Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papa33

0 bejegyzést írt és 585 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete unottan böngésztem a címlap programajánlóját, amikor belefutottam egy Skoda Találkozó hirdetésébe. Egy pillanatra eltöprengtem, hogy mégis mikor láttam utoljára faros Skodát a forgalomban. Eltűntek. Nekem pedig hiányoznak. Családunk első autója egy Skoda S100 volt. 50…..
Lenyúlta a pénzt, az autótulajdonos amatőr hibáival segített neki, a rendőrség tanácstalan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
papa33 2013.08.16 17:19:53
@Phxmike: Na kérem, az első vizsga 4 évesen, ami előtt visszatekerek valamennyit... addig soha, senki sem tudja mennyit megy (mert ugye szervizbe sem visszük...)

Mindig mondom, autó annyit ér, mit egy porszívó, mint egy mosógép vagy TV:
az új hány %-áért megy el egy 4 éves mosógép????. ennyi az ár a km nem számít, a gond a verda megszerzése, vagyis hogy nem állunk így...
Belsőség A tökéletes taxi 2013.08.06 18:14:51
Nem állítom, hogy teljesen józan voltam, ezért is kerestünk taxit. Igazából nem is voltunk biztosak benne, hogy taxi kell, hiszen alig fél óra lett volna gyalog hazáig, de a héten már kétszer slattyogtunk haza Pestről, és nem volt kedvünk megint átbattyogni az alagúton. Mégis…..
A barátaim sem értették soha, de egyik kedvenc magyar zenekarom a Persona Non Grata. A szigetvári bandát már az első, 1997-es Tibicsoki albumok óta bírom. Empirikus magyarázatom nincs, de hát az ízlésen nincs mit magyarázni, az adott. Miért kedves ez a nóta? NDK kismotorom sosem…..
Miután a harmadik Nikon-tele döglött be másfél év alatt a cégnél, úgy döntöttem, beadom a derekamat, megnézem, mit lehet kezdeni a saját, ősrégi szettemmel. Van egy Canon 350D-m, egy japán úton vettem valamikor közel nyolc éve, amikor Európában még nem is lehetett ilyet kapni,…..
Első sorban azért, mert meg bírod fizetni. Másrészt azért, hogy pár év múlva legyen elég használt azoknak, akik nem bírják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A videó elején csak néhány tábla hó esik le a tetőről, aztán megindul, mint a lavina, egyenesen a járdára. Kétségkívül látványos de a magasból hulló fagyos hó simán betöri a szélvédőt vagy megrongálja a fényezést, gondoljunk csak a jeges eső által okozot károkra. A…..
Éppen begördültem az ózdi autóbusz-állomás melletti salakos parkolóba, és bezártam a kocsimat, amikor a szemem sarkából arra lettem figyelmes, hogy a mellettem parkoló Wagon R+ ajtajában ott fityeg a kulcs. Vártam egy kicsit, közben szétnéztem, hátha a tulaj csak a közelben…..
12 milliárdért traffipaxot venni? Nem hinném, hogy a gyorshajtás az egyetlen probléma az utakon. Pláne nem ennyiért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
papa33 2013.01.30 18:39:52
Én nem bánom ha a gyorshajtókat megbüntetik, ne is vitázzunk, ennyi lehet és kész, a többség csak haza akar érni. (Mellesleg ugye kb 145-ig mehet). Tiszta röhely, hogy mindig mondják a rekordokat, hú, hát fizetett 130 meg 300 ezret (sofőr rögtön 400-at, ha egy korongja hiányzik - ugye érezzük hogy nincs egyensúly), én hallanám szivesen a 245-tel, meg lakott területen menő 165-ös ugrana 1 évre a jogsi, meg bevarrnák néhány hétre (melóban töltve élelmezésének megszerzését, ne már én etessem...), mert ugye itt már nincs szó begurulás meg véletlen elnézésről, kövér gázfröccsről:
Mi a jófene jogosítja fel az 500 lóerős 700 NM-es verda farokhosszabbított gazdáját hogy egy kövér gázzal felülírja az alkotmányt?- neki lehet 170-et menni, miért is? Megendedi a verda, még a fizikát is felülírja...

Az nem esik jól, ha lehúzzák az embert, ebből a lóvéból előre tervezetten beszedni és ki tudja mit betömni galádság, én azt kívánom, közlekednénk úgy, hogy egy árva vasat ne tudjanak beszedni és rohadjon rájuk az összes, főként autópályás trafi.

Mert azáltal, hogy pályán mérnek, veszélyes helyen meg nem, illetve iskolák, veszélyes kereszteződések és zebrák környékét leszarják, ez tisztán bizonyítja, hogy a T állomány semmiképp sem szolgál és véd, hanem b@szt@t és leszar, semmi nem számít.

Természetesen nem az utcai rendőr, mert fejétől bűzlik a hal, ma is rendesen szolgálnának és védenének, ha ezt akarnák.
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
Könnyebb, mint gondolnák. Piactérképezésünk napi szintű, ilyenkor át-átnézzük a legforgalmasabb hazai használtautó-oldalt, jó tudni, minek mennyi az ára, hiszen - többek között - rengeteg használtautó-vásárlással kapcsolatos kérdés fut be hozzánk és különben is: a piac…..
TComment A polgár ne kérdezzen 2012.12.05 05:45:00
Bárki által hozzáférhető kilométeróra-állás? Van ilyen, elméletileg. Okmányirodai capriccio, hepiend nélkül. Különben is péntek van. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Mi lesz veled, Suzuki? 2012.11.28 05:45:00
Van egy cég, amely szinte kívülállóként nézi, hogy mi zajlik az autópiacon: a Suzuki. Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy a világot olyan autókkal akarják meghódítani, amelyek Indában beváltak. Aztán ha nem jön be, koppannak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2012.09.30 08:58:55
Szeretnivaló Pénzfaló Az órája ~90000-et mutatott, amikor megvettem, de van az 190.000 is. Az előző gazdája nem értett hozzá, látszik is rajta. 360.000 Ft volt az ára. Azóta szépen elkezdtem rendbe rakni. A kasztni szép állapotban van, főleg ahhoz képest, hogy 14 éves. Rozsda…..
Tudjon meg mindent az autósokat riogató tervről, hogy ne érje váratlanul amikor életbe lép, vagy nem lép életbe. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
papa33 2012.09.14 20:17:45
Már pont nem garanciális az autó, de azért ilyen hibának nem kellene előfordulnia. Kihez forduljak, keressek rögtön ügyvédet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..