Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.Zsombor

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A ferencvárosi választás tétje, hogy megerősödik-e a szélsőjobboldal"„2006-ban indultam el először országgyűlési képviselő-jelöltként, akkor még a XI. kerületben. Fel sem merült bennem, hogy a későbbiekben ebben a körzetben fogok indulni, mivel ez Gegesy…..
Az eredeti cikk a zoom.hu-n..
Rasszista, szélsőséges párt nem lehet harmadik erőKedd, 2009. január 6. 18:08 - Frissítve: Kedd, 2009. január 6. 18:10Zoom Ma Magyarországon, Budapesten nem lehet a harmadik politikai erő egy szélsőséges, rasszista, cigányok ellen szlogenekkel élő, hajléktalanokat a…..
MTI Jóri András adatvédelmi biztoshoz fordult a szabad demokrata Léderer András azért, mert véleménye szerint a Jobbik Magyarországért Mozgalom delegáltja visszaélt a IX. kerületben több választó adataival. Erről az SZDSZ Új Generáció nevű ifjúsági szervezet elnöke beszélt…..
Kivágott félmondatok, összevágott beszélgetések, provokátorok... ez az oknyomozás a Hír TV-ben. Végül közleményt adtunk ki, amit persze várhatóan nem hoz le az MN és a Hír Tv....Nevetséges próbálkozás a ferencvárosi liberálisok befeketítésére Nevetséges próbálkozásnak…..
Megjelent tegnap egy hír a Hírszerzőn, mely szerint a Fővárosi Választási Bizottság nem vette nyilvántartásba az MDF jelöltjét, mert nem gyűlt össze a megfelelő mennyiségű, azaz 750 darab ajánlása (kopogtatócédulája). Volt már ilyen, nem is ez az igazán kínos a…..
Ismét előttünk áll egy hét, ami a szokásosnál is izgalmasabbnak ígérkezik. Nem csak a kampányeseményeink miatt, de egyre jobban közeleg a karácsony is! Számomra ez mindig az év egyik legszebb időszaka, biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül. De térjünk vissza a…..
John for Ferencváros Szervezünk 2008.12.08 19:56:00
A múlt héten már jeleztem néhány programot előre, most ezekről részletesebben is szeretnék írni. A múlt hét pénteki Mikulás-ünnepségünk nagyon jól sikerült, ezért is bíztatok mindenkit a szokásosnál is jobban, hogy jöjjön el a rendezvényeinkre! Most nem csak a gyerekeknek…..
Most jött el az ideje annak, hogy én is bemutatkozzam az olvasók előtt, Zsombor vagyok, Emese programszervezője. Ez azt jelenti, hogy én csinálok mindent, ami szervezés, tehát a programok kitalálását és megvalósítását, elejétől a végéig. Persze nem mindent egyedül, vannak…..