Regisztráció Blogot indítok
Adatok
psychocska

0 bejegyzést írt és 297 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta nem jelentkeztem elemzéssel. S ez sem igazán az lesz. Van azonban valami, ami foglalkoztat. Semmi eget rengető, de nekem azért fontos. Egy ideje már kerestem hozzá a hangot, a formát. Ez maradt.  (Fotó: Facebook) Most különösen nem azokhoz szólok, akik mindent és…..
Jól mondja Kövér László, valóban, száz éve, 1912 óta nem történt olyan esemény a magyar parlamentben, mint ma. Miközben az egykori és mostani LMP-sek az elmúlt időszakban rendre különböző molinókat és plakátokat cipeltek az ülésterembe, a Jobbik tényleg nem aprózta el:…..
psychocska 2013.06.21 23:58:24
@Park Ádám:
Na ja, de ez itt sajnos nem realitás. Hiába mondja azt az MSZP, hogy nem jó a földtörvény, annyira azért nem lehet rossz, hogy odaálljanak ők is. Persze támadják és próbálnak a kialakult helyzetből egy kis előnyt kovácsolni azzal, hogy a közjogi érvénytelenséggel érvelnek.
Valószínűleg, ha csak a politikus egyéni döntésén múlna, akkor az ilyen alkalmakkor kialakulhatna szélesebb körben is egy ellenállás, de itt a frakciófegyelem mindenek felett áll sajnos.
Szombaton éjjel 84:77 arányban döntött az LMP kongresszusa a párt szövetségi politikájáról. Miközben az alternatívák - taktikai okokból - szépen be voltak csomagolva,  az eredmény valójában a baloldali ellenzéki pártokkal való választási együttműködés elutasítását…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
Zene: Kőkemény szöveg, de túlságosan is érződik rajta, hogy személyes indulatból íródott (valószínűleg devizahitel törlesztés okán), összehordva a "xájbabacottorcágbanélünk" mantra összes megjelenését. Dobnám is sutba az ilyen depresszív számokat, ha…..
A 2006-os választások előtt a Gyurcsány-kormány csökkentette az áfát. A győztes voksolás után nem sokkal visszaemelte a korábbi szintre. A 2010-es választások előtt a Fidesz számtalan alkalommal (példák itt és itt) deklarálta: nincs szükség adóemelésekre és…..
psychocska 2011.09.16 19:41:59
@különvélemény:
Üdv a 21. században. Pont ezt a világot kéne megszüntetni úgy, ahogy van.
psychocska 2011.09.16 19:49:17
@mizrolist:
Elzavartuk az imf-et, majd a nem tőlük felvett hitellel azt csináljuk, amit ők akarnak. Így kell ezt csinálni :)
törökgáborelemez 355. Na dnye 2011.04.28 21:02:00
Ma pontosan hét darab levelet kaptam, amelyben – különböző stílusban – arra szólítanak fel a kedves olvasók, hogy fejezzem be a gyáva hallgatást, és írjak végre valamit a gyöngyöspatai eseményekről. Tényleg tudatosan nem akartam írni az ügyről, de más okból: a…..
psychocska 2011.04.28 22:14:08
@jjulie:
Az így is, úgy is meg fog történni, ha így haladunk. Legalább a gazdaságot kicsit felpörgetné, így több jutna öltönyös bűnözőinknek :)
psychocska 2011.04.28 22:22:24
@troni:
Pintér leballagott, majd elmondta, hogy ott csak ő kiabálhat...
psychocska 2011.04.28 22:23:28
@psychocska:
Ja, hogy ez TG-nak szólt. Akkor nem szóltam.
Habár a mérkőzés igazi felvezetője elmaradt, csapatunk a szokásosnál is nagyobb lelkesedéssel készülődött a Krokodilok elleni presztízscsatára. A felkészülést kicsit megbolygatta, hogy pénteken változtatni kellett a kezdési időponton (a kilátogatók nagy százaléka az elsőnek…..
psychocska 2010.11.01 09:05:13
Van, aki beéri harminc ezüsttallérral, és van, akinek a világ minden kincse is kevés. Fiatal felnőttként mindenesetre harmincadszor keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi, sporttárs,…..
psychocska 2010.06.06 21:30:31
$
Nyilván nem követte mindannyiótok a franciáktól megszokott selejtezőbéli csetlés-botlást, lesznek/vannak, akik sikerként értékelik, hogy az alpesi alaptáborból érkezve két felkészülési meccsen nem szenvedtek vereséget, holott erős ellenfelekkel (lásd még: Costa Rica, Tunézia)…..
psychocska 2010.06.01 22:28:36
„Már ezen a héten, a parlamenti pozíciókról való egyezkedéseken megteheti, hogy olyan tárgyalási feltételekkel áll elő, olyan – látszólag akár nagyvonalú – javaslatokat tesz, amelyek sikeres teljesítéséhez, elfogadásához az ellenzéknek összehangoltan kellene…..
A múlt hétvégi fordulóban volt rá esély, hogy újra változzon a pontkülönbség az éllovasok között. Nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy a Real nehezebb dolgát jövendöljük. Egyik sztárgárda sem kápráztatta el szurkolóit, de most már nem is erről szól a dolog. A…..
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
psychocska 2010.04.27 10:30:06
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
psychocska 2010.04.08 14:54:05
@Zoltchy:
Miért kell ez az ócska személyeskedés? Legalább valami humor lenne benne, de ez szánalmas.
Van egy ismerősöm, aki minden választáson az éppen kormányon lévőkre szavaz. Nem vicc, minden választáson, bárki is van kormányon. Magyarázata a következő: a hatalmon lévők loptak eleget, talán újra bársonyszékekbe kerülve már nem lesznek annyira éhesek. Elmebeteg lenne?…..
psychocska 2010.04.06 15:27:33
@Ordnassac:
2órás sorbanállás közben hall az ember ezt+azt ;)
psychocska 2010.04.06 15:33:41
@Captain Tott:
Nem. Londonban összefut-hasamra ütök-cirka 70ember és 2óráig állnak egymás mellett síri csöndben. Elég is volt egyelőre a kommentelgetésből. :)
A sajtó beszámolói alapján úgy tűnik, hogy az idei választási kampány egyik legviccesebb és egyben talán legjellemzőbb eseményére került ma sor egy budapesti kávézóban. Az MDF sokadik kezdeményezése nyomán az LMP kampányfőnöke ide várta az országos listát állító pártok…..
psychocska 2010.04.03 13:35:18
@Ordnassac:
Erre mondják: Isten nem ver bottal.
Ma délután 4 órakor lejárt az ajánlószelvények leadási határideje. A hivatalos honlap szerint az MDF és az LMP az előzményekhez, a jelölési folyamat nehézségeihez képest komoly bravúrt hajtott végre: mindkét párt esélyes arra, hogy az ország minden pontján ott legyen a…..
psychocska 2010.03.19 16:30:40
Miközben a két kisebb párt rendezvénye egy harmadosztályú focimeccsnyi nézőközönséget sem vonzott, a szocialisták ünnepi megemlékezését (értsd: kampánygyűlését) a körülményekhez és a várakozásokhoz képest meglepően sokan követték a helyszínen figyelemmel. Az MSZP…..
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..
psychocska 2010.03.10 22:50:17
@giacinto:
a képeden látható úriember érkezik nyáron madridba
Kevesen gondolták volna akár csak egy évvel ezelőtt is, hogy a választási kampány egyik legkeményebb retorikai küzdelme a Fidesz és a Jobbik között zajlik majd. Bár az MSZP és a Fidesz hozza egymással kapcsolatban a kötelezőt, négy vagy nyolc évvel ezelőtt lényegesen…..
Videóban dadogva beüzent a Jobbik és a szélsőjobb házi sztárjaként számon tartott FankaDeli nevű karrier rapper az Orbán Viktor barátjaként számon tartott Kovács Ákosnak. „Kedves Kovács Ákos! Ez a videó neked szól, ez egy nyilvános üzenet”- kezdte a pártrapper,…..
Tavaly óta már egyszer nagyot fordult a világ, de a Fiorentina számára nem jó hír, hogy azóta újra visszafordult. 360 fokos fordulatot vett a meccs – nyúlunk vissza egy klasszikusig. A legutóbbi csoportkörben a Bayern nagy magabiztossággal gázolt át a Fiorentinán, Firenzében…..
Két évvel ezelőtt a Milan egészen elsőrangú produkcióval lepte meg a Manchester Unitedet, az óriásit futballozó olaszok keresztbe lenyelték az angolokat. Lássuk be, ennek most jóval kevesebb az esélye, még ha ez a United nem is olyan erős, mint az volt, és nem is függött annyira…..
Hát ti meg kik vagytok és mi a francot akartok? - néz az ember munkától fáradt, buta szemmel egy hétközi forduló meccslistájára. A válasz pedig - legalábbis a mai meccsek esetében - valószínűleg ez: elaltatni téged. Holnapra viszont érdemes bekészíteni a söröket, mert a…..
psychocska 2010.02.10 22:42:17
Az angol bajnokság 25. fordulója következik a hétvégén, még akkor is, ha erre a tényre csak valahol a lap alján találunk utalást az angol újságok focirovataiban. A hetet természetesen a Terry-gate uralta: kollégám erről már elmondta a véleményét; én itt most csak annyit…..
psychocska 2010.02.06 16:55:16
@Ferguson:
Nyugi már :) Fiatal még, ezért vannak ezek. De klasszis védő lesz belőle.