Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hawkeye

0 bejegyzést írt és 1349 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Károly kacifántos kamuba botlott: a brit webáruház nem tűnt gyanúsnak, még szerencse, hogy a bank résen volt. Euróban fizetett, de a shop az ingyenes szállításra kínai jüant, a termékre pedig indonéz rúpiát próbált beterhelni a számlájára. Tegnap este rendeltem egy Nagy-Britanniában…..
hawkeye 2019.12.07 12:06:00
@a lekvár neve puffin: Hogy te mekkora gyökér vagy....
Olvasónk kifogásolja, hogy egy webáruház mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül a csomag átvételekor fel akarta írnia a személyi igazolványa számát. A személyes adatok kezelése nem vicc, érdemes róla beszélni. A legtisztább az, ha előre tudjuk, milyen adatokra lesz szükség és az alapján döntjük el,…..
Dolgoznak a végkimerülésig kevés pénzért, miközben igen komoly felelősség terheli őket a közösségi média hangnemét, hatását, befolyását illetően. Ismét panaszkodtak a Facebook korábbi, a portál berlini központjában dolgozó moderátorai, ezúttal a Guardian-nek. Feladatuk nemes. Ők tisztítják meg a…..
Caruso #metooplacido 2019.08.17 12:12:24
Sajtot talált a holló, fölvitte a fára, Róka koma a sajtot nagyon megkívánta. Magas a fa, magasan ül a holló rajta? Csőréből a zsákmányát azért is kicsalja! „Holló asszony - szól neki -, örülök, hogy látom, nincs kegyednél gyönyörűbb madár a világon!” Csönd. A holló nem felel, épp csak egyet illeg.…..
hawkeye 2019.08.17 15:42:27
Meddig lehet elviselni a telefonos ügyfélszolgálatok liftzenéit és a megnyugtatónak szánt bársonyos gépi hangjának biztatását? Levélírónk 30 percig bírta, de biztos nagyon fontos ügyben próbálkozott és/vagy különösen türelmes ember. Vodafone ügyfélszolgálattal lett…..
hawkeye 2019.05.22 14:17:22
@Xezs7: És éreztél különbséget a robot, és a biodroid között?
Óriási magyar rajongótáborral rendelkezett Magyarország Bud Spencer (vagyis Carlo Pedersoli) – a honlapját éppen ezért magyar nyelvre is lefordították. Amikor 2016. június 27-én a színész 86 évesen meghalt, nálunk ezrek, ha nem tízezrek gyászolták. Az olasz nagykövetség épületének kerítését…..
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
hawkeye 2018.05.30 16:18:50
@További magyar hang:

Elképesztő, hogy mekkora simlis gazemberek dolgoznak a kereskedelemben.
De sírni, követelőzni tudnak, hogy kevés a bér...
"Hogy ne csak mindig szegény Magyar Postát üssük". Tragikomikus módon ezzel a felkiáltással került ki nemrég a Homárra az extrém nagyértékű, 81 000 forintos csomagot elhagyó Trans-O-Flex sztorija. Erre nem telt bele egy hét, és ránkcáfolt az élet meg a Magyar Posta. Szomorú, de igaz történet…..
hawkeye 2018.01.09 10:31:50
Te, kedves olvasó, csak úgy, a magad örömére morfondírozhatsz egy sort a címbeli kérdésen, de ha esetleg DIGI-s területen lévő lakásod van, amit bérbe adsz, na akkor élesbe megy a játék. Csaba azonban nemcsak azért írt, mert kiakadt a havi előfizetési díjakhoz mérten…..
Tékozló Homár Zimmer Feri örök 2017.08.11 14:36:00
Balatoni szálláshelyeket nézegetve derült ki számomra, hogy az egykori szocialista vállalati és SZOT üdülők üzemeltetőinek egy része - nyilván a pénzhiány szorításából előre menekülve - a berendezést gyakorlatilag változatlanul meghagyva retró felkiáltással szolgáltat…..
hawkeye 2017.08.12 10:14:09
@Facelessbook: Nem földvári!!! Tel Aviv-i.... :)
Az Erste év elején a Joker hitelkártyáját az új, Max névre hallgató konstrukcióra cserélte. Ez a poszt, ennek a változásnak, és egy régi, rutinos jokeresnek köszönheti a születését. Már eleve a "áááááá, semmi nem fog változni, csak pénz helyett ezentúl Wizz Air pontokat…..
hawkeye 2017.08.02 10:39:15
@Digitális Dzsihád: Pontosan így van!
Egyébként meg megmosolyogtató az a rengeteg ember, aki fennen hirdeti, hogy a kártyák az ő érdekeit szolgálják.
Egy frászt. A bankok profitját...
Omg, milyen kis idegesek...
A héten az egyik bejárásomnál futottam bele az egyáltalán nem ritka, tipikusan lakótelepi problémába: Van A néni, aki imádja a madarakat és ahelyett, hogy a lakásában tartana egyet ketrecben, inkább az erkélyről eteti a galambokat...
Analfabéták, kannibálok :DDDDDDD Ennél a nőnél mélyebbre nem csúszhat az ország B) Kiégtem, kurva jó! köszönöm Titó B)..
Tisztelt Főpolgármester és Polgármester Urak! A római-parti mobilgát tervei kapcsán március 6-án tartott lakossági fórumon Önöknek sikerült ismét megalázniuk a III. kerület lakóit, a független szakembereket és civileket, ezzel gúnyt űztek a demokráciából, miközben a képviseleti demokráciára…..
A webshopok üzemeltetőit törvény kötelezi az ügyfélszolgálat működtetésére, ami nem egy nagy etvasz. Egy normális hozzáállású cég tudja, hogy a vásárlók elégedettségét legalább annyira befolyásolja, ahogy bánnak velük, mint a termékek minősége vagy a kínálat bősége. A Brands.hu viszont elég furán…..
Amikor 2013-ban az AMC megvette a UPC műsorgyártó/műsorszolgltató cégét, a Chellomediát, jött vele egy rakás csatorna, pl. a Sport1, a Spektum, vagy a TV Paprika. Érthető, hogy amikor tavaly a TV2 elindította kábelportfóliója újabb hullámát, és benne a Chili TV nevű gasztrotévéjüket, az AMC ideges…..
Tavaly szeptemberben - még Helpy néven - indult az online takarítóközvetítő Rendi.hu, ami fantasztikus érzékkel vette észre a piaci rést a kiszámítható, megfizethető és megbízható házi takarítószolgálat piacán. A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég…..
hawkeye 2016.08.27 08:42:52
@atpijkamo116: :))))
Augusztustól a VH1 Classic helyén MTV Classic néven indul új adó, amely a Music Television legjobb korszakát idézi majd meg, Beavis & Buttheaddel, MTV Unpluggeddal és persze sok klasszikus klippel. A csatorna az MTV fénykorára, azaz a kilencvenes évekre és a kora kétezres évekre koncentrál…..
Ismét lehet állami támogatásból hűtőt venni, meg van mentve a magyar. Ez az intézkedés annyira értelmetlen, annyira kisstílű, annyira kispolgári, annyira fos, hogy akrilba kellene foglalni és mutogatni a kulturált népeknek, mi mindenre képes a primitív ösztönökre építő kormányzat. Egyáltalán ki a…..
Vannak, akik már a hivatali ügyintézés gondolatától is pánikrohamot kapnak, és őszintén szólva, meg is értem őket, általában annyi átláthatatlan szabály, bikfanyelven megfogalmazott tájékoztató és kiszámíthatatlansági faktor szegélyezi a feladatok kipipálásához vezető utat. De ma már legalább a…..
hawkeye 2016.04.29 13:33:09
@sáros_tehén: "A saját meghatalmazáson minden adat rajta volt? Lehet kimaradt valami és azért mondták a saját meghatalmazás használatát."

Azt tudod, hogy a Magyar Posta is kizárólag a saját maga által kreált meghatalmazás nyomtatványt fogadja el, ha pl. át akarod venni a szomszédnak érkező topshopos, reptiliánbőrből készült gyógykarkötőjét?
Hogy egy ügyfélszolgálatnak mikor és hogyan kell válaszolnia? Hát természetesen gyorsan és pontosan, de a részleteket majd megtudjuk a szakértőktől, addig meg szórakozzunk jól Sanyineharagudj és H. Sándor ügyfélszolgálatos szépen induló románcának földbeállásán a tavaly októberi ígéretes kezdettől a…..
Az már tegnap kiderült, hogy Novodomszky Éva váltja a köztévésen elegáns módon kirúgott Jakupcsek Gabriellát a Ridikülben, de a Bors már azt is tudni véli, hogy ki váltja a Magyarország, Szeretlek! című műsorban. A hírek szerint Tatár Csilla ugrik be a helyére, aki még a nagy köztévés átalakításnál…..