Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fly

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A fehér kocka 2006.11.28 03:35:00
A spanyol választási rendszer, és most már az ukrán is, tartalmaz egy lehetőséget azoknak, akik az induló pártok mindegyikét utálják. Mármint azon kívül, hogy otthon maradnak. Ez a fehér kocka: a mindenkinek a kurva anyját. Az „egyiket sem” opció. A votos en blanco…..
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..
comment:com Megatánc nohejnmál 2006.10.12 12:55:00
Kedd este adtam még egy esélyt a táncikálós reality műfaj tévékettes képviselőjének, mér' ne, ennyit a HírTv is megérdemelt, nem diszkriminálunk. Az első két adás után most az elődöntő vagy mi volt, a másik megaműsorban megszokott csindradattától tartózkodtak…..
Kosztümös kalandfilmet lehet jót, izgalmasat, meg vicceset is csinálni, nem kell messze menni, itt van menten Jack Sparrow kapitány vagy Indiana Jones nekünk, szóval van mihez hasonlítani, és van honnan lopni, ha az ember ilyenre adja a fejét. Aztán lehet olyat is forgatni, ami olcsó,…..
fly 2006.10.13 00:55:26
Széles körben elterjedt legenda szerint egyszer valaki látott egy kedves in-kálost, de aztán kijózanodott. Ez azonban csak legenda. Az őrző-védők valójában angyali fickók és néha csajok, akik szabadidejüket subázással, mandolinnal és mosolygással töltik. Hol van már az az idő,…..
fly 2006.08.16 10:43:57
Ádámnak rosszul végződött a szigetelés szombat reggel, de ő is hibázott. Saját bőrén tapasztalta meg mit is jelent az erélyes fellépés akkor, ha valakit kitessékelnek a Szigetről, s szemtanújává vált egy motiválatlan ütlegelésnek is. Szavait azonban kétségbe vonják, s…..
Minden tévés újságírónak van valami csak rá jellemző húzása. Mint Héder Barnának a nőalázó, futball témájú szóviccek sütögetése vagy Léderer Ákosnak a váratlan, hisztérikus "bedobás!!!" felkiáltás. Na, a Duna Tv elnökének, Cselényi Lászlónak a jelek…..
fly 2006.07.15 09:11:41
A linuxszal és műszakis poénokkal támadó minimálcsatornán, a Fix-tv-n beszélgetett nemrégiben Kánya Kata Havas Henrikkel. Ha érdeklődésük homlokterében nem a RedHat disztribúció installálásának mesterfogásai állnak, vagy nem műsorvezető ott valamelyik rokonuk (nem szégyen…..