Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lagzi lajos

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Schmitt és Schmidt 2010.06.25 13:01:00
A ma.hu úgy értesült a múlt héten, hogy Schmitt Pálnak az unokaöccse, az alig 30 esztendős Schmitt Pál Péter lehet a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója. Ezt állítólag Szűts Ildikó távozó vezérigazgató jelentette be a Posta felső vezetésének. Schmitt Pál Péter eddig…..
lagzi lajos 2010.06.26 03:57:58
@Tigeri: Na azért amit a Convval műveltetek king ügyben fogadjátok örök hálámat ,most is patakokban folyik a könnyem a röhögéstől :)) máshol is szoktatok kommentelni? mennék oda :))
Azt mondja OV, hogy vincit voluntas tua. A kiejtést hagyjuk, mondjuk azt, hogy egyházi latin volt (voluntasz tua, így, "a" hanggal "á" helyett? Viktor, Viktor...), bár ez nem igaz. És azt mondja utána OV, hogy "Győzedelmeskedjék hát a te akaratod!". Nem…..
lagzi lajos 2010.05.31 01:42:07
E@Fapuma:
hogy egyszerű műveletelen "szerkentyű" miért háborodik fel ha szembe találja magát a műveltséggel , sosem értettem ,áruld már el légyszi !
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Lehet-e? Borzolódik itt a színvilág. A pirosak megkérték a zöldeket, hogy lépegessenek már egymás javára vissza – mert különben jön a narancssárga uralom, nem is beszélve a fehérterrorról. Ahhoz, hogy a Fidesznek ne legyen meg a kétharmada, 10 helyen kéne az ellenzéknek…..
lagzi lajos 2010.04.18 20:41:19
@torró:
Románia:
Lakosság: 21 496 664 fő (2009)
A magyarok alkotják a legnagyobb nemzeti kisebbséget. (A népszámlálás szerint 2002-ben 1 434 377 fő.)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Románia#.C3.81ltal.C3.A1nos_adatok

legalább ne égesd magad ilyen szintü tájékozatlansággal ,most akkor ki a hülye ?
Nem találsz kedvenc filmedhez feliratot? Esetleg van egy új filmelőzetes, amit meg szeretnél nézni, de nem tudsz jól angolul?Írj bátran kommentet ide és ígérem válaszolok!..
Ez az iPad olyan friss, hogy még meleg. Alig három napja kezdték el a forgalmazását, ráadásul a kezemben tartott darabnak története van, hiszen Handrás majdnem 24 órát állt érte sorba. Az elsők közt távozott a 5th Avenue-n található Apple Store-ból, ami előtt addigra már…..
lagzi lajos 2010.04.06 03:18:51
@Naked Lunch:
iWork-nek hívják ami az irodai alkalmazások gyűjtő neve és rajta van az iPad-n, szerkeszthetsz szöveget ,amellett hogy egy kicsit tájékozodsz arról amit fikázol.
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
lagzi lajos 2010.04.04 18:53:50
@Yenszi: A hóembert szeretjük a Palikot nem
lagzi lajos 2010.04.04 20:56:22
@panteon: Én több mint 10 éve utálom nem igazán nevezhető divatnak és mint látom nem vagyok egyedül, konkrétan rajta kívül a világon senkit sem utálok ,amig a 6 személyes RT-ben vezérigazgatóskodik addig nem is érdekel de ahogy az ocsmány személye vasárnap bele óbégat az életembe az már tűrhetetlen .Ha neked meg ő a kedvenced hát.....?! szerintem indíts egy- palik fan- blogot aztán majd meglátjuk .
lagzi lajos 2010.04.04 21:16:25
Az autópályás jobbról előzést már szinte megszoktuk, volt is szó róla már elég sokszor. Városban viszont több irányból jöhet bárki, nem csak autóval, hanem akár gyalog is, ezért különösen veszélyes ilyemit tenni. Zsolt a zebrán engedett épp át egy puhatestűt, amikor…..
lagzi lajos 2009.06.29 17:45:04
@Rejtett a Szám: Nem tudom hogy a KRESZ-ben szerepel-e de nekem logikus hogy ami áll azt nem előzöm hanem vagy elmegyek mellette vagy kikerülöm kinek mi tetszik ,de ebben az esetben egyik sem történt,azért is álltam meg miután elindultam ,mert azt hittem valami baj van azért dudál,de nem.Nem mentem senki mellett el a zebránál !messziről láttam a gyalogost ezért lassan gurultam a zebráig ahol megálltam.
lagzi lajos 2009.06.29 17:48:24
@Agyalap: bármennyire hihetetlen ez egy chopper és nem cikáztam hanem az egyetlen a zebránálálló autó mellé gurultam azért a jobb oldalára mert rálógótt a felező vonalra .Ha nem hiszed hogy chopper kérdezd a blogolot .
Bár az Opera és a Firefox mobilböngészők továbbra sem mentek át az AppStore engedélyezési eljárásán, már négy browser is letölthető az Apple online boltjából. Az engedélyezés egyik feltétele, hogy az új programok többletszolgáltatást nyújtsanak a korábban elfogadott…..
lagzi lajos 2009.01.16 07:17:18
@Gery Greyhound // Megújult a bestofgyurcsany.hu >>:

Ha lenne valami fogalmad az iPhone-ról akkor nem irnál ennyi marhaságot, akkor tudnád hogy amiket nem engedélyez az Alma azért azok is letölthetöek és remekül használhatoak pl video felvevő stb.Igaz nem az Apple oldaláról .Gondolom te a warez vackaidat a Microfostól töltöd nem máshonnan.
Az "isteni" WinMo-ról pedig csak ennyi :

"A Motorola dobta a Windowst"

www.pdamania.hu/content/13468/
Múlt péntekre ígérték a külföldi híroldalak, de most tényleg megjelent a Mac OS X Leopard legújabb frissítése, a 10.5.6-os. Elég kövér update-re sikeredett a mostani, hiszen 377 megabájt adat mászik át letöltés közben a hálózaton, persze az elődök sem voltak soványabbak. Az…..
Amikor elindult ez a széria, az optimisták közé tartoztam. Bár eléggé zavart a korhatár 12 évre való levitele, ezzel az irritáló minisztárok és wannabe szüleik felbukkanása, de reméltem, azért valami maradt a régi, igenis veretes hagyományokból.Sajnos azonban nem sok. Az egyik,…..