Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EthanHunt

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Muse @ Papp László Sportaréna, 2012.11.21. Természetesen lehet dobálózni a közepes érdeklődést kiváltó blogkedvencek klubkoncertjeivel, az utóbbi nagyon sok idő egyértelműen legmenőbb dolga, hogy Budapestre jön a Muse saját koncertet adni. Egyszerűen azért, mert nagyon ritka,…..
EthanHunt 2012.11.21 13:02:19
@parajos tank: Felfoghatatlan, hogy nem jut el hozzád egy új zene, amikor nem hallgatsz modern zenéket játszó rádiókat, nem nézel új filmeket és nem nézel tévét.
B-oldal Bréking: Elment Jacko 2009.06.26 02:31:00
Bréking: nem él már a legnagyobb sztár EVÖR. Nem, nem Tina Turner. Nem, nem Elvis Presley. Nem, nem Paul McCartney. Michael Jackson, minden idők 3. legtöbb lemezét eladó művésze, akinek a neve említése nélkül élet le nem élhető, a tehetség szobra, az ellentmondások…..
Tegnap óta azt találgatja minden Faith No More–rajongó, hogy ki lesz a frissiben visszatért kedvenc zenekaruk gitárosa, és természetesen a többség Jim Martint szerette volna. Nos, nem ő lesz. Elég lett volna a csapat hivatalos oldalára felnézni a hivatalos információkért,…..
léggitár CC-nek levelem megírtam 2009.02.17 16:57:00
Chris Cornell Scream 2009 Universal Kedves Chris! Remélem levelem jó egészségben talál! Azért is aggódok állapotod felől, mert az új szólóalbumod alapján agyilag nem vagy éppen csúcsformában. Mondjuk az Audioslave meg az Euphoria Morning sem volt egy Soundgarden, de azok…..
EthanHunt 2009.02.24 16:05:36
@devastatore: Kreativitás és változatosság. Ebből a szempontból hogy ítélnéd meg az Audioslave lemezeit?

@doomanoid: A Pink Floyd vicces, szerintem ez a kampánynak ahhoz a részéhez csatlakozik, amikor megpróbálja rávenni a régi rajongókat, hogy legalább egyszer nekifeszüljenek a lemeznek.

@Chinaski: Tökéletesen egyetértek. Arra szerettem volna kilyukadni, hogy ha nem direkt úgy feszül neki valaki, hogy "Itt az új Cornell", akkor szerintem fel fogja kapni a fejét erre-arra, mert kurva sok jó ötlet van a lemezen.

Azóta megvolt még vagy tucatszor és szerintem egy merész és vállalható lemez, de valóban hátat fordít mindannak, amit eddig Cornellhez köthettünk.
Legutóbb Guy Ritchie-t szerezte meg a Nike a minden fórumon körbeünnepelt focis filmjének rendezéséhez, ezúttal pedig egy talán még nagyobb rendezőistent, a Fight Club és a Hetedik rendezőjét, az általam hason csúszva imádott David Finchert nyerte meg az ügynek. A Jó, a Rossz és…..
EthanHunt 2008.12.22 11:20:09
Egészséges esetben az ember egyszer házasodik egy életében. Én ezt szombaton megtettem. Rálf atya kimondta a boldogító igent. Bár 6 éve szárnyal a szerelem, fél éves a kislányom, nem kell papír hozzá, hogy egyértelmű legyen a helyzet, megbeszéltük, hogy persze majd egyszer…..