Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netsrot

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tulajdonképpen minden önmagáért beszél, de azért felhívnánk a figyelmet a hastáncosnőkre, az „eredeti arab gyrososra”, a helyszínre, az előadókra és végül, de nem utolsó sorban a szerencsés időpontválasztásra...
„A megszorítás szó az MSZP gazdaságpolitikai szótárában van, Kötcsén a hétvégén ilyen nem hangzott el” – tudatta a nyilvánossággal Szíjjártó Péter.(HVG)Nem lesz megszorítás. Nem szabad ilyeneket mondani. Meg reform sem lesz. Ezek mind a józan ész és a…..
Már csak azért is, mert adatvédelmi szempontból igen érdekes kérdéseket vet fel.Tudom, hogy rendelkezésre áll az adat, hogy ki nyugdíjas. Sőt egy gombnyomással az is megállapítható, hogy ki az öregségi, és ki a rokkant nyugdíjas. Megvan erre a megfelelő hivatali adatbázis, mert…..
  A futballstadionok környékétől nem idegen az erőszak, a rivális klubok vagy éppen országok szurkolói néha nem csak verbálisan ütköznek meg egymással. Az azonban elég hungarikum-gyanús, hogy egy válogatott mérkőzésen a rendezők verjék össze a hazai drukkereket. A…..
Még mindig szuper a hangulat a maribori edzőtáborban, írják a szlovén lapok. De mit írnak még? Vasárnap indul az olaszországi Brunicóba edzőtáborozni a szlovén válogatott, addig Mariborban mérik fel a keret egészségi állapotát, edzettségét, állóképességét. (A dél-tiroli…..
Ritka helyzetben vagyunk: a voksolás utáni időszak minden bizonnyal érdekesebb és különösen kiszámíthatatlanabb lesz, mint amilyen maga a választás volt. Április sok nyitott kérdést lezárt, ezek többsége azonban már hónapokkal korábban sejthető volt – nem véletlen, hogy…..
Vasárnap 57 körzetben választottunk, én most személyes okokból egyet emelnék ki. Ott élek ugyanis. Nem tartozott a legizgalmasabb választókerületek közé, se egy Szanyi kapitány, se egy Molnár Oszkár, ráadásul az 51%-os eredménnyel első ránézésre gond nélkül nyert a fideszes…..
Varánusz Szellemeknek suttogó 2010.04.27 08:00:00
Lendvai Ildikó levele egy frissen letűnt korszak záróakkordja is lehetne. A szocialisták Jeanne D'Arc -ja magára húzta a máglyára indulók keserves mártíromságát, könnyes tekintetét a lassan oszlásnak induló maradék táborra vetette, és úgy kérdezte: de, azért szerettek még,…..
Jó reggelt kívánok! Most, hogy túl vagyunk a kampányon és a választásokon, engedjék meg, hogy bejelentsem az ideiglenes-szakértő-válságkezelő-sápoló-sarcoló kormány újabb ötletét a "hogyan húzzunk le még egy bőrt a bérből és fizetésből…..
Orbán drámaian máshogy akar változtatni, mint Gyurcsány. A választások utáni nemzetközi sajtótájékoztatókból két nagyon különböző vezető képe rajzolódik ki. (Fotó: fidesz.hu) Orbán Viktor tegnap délelőtt megtartotta a második forduló utáni nemzetközi…..
A Fidesz megérdemelten győzött a választásokon. Nem csupán azért, mert az előző (ill. még jelenlegi) kormány működése csak ellenszenvet váltott ki a szavazókból. A Fidesz nem csak rekordtámogatottságával írt történelmet, hanem azzal is, hogy képes volt legnagyobb riválisát…..
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
A miniszterelnök tegnapi parlamenti búcsúbeszéde kapcsán a leggyakrabban felmerülő kérdés Bajnai Gordon további karrierjére vonatkozik. Sokan már az MSZP következő miniszterelnök-jelöltjeként látják, mások biztosra veszik, hogy jövőre ő lehet a baloldal közös…..
Varánusz MaSZoPerett 2010.02.22 08:00:00
"Szeretném már magam utálni,De, istenem, ők is utálnak:Nem szabad, nem lehet megállni."Baj, ha egy kormánypárt miniszterelnök-jelöltjének programismertető rendezvénye leginkább egy operettre hasonlít? Nekem bizony Kálmán Imre Csárdáskirálynője jutott róla eszembe: az…..
Nem tétováztak sokat a bukott miniszterenök-pártelnök legfanatikusabb hívei. A Gyurcsány-blog kommentjei között kommunikáló rajongók már gyűjtik a tagságot és az aktivistákat. Én továbbra is olyan jól szeretnék szórakozni a magyar politikai életen, mint az elmúlt két…..
Vastagbőr Bajnai vagy Orbán? 2009.03.30 08:01:00
Az elmúlt 20 év legpörgősebb, legtragikusabb és legszánalmasabb hete van mögöttünk. A Nagy Gazdasági Válság közepette a helyzet még elkeserítőbb. Most, vasárnap estére letisztult a kép: Az MSZP 18. miniszterelnök-jelöltje, Bajnai Gordon lesz a miniszterelnök, vagy Orbán…..
netsrot 2009.03.30 09:58:14
@martonx: Ezért igérget a Zorbán Orsós a határion túliaknak, előkészíti a seggnyaló szavazókat! Nagy fasz ez a kis cigó:) Programmja nincs de pofázik.
Ha véres forradalom lesz akkor valaki csak lelövi Orbánt!
Nem tudom mi volt azoknak a KDNP-s vezetőknek a fejében, akik kiadták az alábbi közleményt: "Bajnai Gordon jelölése, akinek emberéletek száradnak a lelkén, nyilvánvaló provokáció. Minden jó érzésű ember számára megdöbbentő, hogy Gyurcsány Ferenc és köre olyan embert…..
Mindig is tudtam, hogy Gyurcsány Ferenc veszélyes alak, de a hétvégén az is világossá vált, hogy ez az ember egy hatalomtechnikai zseni. (Kár, hogy a kormányzáshoz nem ért…) Az MSZP szombati kongresszuság belebegtetett lemondásával annyi legyet ütött, egy csapásra, hogy…..
netsrot 2009.03.23 15:05:35
Gyors változást akartok? Hogy nincs erre forgatókönyv és nincs program? Dehogy nincs!
Ime a sajátom: a hétnapos program.
Mindenki, mindenkivel koalicióra lép. Mindenki arra a posztra kerülne ahová szeretne,mindenki azt csinálná amit szeret (mert ugye ha valaki a hobbyjából él, azt csinálja a legjobban.). A koalició .felvenné a közös nevet: Koa-Lizy Párt!
Mivel Ferkó lemondott a Miniszterelnökségről ( mert a fizetését eddig úgyis a szegényeknek adta) -tehát nincs értelme dolgoznia ingyen, s .Miniszterelnök amúgy sem kell. Legyen inkább királyság. Ezért az első napon Bokros, aki mindenkor készen áll mindenre , tehát a „mindenes”, felteszi a Viktorka fejére a Parlamentben tárolt koronát, aki miközben ugrál örömében és alig várja, hogy felállhasson arra a bizonyos bársony székre, hogy mindenki láthassa és megcsodálhassa őt végre teljes valójában.
Herényi Károly szorgosan dugdossa Ibolyka seggébe a jogart, hogy a rég nem érzet élvezetből neki is kijusson, aki félrecsapott fejjel és kalappal ordítja majd: még, még, semmi nem elég ! Fodor Gábor elnézően és liberálisan néz és azt suttogja kissé éneklő hangon: Ez megBokrosodott.
Ferkó most már felhőtlenül és gondtalanul dobálja Toto kutyájának az ország almát a Parlament dísztermében. Klárika legnagyobb örömére. Tömjén Zsolt udvari bolondnak öltözve, tükröt tart Viktorka elé, miközben dicséri szépségéért, magasságáéért és okosságáéért. Navrasics Tibike és Lendvai Ildike elkezdenek felállítani egy két kugli bábut. A Szíjártó fejével kezdik. Kóka Jancsi kókadt fütyivel jön ki a WC-ből és reformmért ordít, hogy jobb anyagból legyen a toailett papír!
Kiss Péter a nagy testével megjelenik szakács ruhában és a parlament éttermébe invitálja az ünneplő vegyes kormányt, a hol a kaja már tálalva igaz csak maradékokból van összeállítva gyorsan: Vörös(savanyú káposzta), Madárlátta liberális kenyér, az MDF piacon vásárolt abroszra letéve, a Narancsos Bukta, Tömjén Zsol füstölővel áldja meg az ételt. Sólyom Lászlónak is adnak feladatot a királyságban, Ő lesz a „ karon Varjú”Viktorka vadászatánál.
A második napon aztán megkezdődne a munka. Viktorunk megteremtené az országban a nyugalmat és békét. Szárnyalni fognak a tőzsdei árak. Saját és családja eddigi összelopott pénzéből kifizetné az államadósságot és elkezdené építtetni minden ház körül kolbászból a kerítést amit maga személyesen töltött. Ingyen sört osztanak, és pénzt mindenkinek! Feri külföldön értékesítené Privát cége termékét és annak bevételét is szétosztaná az emberek között. Bokros Lala megalkotná az új Sláger Rádiót Bocskor Bokros Boros néven s Vogát elküldené Hawaira külügyi attasénak.
Viktorunk a harmadik napon leveszi fejéről a koronát és megmártózik a Dunában, amit előző nap már átirányítottak, hogy a királyi szék előtt folyjon, mosva lábikráit, majd bemutatva, hogy Ő soha nem hazudik elkezdett a vízen járni mint Jézus. (na persze előtte a víz színe alatt egy centivel egy fa pallót építtetett, nehogy a régi hívei megszólják.)
A negyedik napon Magyarország csatlakozik Kubához egy doboz jófajta szivarért cserébe. Ifjabb Castro megígéri, hogy elfogadják Havannában az itt kiállított üdüléscsekkeket, ezzel egy időben életbe lép az üdüléscsekkekre vonatkozó 99%-os áfa kulcs.
Az ötödik naptól fogva nem lesz több probléma, elkúrás és hazudozás Magyarországon. Orbán elnevez magáról egy Budapest és Havanna közt húzódó hegyláncot, amit az Autópályaépítő Zrt szorgosan el is kezd építeni.
Herényi, kutya és teve heréket exportál. Ibolyka viaszbábu múzeumot nyit és ő maga elsőnek viasz nélkül be is áll, hogy a turisták majd megcsodálhassák gyönyörű kalapban. Ferkó őszinteségi retorikai beszédet oktat a Nemzetközi politológiai egyetemen. Tömjén Zsolt az udvari bolond szerepében fogadja az országunkba látogató kommunistákat és fasisztákat. Kövér László a fogházak parancsnoka ügyel a befogott randalírozó jobbikosokra meg az alja népére. Kóka János elment meglátogatni őseit Izraelbe. Veres Janó a Pénzverdében gyártja a jó kis magyar forintot, minél többet, hogy szét lehessen osztani. Szóval mindenki teszi a dolgát.
Na de a hatodik napon! Orbán Viktor jött, menedzs-ment. A mi Viktorunk nem csak szelet és vihart, de igényeket is támaszt. Castro-t a hatodik naptól fogva Fidesz Castro-nak hívják. Ferkóval karöltve este lenyírják Bokros füvét, majd megegyeznek, hogy márpedig új választások kellenek. Ezen oknál fogva ki is írják az új választásokat, ketten jutnak be a parlamentbe, karöltve. Viktor meg Ferkó, minek is oda több. Stabilizálódik a FiSzoP kormány, 100 százalékos többség. Farkasházi az egész Heti Hetes bagázzsal együtt Mimi távolkeleti rokonaihoz költözik, ahol hamisítatlan szóviccek gyártásával, valamint a buszpályaudvarokon hajléktalanokkal játszott sakk partik tétjeivel keresik a napi betevőre valót.
A hetedik napon uralkodóink úgy döntenek, pihenő. Elég a hajtásból, a sok csíra menjen ahova akar, kis hazánk csődöt jelent, mindenki csatlakozzon ahova akar, bezárják Magyarországot, nincs többé. Legalább választhatunk. A buzik majd mennek a melegek királyságába, mi meg itt maradunk anyátlanul. Országunk területét kétfelé osztják, Viktor szántani fog, Ferkó meg majd Ausztriában házal, hogy vegyék az ingatlanokat. Egyedül a pénzgyárat hagyták meg Veres Janó vezetésével.
Az összes cigányt betelepítik a világból, mert itt dolgozni nem kell és létrehozzák a kisebbség helyett a nagyosságot. Hazatér Deutsch Tamás is ( aki Izraelben bujdosott, mert a kis buta azt hitte hogy itt is Holokauszt lesz.)
Vidám hétvégi buliba kezdenek Bódi Gusztiék, Emilió , Gáspár Laci, és LL Junior és Oláh Ibolyka is , húzzák a talp alá valót. Gáspár Győzőt kinevezik az RTL (Roma Televizó Lóvé) élére. Orbán Viktor felveszi régi nevét az Orsós Viktor nevet és koronáját letéve Cigány Vajda lesz.
Ekkor már Ferkónak sem kell itt maradnia , érzi hogy haza kell mennie Izraelbe.
Így hét nap alatt Magyarország gyökeresen megváltozott. Most már csak azt kell várni, amikor Orsós Viktor is kijelenti ,. hogy ezt „ elkúrtuk”. ( …de arra várhatunk, Ő ilyet soha nem fog mondani). Nesztek hülye Magyarok!

 A szombati kongresszus után három lehetséges forgatóköny körvonalai bontakoztak ki a jövőről. Gyurcsány Ferenc lemond, konstruktív bizalmatlansági indítványt nyújt be ellene 77 parlamenti képviselő, vagy bizalmi szavazást kér kormánya ellen. De jogilag mi is történt…..
netsrot 2009.03.23 15:17:14
@Mr Falafel: hát az nem lehet, mert Orsós és Deutsch is cigó..nah akkor ki ki vel van????
netsrot 2009.03.23 15:24:40
@turner: jobb is, mert alul maradsz, mint a kis Diktátor minden választáson:))) heheh, de most megyek szarni ...... kiteszem a Fideszt és bandáját a klotyóba:)))--veled együtt
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..
netsrot 2009.03.23 13:32:46
Gyors változást akartok? Hogy nincs erre forgatókönyv és nincs program? Dehogy nincs!
Ime a sajátom: a hétnapos program.
Mindenki, mindenkivel koalicióra lép. Mindenki arra a posztra kerülne ahová szeretne,mindenki azt csinálná amit szeret (mert ugye ha valaki a hobbyjából él, azt csinálja a legjobban.). A koalició .felvenné a közös nevet: Koa-Lizy Párt!
Mivel Ferkó lemondott a Miniszterelnökségről ( mert a fizetését eddig úgyis a szegényeknek adta) -tehát nincs értelme dolgoznia ingyen, s .Miniszterelnök amúgy sem kell. Legyen inkább királyság. Ezért az első napon Bokros, aki mindenkor készen áll mindenre , tehát a „mindenes”, felteszi a Viktorka fejére a Parlamentben tárolt koronát, aki miközben ugrál örömében és alig várja, hogy felállhasson arra a bizonyos bársony székre, hogy mindenki láthassa és megcsodálhassa őt végre teljes valójában.
Herényi Károly szorgosan dugdossa Ibolyka seggébe a jogart, hogy a rég nem érzet élvezetből neki is kijusson, aki félrecsapott fejjel és kalappal ordítja majd: még, még, semmi nem elég ! Fodor Gábor elnézően és liberálisan néz és azt suttogja kissé éneklő hangon: Ez megBokrosodott.
Ferkó most már felhőtlenül és gondtalanul dobálja Toto kutyájának az ország almát a Parlament dísztermében. Klárika legnagyobb örömére. Tömjén Zsolt udvari bolondnak öltözve, tükröt tart Viktorka elé, miközben dicséri szépségéért, magasságáéért és okosságáéért. Navrasics Tibike és Lendvai Ildike elkezdenek felállítani egy két kugli bábut. A Szíjártó fejével kezdik. Kóka Jancsi kókadt fütyivel jön ki a WC-ből és reformmért ordít, hogy jobb anyagból legyen a toailett papír!
Kiss Péter a nagy testével megjelenik szakács ruhában és a parlament éttermébe invitálja az ünneplő vegyes kormányt, a hol a kaja már tálalva igaz csak maradékokból van összeállítva gyorsan: Vörös(savanyú káposzta), Madárlátta liberális kenyér, az MDF piacon vásárolt abroszra letéve, a Narancsos Bukta, Tömjén Zsol füstölővel áldja meg az ételt. Sólyom Lászlónak is adnak feladatot a királyságban, Ő lesz a „ karon Varjú”Viktorka vadászatánál.
A második napon aztán megkezdődne a munka. Viktorunk megteremtené az országban a nyugalmat és békét. Szárnyalni fognak a tőzsdei árak. Saját és családja eddigi összelopott pénzéből kifizetné az államadósságot és elkezdené építtetni minden ház körül kolbászból a kerítést amit maga személyesen töltött. Ingyen sört osztanak, és pénzt mindenkinek! Feri külföldön értékesítené Privát cége termékét és annak bevételét is szétosztaná az emberek között. Bokros Lala megalkotná az új Sláger Rádiót Bocskor Bokros Boros néven s Vogát elküldené Hawaira külügyi attasénak.
Viktorunk a harmadik napon leveszi fejéről a koronát és megmártózik a Dunában, amit előző nap már átirányítottak, hogy a királyi szék előtt folyjon, mosva lábikráit, majd bemutatva, hogy Ő soha nem hazudik elkezdett a vízen járni mint Jézus. (na persze előtte a víz színe alatt egy centivel egy fa pallót építtetett, nehogy a régi hívei megszólják.)
A negyedik napon Magyarország csatlakozik Kubához egy doboz jófajta szivarért cserébe. Ifjabb Castro megígéri, hogy elfogadják Havannában az itt kiállított üdüléscsekkeket, ezzel egy időben életbe lép az üdüléscsekkekre vonatkozó 99%-os áfa kulcs.
Az ötödik naptól fogva nem lesz több probléma, elkúrás és hazudozás Magyarországon. Orbán elnevez magáról egy Budapest és Havanna közt húzódó hegyláncot, amit az Autópályaépítő Zrt szorgosan el is kezd építeni.
Herényi, kutya és teve heréket exportál. Ibolyka viaszbábu múzeumot nyit és ő maga elsőnek viasz nélkül be is áll, hogy a turisták majd megcsodálhassák gyönyörű kalapban. Ferkó őszinteségi retorikai beszédet oktat a Nemzetközi politológiai egyetemen. Tömjén Zsolt az udvari bolond szerepében fogadja az országunkba látogató kommunistákat és fasisztákat. Kövér László a fogházak parancsnoka ügyel a befogott randalírozó jobbikosokra meg az alja népére. Kóka János elment meglátogatni őseit Izraelbe. Veres Janó a Pénzverdében gyártja a jó kis magyar forintot, minél többet, hogy szét lehessen osztani. Szóval mindenki teszi a dolgát.
Na de a hatodik napon! Orbán Viktor jött, menedzs-ment. A mi Viktorunk nem csak szelet és vihart, de igényeket is támaszt. Castro-t a hatodik naptól fogva Fidesz Castro-nak hívják. Ferkóval karöltve este lenyírják Bokros füvét, majd megegyeznek, hogy márpedig új választások kellenek. Ezen oknál fogva ki is írják az új választásokat, ketten jutnak be a parlamentbe, karöltve. Viktor meg Ferkó, minek is oda több. Stabilizálódik a FiSzoP kormány, 100 százalékos többség. Farkasházi az egész Heti Hetes bagázzsal együtt Mimi távolkeleti rokonaihoz költözik, ahol hamisítatlan szóviccek gyártásával, valamint a buszpályaudvarokon hajléktalanokkal játszott sakk partik tétjeivel keresik a napi betevőre valót.
A hetedik napon uralkodóink úgy döntenek, pihenő. Elég a hajtásból, a sok csíra menjen ahova akar, kis hazánk csődöt jelent, mindenki csatlakozzon ahova akar, bezárják Magyarországot, nincs többé. Legalább választhatunk. A buzik majd mennek a melegek királyságába, mi meg itt maradunk anyátlanul. Országunk területét kétfelé osztják, Viktor szántani fog, Ferkó meg majd Ausztriában házal, hogy vegyék az ingatlanokat. Egyedül a pénzgyárat hagyták meg Veres Janó vezetésével.
Az összes cigányt betelepítik a világból, mert itt dolgozni nem kell és létrehozzák a kisebbség helyett a nagyosságot. Hazatér Deutsch Tamás is ( aki Izraelben bujdosott, mert a kis buta azt hitte hogy itt is Holokauszt lesz.)
Vidám hétvégi buliba kezdenek Bódi Gusztiék, Emilió , Gáspár Laci, és LL Junior és Oláh Ibolyka is , húzzák a talp alá valót. Gáspár Győzőt kinevezik az RTL (Roma Televizó Lóvé) élére. Orbán Viktor felveszi régi nevét az Orsós Viktor nevet és koronáját letéve Cigány Vajda lesz.
Ekkor már Ferkónak sem kell itt maradnia , érzi hogy haza kell mennie Izraelbe.
Így hét nap alatt Magyarország gyökeresen megváltozott. Most már csak azt kell várni, amikor Orsós Viktor is kijelenti ,. hogy ezt „ elkúrtuk”. ( …de arra várhatunk, Ő ilyet soha nem fog mondani).

Most, hogy úgy tűnik mindenki Ference távozik a bársony székből, joggal merül fel a kérdés, hogy "Nademosteztígyakkorhogy?". Szerintünk két hét múlva MSZP-Fidesz koalíció születik, a Parlamentben tárolt koronát Bokros teszi Viktorka fejére, miközben ő ugrál és alig…..
Közel két hónap alatt több, mint 200 ezer látogatója volt a Munkahelyi terror blognak, aminek nagon örülök és természetesen köszönettel tartozom Nektek! Egy kicsit több hozzászólás azért nem ártana :)!Ezúttal Vin mesél főnökéről és munkakörülményeiről. Jaj, hát az én…..