Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huruthörcsög

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zajlás csakúgy 2008.11.04 12:36:00
a hazugságok lefoszlanakna próbálkozzhiába fordítasz hátata négybetűsek akkor is ott lesznekó bébi ölni tudnálakannyi véred folytaz a kevés mindegy márkörömmel kaparok tarkótjobbhíjánlány lettemkérem vigyázzanakzáródom nem, nem akarok róla beszélni..
nouvelle vague-tól az ever fallen in love szólt, mikor tegnap sikáltam a konyhapadlót, és rágyújtottam, a falnak vetve a hátam, és sirattam az elmúlt nyarat, életem eddigi legjobbját, nagyon. de azért minden oké. kitört rajtam az év ezen szakában számomra szokásos lelki devla…..
 Na ez lesz az a poszt, amikor vagy kannabisz felhőbe burkolt csőnacis, virágos pulcsis hippizombik vagy pszichopata feszületet szorongató mormon Everwood rajongók fognak meglincselni. Gondolom ki találtátok Treat Williams a mai sztárunk! Adhatnám a posztnak azt a címet is , hogy…..
Kevés ZS western film van, talán a Terence Hill féle Lucky Luke tartozik ide, de egy biztos a westernnél sablonosabb film típus kevés van.A western hős alapvetően egy bunkó, mosdatlan, beképzelt magányos csávó, de mégis minden nő vele akar dugni, minden fiú rá akar hasonlítani és…..
Legújabb kötetünk alapja az az Indexen 2006 októbere és 2008 augusztusa között megjelent cikksorozat, amelyért a szerző, Bodoky Tamás idén átvehette a Gőbölyös Soma-díjat, a talán legrangosabb magyar oknyomozói elismerést. A gyönyörű kivitelű könyvet a történteket…..
Az akciófilmek kihagyhatatlan karaktere , mindig rajta csattan az ostor. Egy lúzer szerencsétlen , akinek mindig van egy boltja vagy vendéglője amit épp összetörnek, felrobbantanak, felgyújtanak esetleg becsapódik egy meteror, legvégső esetben pedig egy MÁV biztosítós elkeseredett…..
zajlás most múlik 2008.08.22 08:54:48
ha valakit érdekel, mire sírtam nyüszítve sziget utolsó napján, szíves tájékoztatásul értesítem, hogy erre.meg is választom napidalnak, akkorra is, mára is...
huruthörcsög 2008.08.23 12:02:54
A két lábon járó élő ZSsablon karakter, ami nekünk Usztics Mátyás az az USA-ban R. Lee Ermey. Seriff , tábornok vagy kiképzőtiszt ez mai sztárunk specialitása. Ráadásul tényleg katona volt, évekig szolgált a hadseregben, majd filmeknél volt technikai tanácsadó. Egészen addig a…..
zajlás megoldom a világ baját 2008.07.29 12:08:33
most, hogy végre kivetkőztem magamból, remek ötleteim vannak. például, hogy a bombára tereljük rá az árvizet, és lesz cunamink is, az még úgyse volt. illetve azonnal kéne forgatni hollywoodi katasztrófafilmet, occsóér'. összefoglaló balatoneról is lesz ám, de ahhoz nagyon köll…..
zajlás aggódni persze nem szabad 2008.07.24 16:31:53
főleg ilyenért nem. mégis rossz érezni a kocsonyát odabenn, a nyaktól vállövig tartó kő alatt indul, a gyomorig tart, hideg és receg. nem az lenne, aki, ha nem menne el, nem bizonyítaná be, hogy kis buldózer, nem látna és mondana el mindent, és ne kapna az arcába követ,…..
Volt egyszer egy nyolcvanas évek, ahol NSZK vhs kazettákon magyar alámondással szívtuk magunkba a nyugati nindzsa és kung-fu kultúrát, hogy aztán mi legyünk a lakótelep műanyag dobócsillagos nagymesterei. Ennek a korszaknak volt messze az egyik legnagyobb alkotása a Karate kid sorozat.…..
zajlás nusi, 2008.07.21 12:05:51
ugye megyünk nyaralni? hívlak minnyá, me nem hallatol magaról, te cudar. David Hasselhoff - Limbo dance..
zajlás tömör 2008.06.16 11:07:00
nem volt olyan egyszerű az a hétvég, mint amilyenre számítottam, ellenben nagyon szórakoztatóan alakult. csütörtökön a borzalmas társasági esemény után egy, ha lehet még borzalmasabbra sikerült eljutni. mindenesetre a díjátadó sokkal viccesebbnek bizonyult, főleg mikor az…..
huruthörcsög 2008.06.17 00:36:20
huruthörcsög 2008.06.17 00:36:56
Forrás: Rémálom blog "Kis késéssel ugyan - röpke néhány hónap - de a magyarországi Anonymous is felébredt. Csatlakozunk az európai mozgalomhoz, ahol már a 4. tüntetés volt a csoport bejelentkezése óta, a következő pedig június 14-én lesz. Tüntetés a szcientológus…..
A szuperhős a jó szerepek csúcsa, mivel a szuperhős mindig győz, a szuperhős lényegében legyőzhetetlen. A szuperhős mindig egy balesetet szenved és ettől kapja szuperképességeit: belecsap egy villám, megcsípi egy pók, apuci beoltja zuzmó génekkel kivéve Superman mivel őt tök…..
A friss Pesti Estben találtam: ..
huruthörcsög 2008.05.16 19:42:12
Kinek van meg? Nekem ez nagyon kell!De addig is izguljuk végig Franco Nero alakításának trailerét. ..