Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juhar

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Vannak pillanatok az életben, amikor egy kicsit megállunk a mindennapi mókuskerékben és végig gondoljuk azt, ami addig volt, aztán meg találgatunk, mi a legvalószínűbb folytatás, nameg persze tervezgetünk, hogy legyen ezután. És vannak…..
      Nagy levegő, sóhaj. Na, megvan végre a gitárom. Saját, különbejáratú, vadonat új gitár. Sokat kellett várni rá, de végül megérte. Sokkal jobban tudtam úgy választani, hogy már "használtam " pár hónapig egy elektromos gitárt, mitha most…..
Mészáros Imre blogja A lépés... 2009.04.15 06:23:00
       Tegnap olyan lépésre szántam magam, amiről azt gondoltam régebben, hogy soha nem fogom megtenni. Hosszas gondolkodás után feltettem a gitáromat egy hirdetési oldalra. Eladom.        Úgy döntöttem, teljesen áttérek…..
 Megtalálták a 2007 augusztusában Gödöllőről ellopott Teleki-szobor egy darabját. Hogy hol? Egy engedéllyel működő fémfelvásárló-telepen. Sokat elárul közállapotainkról, hogy a felvásárlók akár szobor-aprólékot is átvesznek, amire még azt sem igen lehet mondani, hogy…..
juhar 2009.02.23 10:58:40
@Francois Pignon: Oké... de akkor már bioplasztikból, mert ha megrongálják önmagától megjavul. Ráadásul, ha már ellpoják és szétvágják biológiailag lebomlik. :)
Mandiner blog A Jobbik kommancsa 2009.01.29 07:01:00
  Sajnos nincs nekem való, rendes antikommunista párt Magyarországon. Biztos azért, mert nincs rá piac. Kádár-nosztalgiával, cigány-riogatással, zsidó-összeesküvéssel, fasisztázással, kötelező hittanoktatás riogatással, kötelező „ismerjük fel nemi…..
     Mindig is azt mondtam, pozitívan kell a dolgokhoz hozzáállni, akkor pozitívan is alakulnak. Legalábbis, ha balul sikerült valami, mindig próbáltam erre koncentrálni. Volt mikor bejött, máskor meg nem.     Nemrég megnéztem egy filmet, ami…..
"Az országkáromló Gyurcsány Ferenc útjából elhárult az utolsó akadály is, az általa megvetett magyar nemzeti ereklye árúba bocsátása elől. (...) Sátán, el a Szent Koronától!"  A fenti sorokat többek közt Patrubány Miklós és Vona Gábor jegyzik, akik…..
juhar 2009.01.26 06:38:56
@homoródkarácsonyfalvi: igaz, a rokonság beszámolói alapján Győr-Moson-Sopron megyében és Békés megyében is nagy népszerűségre tettek szert. Nem csak a cigányozás miatt. A semminél egy kicsit több.
juhar 2009.01.26 07:01:50
@FerencTestvér: valóban felfoghatatlan hogy tervszerűen teszik, tesszük csonka országgá ezt a földet és szélesre tárt karokkal nézzük végig a saját halálunkat. A számok magukért beszélnek. Nagyon elő kell vennem a pozitív énem, hogy elképzeljem ez a folyamat még visszafordítható.
...ezt a tervszerűséget még tudjuk befolyásolni? ...ha igen miért nem tesszük?
juhar 2009.01.26 08:05:14
@Acmee:" Egyetlen dolgot remélek, h nem fogják a teljes keretet felhasználni"
Asszem erről a reményről már lemondhatsz... és ha már a jóslatoknál tartunk. Mi lenne, ha drága politikusaink néha könyvet is vennének a kezükbe. Nemere Pistabá 1999-ben hátborzongató dolgokat írt a MOSTANI VÁLSÁGRÓL.
...ha a kedves választópolgárok ezt tudták volna?!? Minimum nem lettünk volna EU tagok.
...de minek is kell nekünk mindent előre tudni? Jó lesz nekünk attól?
     Ahogy már írtam, hamarosan új műsorunk lesz a rádióban, a Reggeli 270. Ez, ahogy a neve is mutatja reggel zajlik majd, kétszázhetven percen keresztül:) Nagyon várom már. Nagyon nem szeretek egyedül dolgozni, hozzászoktam, hogy párbeszédekből áll a műsor,…..
         Paródiát készíteni mindig kétélű dolog, mert, még ha jól is sikerül, szinte biztos, hogy az eredeti film, dal, vagy bármi más készítői, rajongói között lesznek olyanok, akik nem veszik "poénra", hanem felháborodnak,…..
        Vannak, az úgynevezett gyerekadók, meg az úgynevezett többiek. Na most, a "többiek" csoportba tartozó adókon, ugye néha becsúszik egy-egy kis erőszak, semmi gond. Néha szex is, meg ugye beszélnek néha a hüvelygombáról,…..
juhar 2009.01.09 09:54:43
Egyetértek.
Ezt ismeritek?
www.hu.jimjam.tv/
Mi inkább ezt a csatornát favorizáljuk.
        Az utóbbi napokban eléggé lehűlt a levegő mifelénk, jelenleg odakinn -13,-14 fok van. Megérkezett egy kevéske hó is, amit én személy szerint szívesen kihagytam volna idénre, de hát ilyenkor szokott esni, és visszagondolva, hogy tavaly is csak…..
 Játékra hívlak benneteket. Egyszer a Tabánban kószálva próbáltuk feldobni így napunkat egy kedves ismerősömmel. Elképzeltük, hogy film készül az életünkről, aztán barátaink, ismerőseink szerepére válogattuk a színészeket. Nagyon jó szórakozás lett belőle, ajánlom…..
        Pontosan emlékszem, mikor írtam az első "igazi" dalomat... Kábé 15 éves lehettem, és baromi büszke voltam magamra, amikor elkészült... Az volt a címe, hogy "Tűzmadár", és bár mostani szemel (meg füllel) már feleannyira…..