Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chek

30 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőként a Google+-ban, majd a kereső oldalán debütált - Andy Hertzfeld közreműködésével készült - átgondolt, következetes, funkcionalitásában is szép dizájnja. Majd ma reggel megkaptuk a Gmailbe (sűrűbb és ritkásabb verzióban is) és a Calendarba is az új külalakot.…..
A mostanában extrém módon bővülő magyar startup, a Prezi.com irodai fotóit nézegettem Facebookon, mikor figyelmes lettem a következő képre: Mint látható, a Prezinél többféle (technológiai és "there i fixed it") módon védekeznek az irodába napközben beáramló…..
Ász magas. Jó. Re! 2011.02.06 20:50:00
Sok víz lefolyt a Dunán (riveren, haha!), amióta jelentkeztem. Tulajdonképpen egész eddigi "póker karrierem" a kisérletezgetésről szólt. Játszottam CG-t, sng-ket, multi table sng-ket, don-okat. Belekostoltam az omaha beteg világába cg és tour szinten is. Ami az utamba jött…..
Mint korábban is írtam, a tengerentúlon ma már egy nagyobb koncerten lazán összejön a Swarm badge, vagyis amikor néhány órán belül legalább 50-en csekkolnak be egy helyszínre Foursquare-en. Szóval kicsit kezdte is elveszíteni a varázsát a korábban ritkaságnak számító…..
Mai hír, hogy a Monotype Imaging ingyenesen hozzáférhetővé tette több, mint 2000 fontját. A fontok olyan webszájtok számára érhetők el ingyenesen, melyeknek havonta 25 ezer pageview-nál kevesebb a forgalmuk. Vagyis tipikusan a blogoknak kedvez a mostani ingyenesség. Rövid…..
Az elmúlt években talán az egyik legtöbbet kért fícsör a Facebooktól a dislike / nem tetszik gomb volt. Nyilván megvan az oka annak, hogy miért nem vezette be, és miért nem is tervezi bevezetni a Facebook ezt a funkciót.A virtuális közösségek akkor működnek jól, ha a pozitív…..
Kiutaltam játékországból a playmoney egy részét. Ennek okai: bankroll védelm a játék dollár is többet ért most maradok a szinten és próbálok itt fejlődni. Azért bennhagytam 70BI-t 1$-os versenyekre, biztos, ami biztos, ki tudja mit hoz az rng... Le is kopogom mert…..
Ász magas. Jó. Shit n go 2010.06.06 23:32:00
A történet egyszerűen kezdődött: Rohamosan zártak be a póker termek és hiányozni kezdtek a jó kis 5+1-es donkfestek... Találtam 40 jenki valutát a FullTilt számlámon és úgy gondoltam, elkezdek ebből rollt építeni.A választásom a sit'n'go-kra esett, hiszen végülis a versenyek…..
Ász magas. Jó. Életjel 2010.06.01 10:19:00
Hát jó rég nem írtam, de most megpróbálom ezt kozmetikázni:)Online CG-t abbahagytam Everesten egy időre, a végén amúgy is a downswing miatt nem voltam tul motivált. Ha újra windowsos gép elé jutok kipróbálom legalább az új software-t. Másik nagy terembe nem fizettem be,…..
A múltkori post kommentjeiben felmerült, hogy jó lenne összeszedni pár olyan alapvető dolgot, tippet, tanácsot, ami segítheti a dizájnolásra kényszerülő fejlesztő munkáját. Megkerestem pár webdizájnert, hogy adjanak tanácsot azoknak, akik bár nem webdizájnerként dolgoznak, de…..
Blogok. Azt, hogy a Blog.hu-nak nem feladata a pénztermelés, vagy csak áttételesen, az Index miatt. Szóval a Blog.hu továbbra is egy növekedésorientált startup, üzleti modell nélkül - következtettem, amint Blumit és Uj Pétert hallgattam arról beszélni, hogy a Twitter vagy a Tumblr…..
Ász magas. Jó. 2009 2010.01.03 19:06:00
Grabo kollega szerint minden évet össze lehet foglalni, hogy minek az éve volt. Sokat gondolkodtam, de nem találtam megfelelőbbet számomra, úgyhogy nálam 2009 a póker éve lett. Ez volt az az év, amikor igazán elkezdtem foglalkozni a pokival. Iszonyat sokat tanultam és…..
chek 2010.01.04 10:45:05
@daviedoo: javítottam a dátumot, thx :)
Ász magas. Jó. Szériák? 2009.12.25 15:33:00
Hallgattam egyik nap egy rádió műsort, amiben Tóth Ricsi említette a hallgatóknak, hogy tulajdonképpen a póker jó és rossz szériák váltakozása. Nem lettem annyira figyelmes, erre a mondatra... de a tegnapi játékom után újra hallgattam az adást és elmélkedtem, hogy tényleg így…..
Péntek este elhatároztam, hogy óriási grindolással fogom csökkenteni az alvásidőmet. Komoly szándékaim is voltak, méghozzá, BEFEKTETEK! Ezekben a válságos időkben, mindig gondolni kell a jövőre. És hát kikből élünk, ha nem a halakból? Nekik is kell valami amiből…..
Ász magas. Jó. Everest 2009.12.02 19:25:50
Valahol ott fejeztem be, hogy FTP-n kitekintgetek a sit'n'go-k világába. Nem is indult rosszul a történet, de gyakran a belem kifordult, olyan mutatásokat kaptam. Az asztal 75%-ának általánosan nem volt fogalma a játékról, push fold, M szám kimaradt a tananyagból... Rövid kitérő…..
Ász magas. Jó. Slow play 2009.10.30 22:41:00
Slow play, you play mondja a mondás. Helyesen. Történt ugyanis a mai... Elmentem a doyle-ba 4+1 poker jackpot freezout-ra. Nagyon jó imagem volt, mutatás nélkül agro játékkal felmentem a kezdő duplájára már 1. szinten, amikor átültettek másik asztalhoz. Ott elég feszesen kezdtem…..
Ász magas. Jó. Mostanában 2009.10.23 15:55:00
Rég nem írtam... De voltak események rendesen. Végre kezd kijönni a hosszútáv. Elmentem nemrég egymás után 4x a Doyle-ba az egyik kedvenc versenyemre a 4+1+1 Freezout jackpotos versenyre. A mezőny jó és a jackpot miatt nagyon sokszor kerülnek az emberek magas összegekért floppig…..
Egy hete számolhattam be sajnos egy szép downswing-ről. Úgy látszik, az utóbbi hétben az rng is megajnált és mellémáltak a lapok, sikerült nem elbukni 80-20-akat. Apró módosításokat végeztem a játékomon, kicsit alakítgattam a range-eimen. UTG, UTG+1 - ből lejebb vettem azt a…..
Ász magas. Jó. Siralmas hétvége 2009.09.16 09:32:00
Előző postban dicsekedtem, hogy végre jó irányba fordultak a dolgok, erre jött ez a hétvége... Egy nagyobb sessionbe kezdtem, hogy pörögjön a bónusz, meg amúgy is a hétvégi mezőny jóval gyengébb.A fisheknek titulált játékostársaim is meg-megjelentek az asztaloknál. Kb 2-3h…..
Ász magas. Jó. Leak 2009.09.12 16:41:00
Kezdek kilábalni a FullTiltes bukószériából (kb -26BI). Ennek egy részére coolerként tekintettem, de ekkora bukásnál már joggal feltételezhetem, hogy baj van a játékommal. Eddig tisztán hittem abban, hogy nem tudok tiltre kerülni... FAIL. Igenis tudok, és olyankor gondolkodás…..
Ász magas. Jó. Full tilt eddig 2009.09.01 14:28:00
Ha röviden szeretném megfogalmazni, hogy, eddig hogy megy a játék, akkor ezt a frappáns szófordulatot használnám: Na b*zdmeg...  Eddig masszív 10BI bukóban vagyok. Sajnos tapasztalom, hogy egy két nevetségesen elbukott parti után képes vagyok túlaggrózni a helyzeteket, ennek…..
Ász magas. Jó. Ziigmund 2009.08.25 23:32:00
Ziggy az egyik kedvenc high stakes játékosom. Hihetetlen, amiket művel, de sokkal inkább szimpatikusabb, ahogy az egész élethez hozzááll. Nagykanállal habzsolja, tökéletesen illik rá az 'életkirálya' jelző. Olvasgatom a blogját mindig, hihetetlen milyen összegekről van szó…..
addict A legviccesebb nevű boltok 2009.08.18 10:40:00
Ahogy a fenti példák is mutatják angoloknak illetve amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, ha fárasztó szóvicceket kell elsütni egy bolt névadásakor. A bestweekever oldal most például összegyűjtötte a szerintük 50 legjobb angol nyelvű boltnevet, amelyek között tényleg sok…..
Ász magas. Jó. Bubble boy 2009.08.10 02:58:37
Ma elmentem egy kis doyle 5+1.5 -re. Deepstack, szeretem a struktúrát. Nagyon jól ment, meg mertem lépni olyan marginális lépéseket, amik a stackemet nagy mértékben növelték. Jók voltak a readek, az asztalom gyenge volt. Úgy éreztem van edgem a játékosok nagy részén.Tulajdonképpen…..