Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vércica

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabbró nem sikeres karácsonyozó: fingja sincs mi az, amit egy fehér dobozban kapott, ráadásul majdnem megvezették egy zacskó leértékelt gumimacival. Igazi mikrotörténetek nanotanulságokkal. Az ismeretlen ajándék pedig nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc "Klára és én" című…..
Subba Árverezés: Különleges 2008.12.19 09:02:00
Dörzsölt ember tudja, hogy ha eladásról van szó és valaki a különleges szót használja, akkor ott valami ordenáré lehúzás húzódik meg a háttérben. Legyen szó ingatlanról, vagy akár egy kibaszott hűtőrácsből készült fotelről. Különleges, hát…..
vércica 2009.01.04 19:30:24
"Volt egyszer egy anyuka, úgy hívták, hogy Marika". Az ember elnémul, aztán pironkodva folytatja a konzumálást. Olyan agyzsibbadást, mint amit Axa érzett a versbe szedett babaszemvizsgála-reklám olvastán, a Földön szerintem egyedül én szoktam tapasztalni, amikor kinyitom a…..
vércica 2009.01.04 14:21:13
Tegnap este, a családunk kutyájánál HB-nél (ejtsd écsbi) daganatot talált az orvos a szájában. Már nem lehetett meggyógyítani, ezért annak érdekében, hogy a lehető legkevesebbet szenvedjen el kellett altatni. Rajtam kívül álló okok miatt nem lehettem jelen amikor elaltatták,…..
KékPáfrány fotózta a fenti kiírást valamelyik Corában, szerinte már hónapok óta kint van a tegnapi Tescós poszthoz hasonló tábla. Mondjuk a kisbetűs részt nem tudtuk elolvasni, lehet hogy náluk az óvszer kivétel? Nagyon reméljük. A Tescótól továbbra is várjuk a magyarázatot,…..
Egy jó tanács azoknak, akik legszívesebben szkafanderben érintkeznek a humanoidokkal: semmiképp ne nyissanak kisboltot! Az emberek folyamatosan kibe mászkálnak, és isten tudja mikor mostak utoljára kezet. A kiplakátolt törvény maximum a bolt személyzetének tisztaságát…..
A dolog teljesen természetes, a világért sem kritizálnánk azt a banki alkalmazottat, aki félelmetes őszinteséggel rejtette el azt az üzenetet az ünnepi nyitvatartásról informáló cetlin, hogy 2-án pénteken akkor is zárva lesznek, ha formálisan esetleg ki is nyitnának. Ki nem így…..
vércica 2008.12.29 19:06:30
Csak a keretes szerkezet miatt, karácsony utáni indításnak egy friss óvszer téma a Tescóból. Próbáltuk megkeresni a vonatkozó jogszabályt, eddig  nem sikerült még csak hasonlót sem találnunk, de egyébként is vagy fotoshop, vagy a Tesco kankóval akarja kiirtani a 18 év…..
vércica 2008.12.29 19:03:45
Joooe nem merte beismerni a Homárnak, hogy marcipánfigurának vették a képen látható óvszert, de ha nem, akkor meg pláne durva. Az evolúció civilizációs ellenfaktora az éppen dugásra nem használható koton. Végülis ráírták, hogy "tréfás", úgyhogy ha valaki bizarr…..
Utax a karácsonyi bevásárlása során találkozott ezzel a szimpatikusan egyszerű karácsonyfa talppal és azonnal magáévá is tette. Az még nem tudni, ki kell-e kötni szenteste damillal a fát a fügönnykarnishoz, vagy mennyit kell majd szenvedni a törzs belefaragásával, de az…..
vércica 2008.12.23 16:57:43
A Homár leveles ládája már most duzzad a karácsonyi fogyasztóvédelmi sztoriktól, és ez csak egyre súlyosabb lesz. L. is megpróbált ajándékot venni a fiának, és ha nem könyörgi ki a gyerek, hogy fölvehesse még szenteste előtt, ez is egy januári sztori lehetett volna. Széteső…..
A Bush-kormány idő előtt nyugdíjazott dezinformátorai olvasónk levele szerint magyar UPC ügyfélszolgálatában találtak menedéket. Legalábbis ezidáig 3 hete vetítenek mindenféle indokot, miért nem javítják meg Naiv Ügyfél kábeltévéjét. Valójában persze azért, mert év…..
vércica 2008.12.19 22:55:15
vércica 2008.12.21 16:38:00
nna
Egy utcai papucs utáni nyomozás során döbbent rá K. arra a közhelyre, hogy kicsiny hazánkba nem érnek el drágább termékek, csak a középszart forgalmazzák, mert azt viszik a népek. Illetve, ha mégis van, akkor mintadarab egy példányban, amit általában már lezúztak a t.…..
vércica 2008.12.19 23:10:38
A backdoor friss, hadd ne mondjam csípős szellemiségét sikerült plakátra csempésznie a mindent összeokádó állapolgárok megregulázására készülő londoni hatóságoknak. űalkotás üzenTegnap volt Index-karácsony, úgyhogy mélyen azonosulni tudok a műalkotás üzenetével. A…..
vércica 2008.12.19 19:33:03
Elvileg mindenki tudja, hogy telefonon soha nem adunk ki semmiféle banki azonosítót, a gyakorlatban mégis mindig akad, aki beleesik a csapdába. A Szolgáltató Homár ezért égnek emelt mutatóollóval teszi közzé ezt a pénteki rutinesetet. Mai nap egy Tóth Tibor (?) nevű egyén keresett…..
Zirowe lefoglalózta a kiválasztott tévét, jelezte hogy pontosan mikor megy érte, de a megbeszélt napon csak egy anyázós alkalmazott fogadta. A hetedik bekezdés végére megkapja, de akkor jön még csak a java!Idén októberben vettem egy zsír laptopot, amint van hdmi kimenet, és elbírja…..
vércica 2008.12.19 19:25:14
Subba A hét képe: Lakat 2008.12.18 13:18:00
Látjuk magunk előtt azt a mérhetetlen haragot, amit megélt Az Ember Aki Lakatot Tett A WC-Papírjára. Reméljük hamarosan nála jár majd Az Ember Aki Letekeri Az Összes WC-Papírt. És akkor beborul Budapest felett az ég.   ..
Ugye volt ez az évek óta húzódó ügy, hogy hiába mondja a szolgáltató, a valóságban sosem éri el az internet az előfizetett maximális sebességet. Múlt csütörtök óta ilyet többé nem lehet csinálni:December 11-től az internetszolgáltatók a szerződéseikben, a weboldalaikon…..
vércica 2008.12.18 21:40:27
A Fogarasi úti OBI képkeretező szolgálata már botladozott nálunk egyszer, akkor a megrendelt keret fatípusával volt a probléma. BuMi72 már a megrendelésnél problémákba ütközött, ugyanis hiába kereste a keretezőt, az sosem volt a helyén. Az OBI Vevőszolgálata szerint persze ott…..
Két hónapja írtuk meg a halottal kekeckedő T-Com-os történetet, akkor tartott a 6. évnél az ügy, ami még mindig nem zárult le. A T-Com ÁSZF-jének V. fejezet 8.6.1 pontja ugye úgy szól, hogy ha a szolgáltató tudomására jutott az elhalálozás ténye, akkor amennyiben az…..
vércica 2008.12.18 21:16:52
www.legalja.hu/?leg=view&img=20051014_elhunyt.jpg

már valaki meglépte, amit ajánlottak itt többen is :-D
A Szőke család sajnos nem tűzdelte tele levelét a hibák konkrét leírásával, így csak annyi derült ki számunkra, hogy a Saunier Duval ügyfélkezelési szokásai sem túl szórakoztatóak. A 2 évnyi szívás után született karácsonyi köszöntő a levél végén.Update: megérkeztek a…..
Ferinek sikerült Vodafone-előfizetése mellé bónuszként megszerezni F. Attila ismerőseinek jelentős részét, akik hónapokkal később is őt hívogatják. A Homár elképzelhetőnek tartja, hogy Attila véletlenül az összes direktmarketinges ismerősének megadta a számát csere előtt,…..
Szeretjük a rövid, aranyos kis állatkákat szerepeltető történeteket. Ilyen történt Felhá Borissal, aki  aggódott, hogy milyen lények élnek a bonsai fája talajában. Elment a Virági Kft. boltjába, ahol cudarul bántak vele. Íme egy példa arra, hogy jár a kortárs magyar…..
Nemsokára berakjuk hírbe, ha egyszer rendben, az ügyfelek alapos megfingatása nélkül ér célbe egy Wizzair-járat. Most még nem ez a hír. Gábor tapasztalt skandinávszakértő, mégis megkísértette az istent és Göteborgból Wizzairrel akart Pestre jönni. Persze megkapta a magáét, az…..