Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JillandJack

2 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenés-éneklős reklámot készíteni mindig hatalmas rizikó, pláne ha a szpotban maguk a cég alkalmazottai fakadnak dalra. Idehaza ráadásul még nehezebb jól kijönni a dologból, hiszen ez a fajta kötelező vállalati jókedv sokakból elég rossz előképeket hív elő. Az egyetlen dolog,…..
ágy - asztal - tv Nap kérdése 2010.10.21 11:02:44
A holnap reggel induló új nyereményjátékhoz kapcsolódik a mai kép.Mi lehet ez? ..
JillandJack 2010.10.21 21:20:30
A mai Meleg Méltóság Menete különösen melegre sikerült (képek és videók később). Szokásához híven Gyurcsány Ferenc is megjelent felesége, valamint Szabó Zoltán és Vadai Ágnes társaságában. Most, hogy dübörög a Nemzeti Együttműködés Rendszere, nem kaptak privát…..
Tegnap 19:26 óta másképp forog a Föld, már ha forog egyáltalán. Én sajnos nem láttam élőben a nagy dirrel-dúrral beharangozott világfordító tévés reklámeseményt, épp a végéből csíptem el egy jelenetet, amikor a nagyon trendire és fiatalosra fodrászolt marketinges (szerintem…..
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt pénteki nagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet. A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett az Index…..
bodoky A nagy Omninvest-svindli 2009.11.30 11:04:00
Oltatni muszáj, de miért kellene megbíznunk egy olyan cég vakcinájában, amelyiktől használt autót sem vennénk szívesen?..
JillandJack 2009.12.01 21:49:17
@aszekelyek: 1.)Magyarországon MINDENKI ugyanazt az oltóanyagot kapta, persze, van, aki szerint Falus a "kupakost", de ha valakinek van szeme, látja, hogy az a tű töve volt a fecskendőn.Az eredeti képek az Ántsz oldalán: www.antsz.hu/portal/down/kulso/aktualis/ujinfluenza/ANTSZvezetokoltasa.pdf.
2) A kockázati csoportokba tartozóknak (gyerek, terhes, krónikus beteg, eü-i dolgozó, tanár, stb) 4 millió ingyenes oltóanyag áll a rendelkezésére, ha nem állna, az lenne a baj, hogy "ez a mocsok kormány" hagyja pusztulni a magyart". Ha rendelkezésre állna, de nem itthoni, hanem a jóval drágább külföldi, akkor az lenne a baj. Mert akkor az ismert tulajdonosi hátterű "mocskos multik" kapnák a pénzt. Kevés dologban vagyunk manapság világszínvonalon, de vírusvédelemben igen.Ennek örülni kéne, semmint fujjogni. 3) A hócipőm tele van a "már megint rosszul kommunikál a kormány" fajtájú picsogással. Chipbeültetésre, cionista összeesküvésre, eszetlen légből kapott állításokra, alulképzett körzeti orvosok riogatására akkor sem lehetne befogadó füleket remélve válaszolni, ha Morvai Krisztina és baráti köre lenne az Omninvest főrészvényese. Pont ez a baj a hisztivel: a tényeket, észérveket kiszorítja, és mennyivel jobban eladja a Blikk, Bors, Napi Ász aktuális számát. Ma már az a hír járta körbe orvos körökben, hogy ja, persze, az intenzíven lévő kismamák az oltás miatt kerültek oda. Reménytelen.
JillandJack 2009.12.01 20:31:56
Kis Hableány, keress inkább olyan pasit, akinak úgy vagy jó, ahogy vagy.
De ha mégsem, egy kis érv a meggyőzéshez (a farokméretre sajnos nincs hatással).
A Fluval P egyike az Európában jelenleg elismerten hatékony vakcináknak (lásd
www.eurosurveillance.org). A vakcina élő kórokozót nem tartalmaz, hasonló technológiával készült, mint a Fluval AB, amelyből kb. 16 millió dózist az ország problémamentesen felhasznált az elmúlt évtizedekben.
A Fluval P stabilizáló anyagként tiomerzált (etil-higany vegyület), adjuvánsként aluminium-foszfát gélt tartalmaz. A tiomerzál vízoldékony, etil származékként a szervezetből napokon belül teljes mértékben kiürül, ártalmatlan.
A másik sokat kritizált vegyület az oltásban az alumíniumfoszfát. Az Al-foszfát gél évtizedek óta alkalmazott, kipróbált szer, Al-szulfát van pl. a sütőporban. Napi engedélyezett mennyisége 0,6-1,0 gramm testtömeg-kilogrammonként (60 kg-os ember esetén 36-60 gramm, utána lehet nézni tudatos vásárlói oldalakon. A vakcinában ennek a töredéke (a felnőttben 0,6 gramm) található, egy jó kis térfogatnövelt látványpékséges kenyérben több van belőle!!!
Nem bizonyított az az állítás, ami az autizmust egyik vagy másik anyaggal hozza összefüggésbe. (Az autisták számának látványos növekedése sokkal inkább köthető a jobb diagnosztizáláshoz, pár évtizede a súlyosabb eseteket még értelmi fogyatékosoknak minősítették volna.)
A Volvo új kampányában két figyelemreméltó dolog is van. Az egyik az alapötlet, amelynek lényege az, hogy a bemutatásra váró, így a nagyközönségnek hivatalosan még be nem mutatott új Volvo S60-as tesztelésére egy vak művészt, Esaraf Armagant kérték fel. Ha egy képzavarral…..
36 logó, 8 perc, 1 játékos! -valahogy így hangozna a TV2-es felvezetés ehhez az játékhoz, ha Vágó Pista egy új kvízjátékot kapna a feneke alá, amelyben logotípiai ismereteinket tenné próbára. A játék célja ugyanis az, hogy a rendelkezésünkre álló 8 perc vagy annál…..
Update: Na kérem! Ezennel kihirdetem az újabb kör nyertesét, aki nem más, mint Chalabre, aki már annyi poént szórt be a kommentkbe a rovat indulás óta, hogy már rég kijárt volna neki egy nyeremény. Örülök, hogy hozzá kerülnek a Hell ajándékok, már amennyiben elküldi nekem az…..
JillandJack 2009.09.28 16:17:48
JillandJack 2009.09.28 16:18:55
A Konkrét Könyvek kiadó posztjának írása közben gondolkoztam el azon, mennyire nem foglalkoznak sem az irodalmi művekben, sem a filmekben a reklámosokkal. Na nem mintha olyan megkerülhetetlenül izgalmas világ lenne ez, de a nagy számok törvénye alapján azért ennél sokkal több…..
Sem a BKV felügyelőbizottsága, sem Kocsis István nem hozza nyilvánosságra, mivel tisztázta az MVM szállodaügyében játszott szerepét a BKV vezérigazgatója. A felügyelőbizottság szerint személyes adatokról van szó, amiket csak Kocsis tárhat a közvélemény elé, maga Kocsis…..
Tegnap lezajlott az Arany Penge reklámfesztivál díjátadója, ami meglehetősen érdekesre sikeredett. A helyszínválasztás mindenképpen jó volt, hiszen a Gödör tökéletesen alkalmas egy ehhez hasonló rendezvény lebonyolítására. Az este tematikáját nekem nem sikerült megfejtenem, a…..
Azt vettem észre magamon, hogy a reklámok böngészése, a posztesélyes anyagok válogatása közben olyan mennyiségű felesleges információ raktározódik el bennem, aminek a negyedét sem akartam soha tudni. A kommentekből ítélve sokan vannak még így ezzel rajtam kívül. Nekik…..
Update: Bár ezen a héten a feladatválasztás nem bizonyult maradéktalanul jónak (mondhatnám azt is hogy szar volt, de az nem hangzana profinak), azért így is szép számú tipp érkezett. A megfejtők közül a szerencse és a random.org ezúttal Bravo Bateman nevű kedves barátunknak…..
Sokáig gondolkodtam azon, hogy betegyem-e ezt a hirdetést, de aztán arra gondoltam, hogy mindig csak itthonról hozok negatív példákat. Miért ne lehetne egy igazán szar külföldi reklámot is bemutatni néha? Okulásképpen álljon itt a Doc Morris Pharmacies óvszerhirdetése, ami annyi…..
Ez az első eset, hogy nem találok szavakat. Keresem őket, de semmi. Csak arra tudok gondolni, hogy ezt tényleg megvette egy ügyfél? A By Far dán ügynökség tényleg elkészíettte ezeket, vagy egy hatalmas nagy kamu az egész? Vigyázat, a tovább gombra csak azok kattintsanak, akik nem…..
Update: Ez a poszt egy héttel ezelőtt jelent meg, így valószínűleg közületek sokan már olvasták, és a filmet is látták. Mivel azonban ez a szpot valahogy sokkal kevésbé látszott a tévében, és a ráirányuló figyelem is kisebb volt úgy gondoltam, érdemes a blogban előre venni,…..
JillandJack 2009.01.07 13:26:01
addict Veszekedő vak házaspár 2008.12.19 10:15:00
Nem is olyan rég volt szó a blogon a MEH által szervezett esélyegyenlőségi kampány első darabjáról, a kerekesszékes állásinterjút bemutató reklámfilmről, ami itt a Rekámszemle rovatban az eddigi legmagasabb pontszámot kapta. A négy témát feldolgozó sorozat második darabja a…..
Természetesen mi sem szeretnénk kimaradni az év végi listaszezonból, a Kreatív Online-on hét elején jönnek majd ki az év eze meg aza témájú cikkek, az egyikbe viszont most önök is beleszólhatnak: mi volt 2008 legjobb magyar reklámfilmje? Ehhez csak meg kell nyomni a kedvencük…..
- Jack, tudod, miért jó a mazochistának? - Fogalmam sincs. Miért??? - Mert ha rossz, akkor jó, ha meg jó, akkor rossz, tehát jó. - Én meg szado-mazochista vagyok, mert nekem akkor is jó, amikor neked rossz. - Én viszont egoista vagyok, és nekem akkor jó, amikor nekem jó. ..
Avagy: mennyi érzelem fér egy lekváros üvegbe? A FONTOS (important) szó jelentései az Encyclopedia Britannica szerint: 1 : valuable in content or relationship … 3 : giving evidence of a feeling of self-importance Jill és Jack viszonylatában: Jill értékesnek (valuable)…..