Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bimmer

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Coca-Cola gyártósort avatott fel a miniszterelnök. Orbán Viktornak ez egy fontos esemény volt. Itt meg lehetett mutatni, hogy nem minden multi ellen kell fellépni, hogy a multi értéket is képviselhet, nem ősellenség, pénzt hozhat az országba, munkahelyeket teremthet, és akkor az…..
Minden zenésznek van példaképe, aki nagy hatással volt munkásságára és stílusának kialakulására. Ebből kifolyólag előfordulnak olyan esetek, amikor egy már befutott vagy épp a siker kapujában álló előadó szerzeményéről kiderül, hogy ez bizony csak egy csúnya lopás. A…..
bimmer 2012.06.10 00:17:12
-Mit szólsz, Gábor, ez a hajó hogy elment… -Hát, igen, Főnök ezt jól… -Gábor. -Parancsolj, Főnök. -Te valamit nem értesz. Amikor én téged megszólítalak, akkor én nem téged szólítalak meg, hanem saját magamat. Ha te jóban szeretnél lenni velem, akkor figyelj arra,…..
Február 17-én sokadjára érkezik Magyarországra a Dream Theater, de a progresszív metál csapatnak olyan fanatikus rajongótábora van itthon, hogy szinte bármennyiszer jöhetnek. A legutóbbi koncertjük óta sem telt el egy év, akkor tulajdonképpen bemutatták itt is az új dobost, most…..
  Válasz Majtényi László írására Előrebocsátom, egyetemi kutatóként nagy figyelemmel követtem Majtényi László professzor úr adatvédelmi jogi munkásságát; a Hírszerző tavaly még azt is megszámolta, hány alkalommal hivatkoztam meg könyvemben (állítólag tízszer). Ha a…..
  „Kétségkívül az volna a legtermészetesebb, ha mindenkor a legjobb állna az élen, a legokosabb és a legtöbbet tudó, a legerősebb és a legvértezettebb, az a szem, amely legmesszebbre lát előre is és hátra is, ama világító gyújtópont, melyben a világ minden sugara…..
Úgy látszik, azoknak lesz igazuk, akik nem jósoltak hosszú távú, mély barátságot a félig görög biztonsági őr és az egykori tévés műsorvezető között a villalét után: a Blikk szerint Alekosz már a házavató bulijára sem hívta el Olivért, nahát. Sőt, ha ez nem lenne elég,…..
Jelentős nap volt a tegnapi: nyugdíjba ment az őszödi beszéd. Szanyi kihisztizte, Gyurcsány leírta amit tud, a tudást Mesterházy olvasatlanul ledarálta egy iratmegsemmisítővel. A fecnihalom fölül azért még üzent a belügyminisztériumnak, legyenek már kedvesek előásni az…..
Bekapcsoltam vasárnap este a tévét, erre futam helyett egy négyórás időjárás-jelentést láttam Kanadából. Meg azt, hogy Hamilton megint lerombolta magát.     A derék brit ezúttal a pályán tette mindezt, nem úgy mint az elmúlt hetekben, amikor nyilatkozatai sikerültek…..
bimmer 2011.06.13 20:50:26
@manor:

Az igaz, hogy Hamilton türelmetlen, viszont most a Webber-ütközés és Schumi rálegyezése miatt is visszaesett, pedig egyszer már megelőzte Buttont. Nyilván Vettel járt a fejében, aki folyamatosan lépett el, és az világosan látszott, hogy esőben egyedül Hamilton tudott volna vele menni.

Button meg nagyon elrontotta a kigyorsítást és ezt Hamilton ki akrta használni, nem akart sokat tökölni mögötte.
bimmer 2011.06.13 20:56:06
@unrealnoise:

"button nem véletlen húzta beleflé a kocsit, tudta, hogy ott akar majd hamilton a kigyorsítás után elmenni, tudta ő, hogy mit csinál."

Ezzel egyetértek, nem állítsuk már be Buttont félhülyének, aki az elcseszett kigyorsítás után nem is számított rá, hogy Hamilton mellé érhet, aki egyébként 2 körrel korábban már megelőzte.
bimmer 2011.06.14 10:02:30
@Alterix:

"Amikor megjelent a csokifiú elég óvatosan bántak vele; mert hát milyen nagyszerű, hogy ő az első feka és nehogymá' megsértődjön."

A vb címét folyamatos FIA ellenszélben nyerte, és azóta is mindenért büntetik míg pl Koba az elmúlt 2 futamon 3 pilóta versenyét tette tönkre büntetlenül ( Sutil, Heidfeld, Rosberg).

Pozitív diszkrimináció , mi?
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
bimmer 2011.05.30 15:38:31
@nemáá:

"Nem irigylem Balázst, hogy egy ilyen sz.rhoz kell jó arcot vágni."

Miért, eddig kulturális műsorokat vezetett? Sztárbox, Balázs só, VV és hasonlók.

Pont ez a szintje, ebben jó. Lazának lenni, és néha alázni a nála szerencsétlenebbeket.
bimmer 2011.05.30 15:53:29
@szabóZ:

Azt írtam, hogy egy-két kivételtől eltekintve, Olga volt az egyik.

alekosz.rtlklub.hu/video/130281

De Brigitta vagy Barbara is gondolkodás nélkül rácuppantak volna, ha nem hajtja el őket, és még jó páran
.Nekem is furcsa, de ez van.
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..
bimmer 2011.05.25 11:41:39
@mréveiller:

Gusztustalan, hogy nyilvánosan le lehet kurvázni valakit azért, mert 'kiderült' róla, hogy tizenévesen szórakozni jár.
bimmer 2011.05.25 11:50:33
@ju offa:

Simán lehet szakmabeli, és nincs is azzal gond, hogy te leírod egy egy komemntben, hogy szerinted az.

De amíg nincs eről semmi bizonyíték, a comment 'ránézésre ' ne kurvázzon le senkit . Az index címlapján tényállításként szerpel, hogy Veronika szakmabeli,mintha a 'felderítő akció' eredményeként ez is kiderült volna.
hogyvolt Alekosz - 1X09 és 1x10 2011.05.20 15:00:00
Hát ha a Brigivel eltöltött randevú Balázs szerint szürreális volt, akkor nem tudom, mit mondana, a Görög Érzékiség Éjszakájára, adja Isten, hogy ne kelljen soha egy gyolcspelenkában izzadnom egy gyerekfürdető kádban, még akkor se, ha a lábaim előtt heverne Budapest.…..
bimmer 2011.05.20 22:26:51
@MÁRIA TERÉZIA:

Nem hinném, hogy ennyire amatőrök lennének a stábban. Ha Olga kiesésétől a nézettség zuhanását várnák, akkor nem engedték volna kiesni.

Valszeg jobban kellett a forgatókönyvbe a cigány és a bukott üzletasszony.
Vagy pedig tényleg Alekosz dönt, akkor viszont egész biztos, hogy impotens.

Egészséges férfiember nem választja Brigi s Olga helyett Magdit és Pónit, és ez elsősorban nem az előbbiek dícsérete.
hogyvolt Alekosz - 1 x 08 2011.05.18 19:50:00
Szívem szerint hagynám a francba az öfi elejét és rögtön az utolsó blokkal kezdeném, olyan forgalom volt tegnap a rötyiben, mintha vérhas járvány tört volna ki a Villában és még ma sem világos előttem, a Pajkos Póni hol volt, mikor Brigitta és Alekosz négyszemközt bazsalyogtak…..
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
bimmer 2011.05.12 13:47:07
@fran7:

Mondom éppen kurva sok pénzt keres . A többi majd utána.

( de egyébként szerintem van a műsodrban is Gigi-szintű csaj is, pl Éva Veronika, Brigitta )
bimmer 2011.05.12 14:12:19
@fran7:

Alekosz elmondta, hogy neki kurva sok pénz kell ahhoz, hogy' Gigu-szintű' nőt megkaphasson, pintosabban megvehessen.

Ez a feleségkeresős műsor egy munka, amiért kurva sok pénzt kap, ezért írtam, hogy révbe ért, függetlenül attól, hogy milyen rusnyák a lányok.

De egyébként szerintem a felhozatal így is aranybánya neki, ahhoz képest amihez korábban szokott. Van 2-3 lány, akit nyilván azonnal, gondolkodás nélkül megdugna.
hogyvolt VV4 - 4X114 2011.04.10 14:40:00
A tegnapi nap parasztja címet egyértelműen Alekosz érdemli, nem is annyira Anikónak írt levele miatt, inkább a makogó, törvénytelen röhögésért, amit a levél felolvasása után levágott. A nap hőse egyértelműen Jerzsi, nem a sikeres bátorságpróba miatt, hanem azért, mert Évát…..
bimmer 2011.04.11 12:16:23
@pushpang:
"akkor láthatod, hogy azért rendesen oda szokott csapni mindenkinek."

Bécit leszámítva mindenkinek.

A kedvencem az volt, amikor Béci sírásig felbaszta Anikót , majd jött a legendássá vált vigyor, akkor ő volt Robert De Niro.
Most meg Alekosz hasonlóért a nap parasztja.:)

Dehát egy blognak nem kel tárgyilagosnak lennie, Én csak megkértem Halnit, hogy egyetlen gúnyos félmondatot rejtsen már el valamelyik írásában Béciről.Csak hogy tudjuk, képes rá. :)
bimmer 2011.04.11 12:39:20
@lucc.gizi:

Na utoljára. Persze, úgy ír ahogy. Nevetséges lenne azt számonkérni, hogy patikamérlegen kimérve, egyenlő arányban osszon mindenkit. Ő Béci-fan, és ez minden írásában érződik is. ( nehogy már ezt úgy magyarázzuk, hogy Alekosz és Éva ad okot a legtöbb kritikára, míg Béci minden megmozdulása tökéletes.)

Én azt kértem, hogy a hogyvolt vv4 blog történetében először, egyetlen gúnyos félmondatot lőjön el Béci felé is.
bimmer 2011.04.11 12:51:38
@genevieve:

Bár úgy lenne, szofi.:)
hogyvolt VV4 - 4X113 2011.04.09 13:10:00
A tegnapi összefoglaló nyomasztóbb volt, mint Paul Auster eddig megjelent regényei együtt véve, Pötyit el is tiltottam a tévétől, nem mintha a depressziótól félteném, hanem észrevettem, ha nem tetszik neki valami, alekoszozik a fejével, hát mindennek van határa! Mivel előttem…..
bimmer 2011.04.09 19:01:12
@Miss Snooks:
"Nyilván érzik a lakók, hogy mennyire gáz Alekosz, "

Miért gázabb, mint a többiek?
bimmer 2011.04.09 19:44:31
@Miss Snooks:

Engem nem érdekel ilyen mélységekben egyik benti segg sem.

Ugyanannyira gáz mindegyik, Alekosz legalább egy vicces figura.
 A tapasztalt, öreg és okos emberek be nem bizonyított kijelentéseire és véleményeire éppúgy hallgatnunk kell, akárcsak a bizonyításokra: minthogy a tapasztalat megélesítette a szemüket, jól látnak.Arisztotelész: Nikomakhoszi etikaA Fidesz elmúlt egy éves kormányzása a…..
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
A magyarokat az arabkérdés leginkább a benzinár által érinti, de ennél sokkal tanulságosabb, ami odaát történik. Közvetett hatásait majd hosszas átfutással tapasztalja az ország.   Mindenekelőtt nyugi. Az arab forradalmakkal kapcsolatos leggyakoribb félelem, miszerint…..
bimmer 2011.03.09 22:30:47
hogyvolt VV4 - 4X61 2011.02.14 13:45:00
Felszisszenek, nem Lilut vártam, férjem rápillant a képernyőre, „na, ez a szerencsétlen vászoncseléd holnap is megkapja a magáét”, aztán tovább rendezgeti a Juve zászló redőit, én vihogok, hogyne kapná, a kinyúlt szürke kardigán, körömcipő, halottrózsaszín…..
Maxxa blogja BMWPowa kedvéért!!! 2008.06.06 22:08:00
E blog ihletője ahogyan a cim is irja BMWPowa!!! hiányolta, hogy nincs ilyen!Szeretettel várom mindazokat akik moderálás nélkül kimonnyák amit akarnak!Hát nem is gondoltam, hogy ennyi fáradtsággal jár egy blog!!!olyan mint egy halasakvárium ahol állandoan gondozni kell a…..