Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mechorang

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fuck To The Music BOTRÁNY!!!!! 2009.10.17 08:00:00
Rögtön az első tartalommal ellátott posztbeirásának napján sikerült rottyra elintéznem magam olyan szinten hogy még Paksi " sok volt a kínálgató jóbarát és ezért énekképtelenre ittam magam, amin a többi zenésztársam és a közönség is kiakadt " Endre is…..
mechorang 2009.10.17 15:05:46
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
Vastagbőr Nehéz Ügy 2009.10.02 13:01:00
Tegnap jött a hír, hogy a Los Angeles-i ügyészség beint az összes rendezőnek és filmesnek, akik petícióban Roman Polanski szabadon bocsájtását követelik. Magyarul várják a kiadatást, hogy kaptárba vágják, az ő esetében (a rendező 76 éves) valszeg élete végéig.…..
w Kései sirató 2009.09.29 06:15:00
Öt éve ezen a napon avatták miniszterelnökké Gyurcsány Ferencet. Meg akarta változtatni Magyarországot, és ma, röpke fél évtized után elmondhatja szerénytelenség nélkül, hogy ez sikerült. Csinált valami nagyot. Nem egyedül, dehogy; ekkorát egyetlen ember semmiképpen sem tud…..
mechorang 2009.09.29 08:50:05
Az ember természetesen nem túl lelkesen ír politikai eseményekről, mert valahogy úgy tűnik, hogy a világnak nincs olyan fertálya, ahol ebben a műfajban rokonszenves szereplők mozognának. Persze ha balhé van, az más. Márpedig a Thaiföldön valódi boxmeccsre került sor, az…..
mechorang 2009.09.09 23:56:53
WRC2009 / Finn Rally / Háttér A Kimi Räikkönen miatt felbolydult méhkasra hasonlító sajtóirodáról már beszámoltam egy korábbi bejegyzésben, de akkor még nem volt lehetőségem arra, hogy egy kicsit több benyomást is szerezzek róla. A verseny előtti sajtótájékoztatóra a finn…..
Reggel ismét nem közlekedett a metró a Nagyvárad tér és a Deák tér között, ráadásul a pótlóbuszok is csak cammogtak az Üllői úti és a kiskorúti buckák és lezárások között. Volt bőven időm átolvasni a mai Nemzeti Sportot. A hetedik lap alján a keretes…..
mechorang 2009.08.05 15:21:58
ugyan kérem, a megoldást mindenki tudja és már jó régóta aszerint cselekszik:
nem kell meccsre járni, mert egyrészt sok a
f@sz a lelátókon másrészt szar a futball a pályán...
minden egyéb csak vihar a biliben.
Mindig csak olyan sztorikat kapunk balesetekről, hogy nekiment, otthagyta, lelépett. Talán olyan már volt, hogy a közeli újságos legalább egy rendszámot fel tudott írni, de utólag ez édeskevés, hiszen nem tudni, ki vezette épp az autót. Őrszem viszont egy másik autóssal jókor volt…..
Közel 50 kilométer/órával lépte át a megengedettet Angliában a csapatfőnök, bevonhatják jogosítványát.A Brawn GP alapítóját délnyugat-Angliában, Okehampton közelében kapták rajta, amikor közúton Mercedesével 100 mérfölddel, 160 kilométer/órával hajtott, pedig csak 70…..
mechorang 2009.08.04 14:05:54
Az az igazság, hogy nem akartam írni a Talmácsi körül kavargó viharfelhőkről, átmeneti balhénak tűnt ez az egész, a Forma1-ben a hisztikirály Alonso számtalanszor eljátszotta ezt a McLarennél és a Renaultnál is. Csapat szinten pedig a Ferrari fenyegeti Ecclestone-t úgy 10 éve,…..
mechorang 2009.07.27 08:54:00
@Marc94: és egy jó szerződéssel, már 5 ponttal :D
várjuk a mea culpákat... :P
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
2,2% 62 344 szavazó. Hatvankétezer - háromszáznegyvennégy. Ennyi. KAR Íme, halljad, magyar!  Íme, halljad, magyar! Halld! Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály, országunk élni fog, mert László nagy király! Hűségnek győzedelmét halljad, nagyvilág! Meghalt a…..
Ne nézzetek már ilyen hülyén! Igenis, van ilyen. Persze csak a nagy "mágus", Christian Panthera képes rá. Saját maga kereste meg ezzel a hírrel a Blikket, ők meg gyorsan kivitték a csepeli mezőre, hogy megmutathassa, mit tud....... Sírvaröhögős videó, hogy jól induljon a…..
mechorang 2009.05.21 11:09:24
Jogos volt a bosszú? Lehet abban a korban picit elhamarkodottan döntünk? Döntsön a közösség. Az alábbi eseménysorozat akkor történt mikor még vidéken éltünk, jó  8-10 éve. Még 12 éves koromban kaptam egy gyönyörű kuvasz kiskutyát a szuleimtol. Eletem elso kutyája volt,…..
Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket az alábbi videóra. Egy kreatív fiatal a Kistehén tánczenekar Szájbergyerek című számát írta át, amivel a MÁV-nak és a sztrájkoló vasutasoknak üzen. A videó helyenként csúnya szavakat tartalmaz. Nem indul a videó? Kattints ide!..
mechorang 2009.05.10 20:12:08
Vastagbőr A nap képe 2009.04.27 12:31:00
Jó étvágyat kívánok mindenkinek.Mai találós kérdésünk következik. Ki látható a képen középen?Ki az, aki saját bevallása szerint soha, semmilyen női ruhát nem próbált fel ez idáig, de a most a végeredménnyel tökéletesen elégedett volt: a szoknya, a harisnya és a smink is…..
mechorang 2009.04.27 13:06:15
@dave_t_i:
vannak még úrihölgyek is (úgy látszik te ilyenekkel még nem találkoztál :P )
Február végén írta meg a Blikk, hogy a Tv2 új vetélkedőt próbálgat, a Hole in the Wall című legendásan idióta embertetriszt, ami éppen olyan népszerű Japánban, mint mondjuk az iskolai formaruhába bújt nők tömeges penetrálása különböző súlyú és állagú tengeri…..
Most nem várunk az év végéig, friss emlékekkel szívünkben-lelkükben döntsük el, ki volt a január hó legpofátlanabbja, aki indulhat majd 2009 Vastagbőr díjáért? (a 2008-as nyertesek) Remek arcok közül lehet választani, mint mindig :-) 1-es versenyző: Dugó, a sajókazai…..
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
A Wall Street Journal is beszámolt róla, hogy a CareerCast nevű amerikai álláskereső portál öt szempont alapján (stressz, munkakörnyezet, fizikai terhelés, kereset, perspektíva) rangsorba rendezte a szakmákat. Az első helyen a matematikus végzett, ezt tartják tehát összességében…..
Úgy tűnik a parkolók és az ML Mercik különleges kapcsolatban állnak egymással. Korábban mindjárt két példány foglalta el a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyeket egymás mellett. Ezúttal pedig Zapika baja gyűlt meg egy száguldozó jóemberrel, aki persze nem szeppent meg,…..
És eljött a nagy nap! Végigrágtuk magunkat a 2008-as éven, van 12 nehézsúlyú induló és egy plusz vigaszágas. De ki kapja a 2008-as Vastagbőr díjat?Ki vagy mi volt a legpofátlanabb 2008-ban? Melyik sztori okozta Nálad a legmagasabb vérnyomást? Ki vagy mi vágta ki a legjobban a…..