülei meggyilkolása után eldönti, hogy innentől az élete a bűnüldözésé lesz. Az egész életét ennek szenteli. Ezt ugyen nem bontják ki a Burton-féle filmek se, de a Nolan-féle filmek ezt totál átírják, és ez nekem nem igazán tetszik.

Más: a zene nekem kulcsfontosságú egy filmben. Danny Elfman zenéje fantasztikus, sose felejti az ember. Rengeteget hozzátesz a filmhez.
Nolan-féle filmek zenéje viszont nagyon gyenge, hiába láttam többször is a filmeket, egyáltalán nem emlékszek rájuk.
Mondhatnám, hogy Orbán Viktor rárontott nemzetére. Meg azt is, a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít Kádár XIII. Kongresszuson mondott beszédéhez, miszerint "Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egypártrendszer van." De nem mondom, mert Kedves Vezetőnk…..
Az alábbi cikkben a filmekben látott fegyverekről ejtünk szót. Egy akciófilmet mi is tenne igazán akció dússá, ha nem a benne látott harcok, amiket rendszerint valamilyen fegyverrel vívnak? Golyózápor, robbanások, kézitusa, fegyverarzenál, vagy ellenkezőleg csupán két egymással…..
Officespotting SAP Hungary 2011.11.02 09:00:00
Bérlő: SAP Hungary Bérlő profilja: szoftverfejlesztés, -értékesítés, -támogatás Irodaház: Graphisoft Park Kiadó irodák Alkalmazottak száma:…..
Krumplicukor1987 2011.11.03 07:24:50
@?aztaaa?: rohadtul nem az számít, hogy mennyit van valaki a munkahelyén. Előző munkahelyemen volt aki napi 10 órát bent volt, de abból ha 2-3 órát valóban ledolgozott, már az ritkaságszámba megy.
Nézd csak meg németeket vagy hollandokat, nem igazán túlóráznak. Egy átlagos német irodai munkás bemegy 8ra, és délután 4kor kikapcsolja a sz.gépet. És egy percet nem túlórázik. Csak azt a 8 órát tényleg munkával tölti, és nem facebookozással, meg hasonlókkal, mint a magyar. 8 óra alatt kétszer annyit dolgozik, mint egy magyar 12 órában.
Kevés olyan belsőégésű motorral hajtott autó létezik, amelyből annyi kis manufaktúra készített már villanyhajtású változatot, mint a Fiat 500-as. Az egyik villanyfiat-átirat, a milánói székhelyű Castagna luxusvillany Fiat 500-asa ráadásul nemrégiben be is írta magát a…..
Krumplicukor1987 2011.10.30 20:53:09
@nagyfeszültség: kb. 2 perc alatt utána lehet nézni neten, hogy nem csak prototípus gyártás volt, hanem sorozatban gyártottak. Pl. a Seicento Elettrát 1996-1998 között Olaszországban, majd utána 2005-ig Lengyelországban gyártották. És a mai napig megtalálni jó pár példányát nyugat-európai országokban.
Kocsis Máté 30 évesen Józsefváros polgármestere, országgyűlési képviselő, a rendészeti bizottság elnöke, és frissen kinevezett hajléktanügyi referens. Egy ifjú lázárjani-klón: természetesen egy percet sem dolgozott. 2004: doktori oklevelet szerzett a Pázmány Péter…..
Az első Csillagközi Invázió film bukás volt, évekkel később mégis elővették és csináltak hozzá egy igen-igen kisköltségvetésű folytatást, majd az érdeklődést látván előhalászták valahonnan Casper Van Dient (az első rész főhősét) és leforgatták a harmadikat. A…..
Filmdroid R kategóriás Wolverine? 2011.10.11 12:33:46
Az MTV-nek alkalma nyílt arra, hogy elbeszélgessen Hugh Jackmannel a követező Wolverine filmről, amiről már tudjuk, hogy a cél az, hogy egy komorabb és némileg durvább, erőszakosabb történetet akarnak összehozni. De van-e arra esély, hogy egy R kategóriás produkció szülessen?…..
Krumplicukor1987 2011.10.11 20:31:19
@koimbra: a Roszomák is Fox produkció volt? Ők gyakran nem engedik az R kategóriát, meg szeretnek belepofázni a rendező dolgaiba.
Filmdroid Bosszúállók előzetes 2011.10.11 16:08:00
A képregényben mit is szoktak harsogni?: Angyaloook gyülekezőőőő. Íme az előzetes, amire a képregényrajongók nagyon vártak.  Nem tartott sokáig, itt a szinkronos előzetes..
Pont egy héttel ezelőtt útban Nyíregyházára a totalcaros Papp Tibivel épp arról beszélgettünk, hogy mennyire mellélőttek a kagylós cégnél a varázsbenzinjükkel, amivel tankonként akár egy litert is meg lehet takarítani. Mert az ugye nagyjából 1,5% egy alapjáraton drága…..
Krumplicukor1987 2011.10.06 10:06:27
@FDToth: én Agip-nál még nem voltam, de motoros ismerőseimnek nagyon rossz tapasztalata van az Agip benzinnel. Vizes benzint adnak el, többnek fulladt le a motorja az Agip benzin miatt.
Krumplicukor1987 2011.10.09 15:17:44
@[mike]: én csak azt mondom, amit ők meséltek.
Hazudik az anyád te kis pöcs :)

Egyébként meg bizony van vizezett benzin:
homar.blog.hu/2010/01/22/vizezett_benzintol_ment_tonkre_a_motor

Ha már az eszed kevés, legalább nézz utána a dolgoknak bakker...
Augusztusban magam is szenvedtem nagyon, és Tim Cook - az új Apple vezér - kinevezésének médiahabzása közepette találtam egy jó összefoglalót Jobs-ról. Végül nem postoltam ki. Most, hogy az apple.com is gyászol, végül úgy döntöttem közreadom némi kiegésztéssel.…..
Steven Spielberg és Peter Jackson az Európában felettébb népszerű képregényfigurából, Tintinből készített animációs filmet. A trilógia első felvonását Spielberg dirigálta, a folytatást elvileg Jackson vezényli le. A Paramount az Universallal közösen finanszírozta volna a…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Krumplicukor1987 2011.09.26 08:46:14
@nyíregyházi betti: pontosan ezt gondolom én is. Államilag támogatott képzésen azt mondom belefér, hogy az oktatás színvonala nem olyan jó, hiszen annyira sok pénz nincs a felsőoktatásban, de egy szakmérnöki képzésen, ami mindenkinek fizetős, azért lehetne színvonal, hiszen pont ezért fizetünk.

Ja, és az ultimate poén. Minőségügy alapjait oktatja az emlegetett oktató, és sokszor mondja, milyen rossz az egyetemek meg tanszékek oktatási minősége. Hát majdnem besírtam, mikor ezeket mondta.
Krumplicukor1987 2011.09.26 08:46:57
@Mária: pontosan ezt gondolom én is.
Krumplicukor1987 2011.09.26 10:59:05
@nyíregyházi betti: mivel relatíve nem sok pénz jut a felsőoktatásra, és az állam rengetem "kamu" (tehát borzasztó minőségű) főiskolának is ugyanúgy ad pénzt, így jelenlegi helyzetben sajna nem várhatunk makulátlan oktatást még a jobb nevű egyetemeken sem (államilag finanszírozott szakokon).
A vaksi bazmegol és ágálva hadonászik-kötözködik miközben a süket éppen egy kisteherautó sofőrt küldd el a jó édes anyjába. A vak azt hiszi, hogy a süket szidja, pedig még csak nem is hallja, hogy miket dumál a világtalan. Ez Wally és Dave első találkozása, ahol még…..
Krumplicukor1987 2011.08.27 22:28:56
www.youtube.com/watch?v=Aicdfl1-bi8

Nem vagyok fehér? :D:D
Hatalmas :D