Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyirség

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
          Idézet Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése 2009. szeptember 28-án tartott nyíltülésének jegyzőkönyvébőlA kérdés (Marinka Viktor, képviselő):  "Még egy kérdésem van. 2004 óta évente az…..
nagyszoba a gyanú árnyéka 2009.12.03 15:30:00
Még 2007 nyarán robban a bomba Nyíregyházán. Villát (és helikopter leszállót) kívánt egy magánszemély építeni a Sóstói erdő közepén. A megdöbbenést tovább fokozta az a tény, hogy a magánszemély az állammal történt csere révén jutott a beruházás helyszínét jelentő…..
Sajnos tényleg azt érzem, mintha nekem semmi sem lenne jó. Már megint olyasmit, (és úgy) fogok írni, ami nem tetszene az osztályfőnöknek. Tegnap, gyermekem lázas lett. Éjaszaka volt, mindenféle ügyeletek telefonszámáért először városunk honlapját kerestem fel. Kár volt. A…..
nyirség 2009.03.23 15:51:48
www.iranynyiregyhaza.hu/
azért szeretném ha azt a város pénzéből készült csodát is megnéznétek, már ha betölt.
nagyszoba kapkodom a fejem... 2008.12.17 17:55:00
Itt az év vége annyi mindenről kellene írni, hogy nem is tudom, hogy hol kezdjem. Egyrészt kivágtak egy több mint 3 hektáros erdőt Nyíregyházán. Most hallom, hogy tervbe vették a belvárosi védett fasorok rendezését, pl. a Kis Ernő utcán több platán kerül a jövőben…..
Az EU-s forrásból finanszírozott Művház felújítás - Agóra program -, elvárása, hogy az adott intézményről, le kell választani bizonyos funkciókat. Legalábbis ezt mondja a város vezetése. Ezért a Művelődési Házból ki kell szervezni a Kölyökvárat, amiből - ha már úgyis…..