Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiszel Tünde (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán straighforward, könnyen dekódolható üzenettel célozták meg a fiatalokat az illetékesek ebben a kampányban, amellyel a vidéki turizmust szeretnék fellendíteni. A vidék szépségeinek unalmas ecsetelése helyett egy keményebb üzenettel próbálták eltalálni a célközönséget,…..
Kiszel Tünde (törölt) 2009.06.08 23:20:16
addict Szexista reklám nőknek! 2009.04.15 11:00:00
Furcsa ilyesmit hallani nem? Azt, hogy bögyös szőkék, kacér barnák vagy lengén öltözött feketék riszálják magukat egy reklámban, és ezzel próbálják magukon kívül a terméket is kívánatossá tenni a férfiak szemében olyannyira megszoktuk, hogy szinte már észre sem vesszük,…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
Ez most még az előző ilyen témájú posztnál is hosszabb lesz, elsősorban nem végigböngészés céljából írom, lehet rajta keresgélni, hova tartozik egyik-másik kutyafajta. II. Pincserek, Schnauzerek, Molosszusok, Svájci Hegyikutyák   A. Pincserek és…..
  Helló-halló, elektor-kalandor! Mobilod mit tud? Navidon van friss Szlovénia? Barátok köztet konvertálod aviba? A gyarapodó kisvárosi polgár fejlődő technikához fűződő mérhetetlen vonzalmáról ejtünk néhány szót a következőkben. A második-harmadik hullámban…..
Én azt hittem, hogy egy hétvége nem nyújthat annál többet, mint amit péntek este kaptam tőle, amikor egy részeg és őrült csukahorgász puszta kézzel akarta agyonverni a szabad tűzön pörköltet főző Uj Péter főszerkesztőt. Mindezt azért, mert az ismert publicista - bár…..
-Na mit is mondunk mi erre? Gyenge kezdés után erős visszaesés! Á, a Bonanza meg Ákos szólóprodukciója között zongorázni lehet a különbséget!Ma ismét a jegyzeteimből fogok válogatni bármilyen központi koncepció nélkül. Egy a közös: Tibor (és persze Józsi is)…..
Kiszel Tünde (törölt) 2009.02.24 02:29:36
bas@@@@@@us!!!!!!

ne haragudjatok, nyilvanosan szeretnem megkovetni
B.J.-t, ugyanis az imenti maganlevelet nagyon rossz helyre nyomtam. mindig is meveto folenyesseggel olvastam eddig a hasonloan eltolt leveleket, el nem tudtam volna kepzelni, hogy magam is ebbe a hibaba esem. igaz ugyan, hogy Janinak a tavcso listara irt valaszara reagaltam teljesen prompt jelleggel, de megneztem, hogy a ´to´ mezoben az o e-mail cime szerepel...ja, igenam, de csak idezet/kommentar jelleggel...vagy ize, mar magam sem tudom, csak probalom magyarazni a bizonyitvanyomat...
rogvest nekilatok, es megszaggatom a ruhamat, talan
hamut is lelek valahol a kornyeken, de meg egyszer
szeretnek elnezest kerni.

Nos, ennyi ettől a "remek" embertől, többet nem idéznék, mert akkor vele lenne telefosva itt minden.
Subba Temetetlen múlt: K1 2009.02.18 12:10:00
Erre emlékeztek még? Mivel mostanában minden tele van '80, '90-es születésű emberrel, mindenhol ők rohangálnak és természetesen övék a világ, hát kötelességünknek érezzük, hogy egy picit adjunk nekik abból amiről lemaradtak. A részben szereplő férfi annyira időtálló,…..
Kiszel Tünde (törölt) 2009.02.18 23:13:25
@saudian: minnyá megnézem a dvd-n, de így látatlanba' a magyar kennidzsí, dés lászló lenne a tippem
Kiszel Tünde (törölt) 2009.02.20 13:48:20
@sish: Tényleg. Lehet, hogy mégis annyira hülye vagyok, mint mondják?
Mandiner blog Melegséget! 2009.01.11 08:01:00
 Tegnap este egy férfi ült a szomszéd autóján. Bólogatott a feje. Ápolatlanul, részegen vonaglott ott. Tettem egy kört, mert nem mertem hazamenni. Az utca sötét volt, a ház is. Az ismeretlen pedig épp a kapunk előtt támasztotta az autót. Attól féltem, hogy leüt, vagy…..
Kiszel Tünde (törölt) 2009.01.12 17:01:18
@Mária: Sikerült megint a modokat halálra nyaggatnod? Figyelj, szánalmas, dagadt picsa vagy, csak azért moderálnak ki, mert lyukat beszélsz a hasukba, közben a faszuk ki van Veled. Tojok Rád, és csak a moderátorokra való tekintettel nem foglalkozom Veled. Menj inkább tarjóóni Árkádba, aztán zabáld még dagadtabbra magad!
Halihó! Hogy telt a Kari, mit hozott a Kis Jézus? :-)  Tibivel úgy látjuk, hogy beleadtatok mindent a jelölésekbe, köszönjük! Szerkesztőségünk megfeszítve dolgozott, hogy összesítse kommentjeiteket. Ha minden igaz, és mint a mellékelt ábra mutatja, találtok egy szavazási…..
Kegyeletteljes és Áldott Karit Minden Olvasónknak! :-)   Az utóbbi posztokra összesen több száz komment érkezett, brutálisak vagytok és köszönjük széken.   Más: Tibivel régóta gondolkodunk, milyen élő ikonjai vannak a modorosságnak kis hazánkban. Eredetileg egy tíz…..
Kiszel Tünde (törölt) 2008.12.25 17:07:43
Subba Reggeli ital 2008.12.10 07:01:00
Azokra gondoltunk a videó publikálásakor, akik kényelmesen - gecy módon - a korai munkaórák alatt internetezgetve fogyasztják el reggelijüket. A videón egy szőrös férfi mellből feji tulajdonosa a reggeli italt. Ezeket is letudjuk gyorsan: Photoshop! Első! FAKE! ..
Tegnap este befejeződött a The Amazing Race legutóbbi, 13. kiadása, és a finálé az egész évad magas színvonalához méltó, izgalmas befutót hozott, a kép alatt elemzünk egy kicsit, nagyon spoileresen. Szóval itt van ez az egyébként nem túl bonyolult ötlet, küldjünk el 11…..
Kiszel Tünde (törölt) 2008.12.09 11:36:33