Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dilbert

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
Jutka története az ingyen kapott, ám számára nem megfelelő szállásról elég vegyes fogadtatásra talált. Megkereste a Homárt az alaptvány elnöke is, és elküldte a Jutkáék helyére érkező család blogjukba kommentelt élménybeszámolóját. Alant a levele és újabb benyomások a…..
Levélírónk megtalálta a város legpofátlanabb BKV-s alkalmazottját. A pénztáros az apróhiányra hivatkozva gépi kávéra gyűjt a visszajáróból, mert saját bevallása szerint csóró és pont jól jön az a 60 Ft. Az ügyfélszolgálatnak írt reklamáció következik. Tisztelt BKV!…..
 Manapság a legtöbb boltban díjmentesen felhajtják a túl hosszú nadrágot, hogy örüljenek a rövidebb lábú  vásárlók is. Zoli is ezt szerette volna, beígérték neki az ingyenes felhajtást, átment érte egy másik plázába, aztán kifizette. Szóval 2-3 hete vettem egy…..
Azért jó, hogy egy függöny megvásárlásához is szerződést köt a KIKA, mert így legalább van mit lobogtatni, ha úgy járunk mint Marci. Hiába iratták alá vele az előleg fizetését, végül csak a teljes ár leperkálása után vihette volna el a függönyét. Egyedülálló…..
Endréék egy savanyú gyorséttermi kalanddal gazdagodtak Bécsben a halott tengeri állatokat terjesztő Nordseeben. Mindegyikőjüket lehúzták a számlán kamu tételekkel és még vissza is rosszul adtak. A hely tulajdonosa szerint csak visszakapják a magyarok, amit másokkal csinálnak: Az…..
Eliza Baar után itt van marriam, aki az igaz szerelmet keresi, mert az igaz szerelem nem fejez be igaz szerelmet nem egy happy end ott csak egy dolog, ami tovább, mint az idő tart, és az igaz szerelem.Itt a nyár, és ilyenkor mindenki társra vágyik, még a szoftverek is. Az uborkaszezonban…..
Végre nem csak a királyi postát lehet szapulni, arra már úgyis van egy zsírúj blog. Úgy tűnik a UPS magyar végén is előfordulnak komolyabb koordinációs kihívások. Például, hogy a német címzésű misztikus "Kocskemét" nevű város telefonos segítség nélkül is…..
Sajnos nem látszik rendszám, de szentségelni azért lehet, ha valaki ebben utazik: Példa Pál lefotózta, ahogy a népszerű foglalkozás űzői a Petőfi hídnál minden szabályra fittyet hánynak, majd csont nélkül bírságolnak. Ez persze eltörpül az önkormányzati segédlettel folyó…..
A globális felmelegedés nyertesei a rovarok, meleg konyhák körül meg amúgy is gyakran előfordulnak. A MOM Pizza Ház étterme és a szombathelyi McDonalds a kor követelményeinek megfelelő fúziós menükkel várja az érdeklődőket: Ma negyed tizenkettőkor vásároltam a MOM…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
Buszt vezetni lehet hogy unalmas lenne az utasok szopatása nélkül, rendszeresen lemaradó olvasónk azonban bosszút forral és blogot indít az orra előtt ajtót becsukó és gőgösen félrenéző sofőrökről. Már itt is van az első kalandja, ez még verés nélküli.Nap mint nap a Dózsa…..
Dóra óta a Homárnak különösen izzadni kezd az ollója, ha újépítésű lakásokról szóló levelet talál a postaládájában. Most egy Veszprémi megoldásról kaptunk hírt, izgatottak is lettünk, de nem értjük pontosan mit látunk a képen. Valóban azt, hogy az elfelejtett…..
Olyan rég volt már starwarsos kütyü, hogy ihaj, pedig ezeknek sosenem lesz végük. Most épp egy bronzból öntött házi készítésű Boba Fett-fejű cukorkaadagoló csavarta el a Homár csápjait. Különösen a nyaka alatti háborús seb csini, kár, hogy valószínűleg nem eladó.…..
Dilbert 2008.04.02 14:18:29
Több részletben tárjuk fel a Battletar Galactica negyedik évadáról tudomásunkra jutott spoilereket, nem azért, mert nem férne be egy posztba, hanem azért, mert mi is beszállunk a jelenleg futó legjobb sci-fi utolsó kiadásának sztárolásába - tessék elhini, hogy az itthon…..
Egy szegény öregember szükségtelen megalázása vagy normális biztonsági intézkedés? Cm teljesen kiborult, hogy öreg, beteg nagybátyjával Ferihegyen a fémdetektoros kapunál levetették a bakancsát, aztán magasba tartott kézzel, a lecsúszó nadrággal küszködve vizsgálták át…..
Tibor szerint elég fura, hogy a Wizzair képes azért másfél órát késni illetve másfél órás kitérőt tenni utasaival együtt, hogy egy másik gépnek vigyen alkatrészt. És még kárpótlás-szendvicseket sem osztogat, amivel legalább 5000 forintot spórol a társaság:…..
A pesti modoros illegális plakátmatricázók akcióját láttuk már karácsonykor, és Bogi fotója szerint humorérzékük azóta sem javult drasztikusan: ha nem látszana jól mer nem tudtam rendesen lefotozni, a kis sargaban ez all: ...a tojással játszanom könnyebb, mint visszasírni…..
Dilbert 2008.03.17 07:49:26
Ha kíváncsiak vagyunk, hogy tíz év múlva milyen díszletek és inzertek között fog büntetni a Nap-Kelte, akkor feltétlenül nézzünk bele a Reggeli jam-be. Már a felütés is vicces, a műsorvezető minden adás elején kábé mintha a konyhából jelentkezne be, mögötte kis ablak,…..
Aki rákot eszik, az megfizet, de hogy egy bank válasza a pénzváltási hibára az, hogy megesik ilyen a külföldi tranzakciókkal, több mint rémisztő. Március 5-én indultam haza az Egyesült Államokból, és mivel a Seattle-i reptér nemzetközi terminálján a Burger King átalakítás…..