Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tam-arra

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..
Nu, hosszú várakozás, találgatás és pletykák után végre hivatalosan is bejelentették: biztosan lesz 24-mozifilm, ráadásul Európában fog játszódni. A Twentieth Century Fox film- és tévéstúdiói közösen készítik majd a produkciót, aminek immáron forgatókönyvírója is van…..
tam-arra 2010.02.10 11:11:37
Következetesen meg kéne állnom, hogy megtegyem, de nem megy!!! Tegnap volt egy jó megérzésem, és úgy gondoltam mára is maradt belőle... de élesben nem megy!!! Miért nem??? Az ördögök és az angyalok, vagy a marslakók vs. testenkivüliek??? Ez szerintem olyasmi, hogy miért nem tud…..
nemszeretem Többet kéne tornázni 2008.12.11 11:39:00
Valami nem jó, hiába is szeretném, hogy jobb legyen... Elfogyott a szó! Az emberek hétköznapjait a munkavégzés határozza meg? És eköré épül fel egy élet? Vagy a lakóhely? És ha nem vagy kellően "sima" és barátságos? És amikor eljön az idő, akkor…..
nemszeretem Beszélgettem 2008.12.08 18:20:00
Annyira élveztem, régen éreztem ennyire összeszedettnek magam egy csevegésben. Minden gondolat és érv, leírás, szavak, hangsúlyok... tökéletes volt! És elárult egy titkot is! Nem tudom ki tudhatja még... illetve az tuti, hogy az érintettek emlékeznek rá! Na, ebben tényleg biztos…..
nemszeretem Harcsa Verát hallgatok 2008.12.08 10:48:00
Amikor először láttam őt, nem is tünt fel nekem. Pedig izgalmas és érdekes dolgokat hallottam róla. De... szerintem inkább nem érdekelt. Úgy voltam vele, hogy okés, biztos tök tuti, viszont a távolságot nem győzzük le vezényszóra. Álomszerűen irányítva... És amikor…..
nemszeretem de fura... 2008.12.05 18:06:25
Most hallom a rádióban, hogy eltemették Gyurkovics Tibort... Nem is tudtam, hogy meghalt... És nem tudom eldönteni, hogy ez jó-e vagy rossz??? Óóó ember, bárcsak tudnám, hogy jó sokan olvasnak, akkor tuti csinálnék most egy amolyan trenditévés-emeltdíjasesemeses…..
Basszus, éppen eszek (vagy eszem?)...Na, újra egy nemszeretem dolog...De képes vagyok bármire, akárcsak egy népszerű sírfelirat:"nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam: 1967-1999"Majd folyt.köv.....