Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daver

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 NNCL1589-553v1.0Michael CrichtonAZ ANDROMÉDA TÖRZSFordította Bars SándorJLX Kiadó, 1993ISBN 963 7822 34 8 Dr. A. C. D.-nek, aki a témát ajánlottaSemmilyen kielégítő bizonyíték nincs arra nézve,hogy az emberi értelem képes lenne biztosítaniaz emberiség…..
 Pezsgő,Duda,Beszéd,Duma. Eljött szilveszterMind várjuk az éjt,Mert ilyenkorVéget ér az év. Véget ér az év,Még mielőtt megszoknánk;Mert már a következő évVár ránk. Várja, hogy belelépjünk,Várja, csendesen;De úgy, ahogy kell:Szépen,…..
 Bezuhantam az ágyamba. Minden olyan elnyomott, tompa, homályos volt. Lecsukott szemhéjam alatt csak egy örvény volt, semmi más. Ez az örvény magába szippantott, egyre csak húzott a talaj felé… majd földet értem.Ismeretlen lények milliói fogadtak. Nem tudtam, hol vagyok,…..
 Repülök, itt a magasban, hátamon lovasom ül. A csillagok éneke hív: Jöjj, ki mégÉbren vagy, s régErről álmodozol,Belerendül föld és ég,Felreped a jég.Hallj hívó szót.Csillagok hada jótAkar, hogy hallj jó szót. Két út van előttem: egy csillagörvény, és a…..
  Emlékezett! Emlékezett! Ő volt az! Ő volt Gabi atya! Igaz, hogy ő azóta már kétezer évvel később él, és a neve Kósza Dániel! De akkor is ő volt Gabi atya!A sivatag vonulása már az egész földet érintette. Egy fenét föld! Sivatagbolygó!De ő hitt az Úrjézusban és…..
 Mikor meglátta a csomagot a ház előtt, azt hitte, valami béna gyerek otthagyta a csomagját. De nem: azon ez állt:Jenifer Volley részére.A dobozban első látásra egy hajráf volt. Hál’ istennek! – gondolta, hiszen megjött a rendelt hajráf. A múlt héten rendelte,De az…..
Az oldalamon ezzel a témával foglalkozó bejegyzések lesznek fönt...
   Egy gömb vanFent az égenNagyon-nagyonFurcsa nékem. Bár az emberekKitalálták márNekem mondták:Ez a hallucinációval jár. És most tessék!Látom!A kutatók meg tussolják!Hogy a kocka forduljon, várom!..
 1202. December 9.  A környezet nagyon szép! Minden a legnagyobb rendben van itt Magyarországon. Príma! 1992. December 31. A levegő eléggé szennyezett. Bár nem annyira, mint Kínában. Persze így, halhatatlanként még rosszabb, mert bár sokáig fogok élni, de ha…..
 Mikor egy madár kikelt a tojásából, az anyamadár vigyázva rejtegeti őt a külvilág elől.Aztán eljön az a nap, amikor már meg kell tanulnia repülni.Később már önállóan, anyjától távol él.Egy nap egy nagy gyárkémény felé téved.Repül tovább, de a gyár kéménye…..
   Cseng a csengő,Giling-galang.A templombanSzól a harang. Jézus urunk,Nyisd fel szemünk,Hadd lehessenÖrök életünk! MegjósoltákSzületésed;SzeretetedSzívünkbe vésed. Szívünkbe vésedSzereteted;Hadd lehessünkÖrökre veled! Mert karácsonyA legszebb…..
Egy űrsikló épppen fent van az űrben. Az általa készített képeken ez található:A nappal minden renben van. Semmi baj nincsen vele. De a siklóban egy tudós található, kinek neve: Distece David. Titokban a Föld vesztét akarja.Ezért hamis adatokat küld el a NASA - nak. Az adatok…..
 Kedves Zsolt! Ebben a levélben tájékoztatlak téged arról, hogy a Föld nagyon gyorsan halad a globális felmelegedés felé! Minél több a Földön a szén-dioxid, annál melegebb lesz bolygónkon. Ha még nem tudnád, a levegő összetétele a következő: 78,08 %…..
Linkin Park Dalszövegek 2008.12.13 12:06:10
Dirt Off Your Shoulder/Lying From You  Dirt Off Your Shoulder/Lying From YouI ordered a frappachino. Where's my fucking frappachino? Alright, let's do this.When I pretend everything is what I want it to be,I look exactly like what you had always wanted to see,When I pretend, I can forget…..
Linkin Park Linkek 2008.12.13 11:45:47
LinkekLinkin Park hivatalos oldalaMike Kenji ShinodaLPUndergroundLPJZ.comLP SchoolAvrilweb..
Linkin Park 2008.12.13 11:44:09
A legjobb beszólások  "A banda létrehozása azért történt, mert vártunk egy hangra, amit eddig még sohasem hallottunk. Elfáradtunk a várakozásban, és eldöntöttük, hogy mi majd mi megcsináljuk." - Mike "Cyclefly az egyik kedvenc bandám, és a legújabb…..
Linkin Park Interjúk 2008.12.13 11:40:13
Új albumról és a Projekt Projekt Revolution-ról Mike az MTV-nek a következőket nyilatkozta a Projekt Revolution-ról és az új albumról: még a számokat nem készítettük el, de már rengeteg hangmintánk van hozzá. Mike még azt is mondta, hogy az sem kizárt, hogy a PR tour…..
Linkin Park Phoenix 2008.12.13 11:30:51
Phoenix Farrell   Név: David Michael FarrellBecenév: Phoenix, FuunixSzületési idõ: 1977. február 8.Születési hely: Massachusett, majd Mission Viejo, CA-ba költöztek.Lakhely: Los Angeles, CaliforniaElõzõ bandák: The Snax, Xero, Hybrid TheoryFeladata a bandában:…..
Linkin Park Chester 2008.12.13 11:27:50
Chester Bennington   Név: Chester Charles BenningtonBecenév: Chazy ChazSzületési idõ: 1976. március 20.Születési hely: Phoenix, ArizonaLakhelye:Santa Monica, CaliforniaFeladata a bandában: ÉnekElõzõ bandák: Grey Daze, Hybrid TheoryVallás:Egyedülálló gondolkodása van…..
Linkin Park Mike 2008.12.13 11:25:40
Mike Shinoda   Név: Michael Kenji Shinoda  Becenév: Spike Minoda, Spike Shinizzle, The GlueSzületési idõ: 1977. február 11.Elõzõ bandák: Xero, Hybrid TheorySzületési hely: Agoura, CaliforniaLakhelye: Los Angeles, CaliforniaFeladata a bandában: ÉnekVallása:…..
Linkin Park Hivatalos történet 2008.12.06 11:45:00
Hivatalos történetKérdezd meg a Linkin Park gitárosát, Brad Delsont, hogy mely együttesekkel szeretne együtt turnézni és ő már mondja is a választ. "Megmondtuk a menedzserünknek, hogy válasszon ki egy bandát és mi turnézunk velük" - hangzott a válasz. "A mi zenénk…..
Linkin Park Idézetek 2008.12.06 11:41:00
Hello!Csak érdekességképpen: nézd meg a másik, www.linkipark.eoldal.hu oldalamat!A zene hatással van rám. Nem hagyhatom abba, soha! Mike Shinoda Azt hiszem most 18 tetkóm van összesen. Hát ami a hátamon van az a kedvencem, mert kiemeli a hátamat és több részből , képből…..